Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whited #89958 üzenetére
írtad, hogy nem mindenhol problémás a térerő, azért is kérdéses csak a telefon hibája adott szempontból.
csak mellékvágány; ismerős azzal keresett meg anno, hogy rossz a telefonja, mert az lte hálót sok helyen gyengébbnek érzékeli, mint a 3g módozatokat, írjam már meg a panaszát, mivel nem vették át garis ügyintézésre a készüléket, és én is alig bírtam neki elmagyarázni, hogy az eltérő hálózati módok különböző szintet mutathatnak azonos helyen, pedig még szemléltettem is a saját telefonommal...
az akkumulátor szempontjából érdemes kipróbálni, hogy teljesen feltöltöd, utána kicsit még hagyod töltőn - akár egy órát is -, majd nyomsz egy home+ power kombinációt újraindításig, és csak utána húzod le a töltőről a telefont.
abban is más lett a t-s ügyintézés, hogy már ők is küldik tovább a telefont bevizsgálásra/cserére, mivel megszűnt a szolgáltatós szerviz, szóval ha eddig jellemzően jól is álltak hozzá a hibák elismeréséhez, eztán már nem csak rajtuk múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ArchiCAD és Artlantis topik
- PlayStation 5
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Spotify
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest