Hirdetés
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Zenless Zone Zero - Hamarosan jön az Xbox kiadás
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gsx-rr #127629 üzenetére
akkor vegyél oledes androidot, és akkor legalább te nem leszel """lemaradásban""".
ez a lemaradás nekem mindig úgy hangzik, mintha ezzel azt mondanák az emberek hogy szerintük az apple nem képes oled-es kijelzőt rakni a telefonjaikba, mert képtelenek rá hogy megoldják, vagy ilyesmi. szerintem ők is raknának 8k super amoled kijelzőt szívesen a telefonjaikba, ha látnák értelmét. én személy szerint most sem látom a pixeleket a 6s-en szóval nem látom mi értelme ennél nagyobb felbontásnak. elégedett vagyok maximálisan a felbontással és a panellel is, akkor mégis mi a faszban van lemaradva az apple? ha ránézek és azt mondom hogy ez egy undorító szar, hogy néz már ki, akkor azt mondom lemaradásban van. de ránézek és azt látom, hogy szép, nagyon tetszik a képe, nincsenek pixelek.. akkor minek ezt tovább firtatni? e-penis csak.
amúgy az apple watchban is oled kijelzőt használ az apple. csak szólok.
Gsx-rr: ahelyett hogy ide jársz trollkodni, inkább vegyél egy galaxy noteot.... elképesztő amit itt leművelsz az elmúlt hónapokban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest