Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Eddig próbáltam megszokni a Safari böngészőt, mert úgy voltam vele, ha már iOS, akkor az ami hozzá való, nem is lenne gond, de vannak olyan hibái, pl.: Reddit-en nem tudom a hozzászólásokat kinyitni, ami miatt inkább felraktam a Chrome-ot (amin ugyanaz szépen megnyílik). Viszont olyat nem találtam a Chrome-nál, ami globálisan nagyítja az oldalak méretét, csak mindig az aktuális oldalt tudom állítani, amit megjegyez, de ha új oldalt nyitok, akkor megint alapértelmezett méretű. Androidnál a beállításokban minden oldalra vonatkozóan be lehet állítani, ezt valahol elérem itt iOS-nél is vagy felejtsem el? (Erre gondolok: [kép] )
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest