Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Lacpac #288665 üzenetére
Szia!
rasky tanácsait követtem én is és nyomtam egy reset all settings-et, és ez nálam is megoldotta a problémát. Legalább is 2 napja nem volt szakadás olyan 30-40 hívásból. Előtte percenként szakadt a hívás, bár csak a vodás kártyámmal. Telekomossal nem volt gond. Na mindegy, volt SIM csere, majd maradt ez a megoldás, de ez nem a teljes alaphelyzetbe állítás, így csak pár beállítást buksz el a telepített appok megmaradnak rendesen.
Én ezt csináltam és az IOS beállítások egy részét buktam csak el. Az órával való párosítást és minden egyéb megmaradt. Készüléknév, értesítési beállítások, IOS app beállításai, ébresztések, stb. mentek a levesbe.
Az appok megmaradtak, a bejelentkezéseik is azokban, de indításkor az értesítési, GPS használati dolgokat be kellett állítani.
Kb. ennyi ment el, de legalább újra lehet telefonként használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest