Új hozzászólás Aktív témák

  • la_cc

    addikt

    Az normális, hogy icloud helyreállításnál kapok egy e-mail-t az apple-től, hogy ma meglesz a cucc közben meg semmi nem jött?

    A pontos e-mail:

    "
    Az Apple ID fiókja (törölve) helyreállítását kérték egy iPhone készülékről 2019. augusztus 5. 12:15:13 GMT+1 időpontban. A megadott elérhetőségi telefonszám: törölve.

    Ezen a telefonszámon szöveges üzenetben vagy telefonhívással értesítjük, ha fiókja készen áll a helyreállításra 2019. augusztus 8. 12:15:13 GMT+1 időpontban. A fiók‑helyreállítás állapotának ellenőrzéséhez vagy további információk megadásához, ami segíthet a fiók helyreállításában, látogasson el a https://iforgot.apple.com webhelyre.

    Ha a kérést nem Ön kezdeményezte, vagy nem ismerősek a fenti belépési adatok, fiókja biztonságának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy azonnal szakítsa meg fiókja helyreállítását.
    "

    12:15:13 GMT+1 már rég eltelt... :W :W :W Ötlet, hogy hogyan tovább? Story röviden annyi, hogy telszám vesztés miatt nem tudok belépni az icloud-ba, mert a telszám a hitelesítés második lépcsőfoka, azért kértem az apple-t, hogy változzon meg az új számra, ami ebben a mail-ben benne is volt.

    [ Szerkesztve ]

    ~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Új hozzászólás Aktív témák