Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Engem szerencsére továbbra sem érint a dolog, mondhatnám, hogy külső szemlélőként figyelem az eseményeket. Azonban ez nagyon nem így van.
Iszonyatosan felbosszant és elkeserít ez a dolog. Folyamatosan ingáztam a két rendszer között, de letettem a voksom az alma mellett. Szépen ki is épült az ökoszisztéma (iPad, MacBook, HomePod, Apple tv 4K, mindenkinek almás telefon a családban), ami a mai napig tényleg nagyon remek.
Erre most meg jönnek az óriási problémák. A fotós is az volt, ez meg még nagyobb. Teljesen elveszi az ember kedvét az egésztől. Biztos mindenre lesz magyarázat (legalábbis hivatalos), de ilyennek nem szabadna megtörténnie. Teljesen hitelét veszíti az Apple, pláne a biztonság mítosz kapcsán.
Azonban az Apple mellett fény derül itt másra is. Hogyan működnek a bankok, ha törölt, lefagyasztott vagy már lejárt bankkártyákat lehet terhelni. Egyenleg nélküli kártyák mennek mínuszba, holott nincs rajtuk hitelkeret.
Rohadt nagy baj van a rendszerben mindenhol. Nem tudom ez hogy oldódik meg, hova vezet.
Elnézést, csak az elkeseredettséget írtam ki magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest