Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz CharlieDrop #45594 üzenetére
Hát nem tudom… [link]
-
krx21
nagyúr
Beszélik, hogy az új iPad pró már OLED kijelzős lesz…
Vajon nem kell félni, hogy beég? -
krx21
nagyúr
iPad Pro-k esetében van értelme a 16gb vs 8gb témának?
-
krx21
nagyúr
Képernyő fóliát használ valaki? Melyik a legjobb?
-
krx21
nagyúr
Sziasztok,
Külföldön vagyok. Gondolkodom, hogy itt veszek egy iPad-ot mert olcsóbb mint otthon.
Kérdésem, hogy a garancia itthon hogy érvényesíthető? -
krx21
nagyúr
Sziasztok.
Azt meg tudja mondani valaki (Ipad PRO 19), hogy a safari mikor megnyit egy másik lapot egy linkről, majd azt bezárom, akkor miért nem arra a lapra tér vissza, ahonnan azt megnyitottam...
Mindig a következőre megy... -
krx21
nagyúr
Ios 13.2.3 tölthető
-
krx21
nagyúr
Ez engem is érdekel… Mert nekem is 2018 PRO van. Nagyon ritkán ugyan de én is néha észreveszem, hogy kicsit dadog az érintés egy egy pillanatra. Én úgy olvastam hogy ezt a hibát az Apple elismerte és rajta van a megoldáson. Szerintem ez szoftveres lehet tehát egy új frissítés talán megoldja remélem.
-
krx21
nagyúr
Na megjött a Zugu tokom... 10 pont. Hibátlan, remek minőség, csak ajánlani tudom...
-
krx21
nagyúr
Na gyerekik, feltettem én is az ios13beta-t az iPad pro-ra... 👍
-
krx21
nagyúr
Sziasztok. A következő kérdésem lenne: hol lehet megnézni hogy van-e aktív bármilyen előfizetésem?
-
krx21
nagyúr
válasz tomi5244 #23646 üzenetére
Miért nem beszel akkor például ilyet:
https://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/aiino-roller-case-for-ipad-pro-11-2018-fekete.html
https://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/spigen-smart-fold-ipad-pro-11-tok-11739.html[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Nézegettem az új pro hoz az Apple pencilt és döbbenten tapasztaltam, hogy a tollat használva semmilyen gyors menü és a home gomb funkció semmi működik, oda muszáj az ujjamat használni ...
Nem is értem, vagy be lehet állítani hogy tényleg ne kelljen használni az ujjamat?[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Black Dragon #23328 üzenetére
Pontosan erre voltam kíváncsi... Kíváncsi voltam, hogy egy vásárlás esetén kinek mit ér +33.000 Ft...
Szíved joga, természetesen... A döntés továbbra is a Tiéd.
Más is kellően mérlegel ez után és ezt az információt is figyelembe tudjuk már venni...
Ui: véletlenül sé hidd, hogy kötekedés véget írtam. Csak egy racionális vagy szubjektív érvet kerestem.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz galaxys80 #23319 üzenetére
Miért is? 375 vs 408 ezer???
Szerintem inkább az a naivitás, hogy elhisszük, hogy pont a viszonteladónak több a profitja...
Az extra profit relatív ugye... De akkor most hol is éppen a legnagyobb?Nálam amúgy is van 1 rossz pontja a boltnak... Mikor akciós volt a pro, bementem és megkérdeztem, hogy van e készleten és hogy holnap is lesz e akció. A válasz egyértelműen: igen, igen volt. Aztán másnap ugyan abban a boltban, magamhoz véve a kp-t, kértem volna a készüléket, azt mondták, hogy már drágább lett, érdeked, pont ilyen 35.000 körüli összegel... Akkartam volna beszélni az üzlet vezezővel, elmondva a történetet, de csak addig jutottam, hogy hátulról üzent az eladó sráccal, hogy NEM, nincs már akció... Ezért másnál hagytam az amúgy nem kevés pénzem... No comment...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Black Dragon #23313 üzenetére
"de inkább a megbízhatóságra"
Ezt nem nagyon értem. Azt gondolod, hogy máshol rosszabbat kapsz, vagy hogy nem érvényes a garancia?
Elárulom, hogy a más kiskereket is ők szolgálják ki általában..
Az a 25ezres kedvezményt én másra költöttem volna, mert így nem volt kedvezmény...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Black Dragon #23304 üzenetére
Miért pont ott vetted meg? 33.000 ft-al olcsóbban meg tudtad volna venni máshol...
-
krx21
nagyúr
válasz Black Dragon #23260 üzenetére
Szerintem menj el egy boltba és vedd kézbe mind kettő méretet. Gondold végig, hogy a nagyobb méret és súly Neked pluszt jelent vagy inkább fordítva...
Én is sokat hezitáltam melyik legyen és én úgy döntöttem nem kell a 12,9, ami egy asztalra lerakva még jó is, de egy ágyban kézbe tartva kényelmesen használni, már túl nagy...
Persze ezek egyéni igények, ez szubjektív dolog. Ezért nézd meg magad...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Érdekes... Akkor nem tudom mi értelme, ha ugyanaz mindegyik hangszóró fizikailag...
A lényeg, hogy jó hangja van nagyon. A 10,5 is jó volt, de az mintha kicsit "dobozos"-abb hangu lett volna...
Képminőség tekintetében is érezhető kisebb finom hangolás, pontosabbak a színek.
Nekem ez az 1. olyan ipad, ami igazán tetszik... Főleg a káva miatt.
Bár van pár szoftveres dolog ami kicsit idegesítő. Pl: A fő gomb értékü, legyintés pozícióját miért kell mindig jelölni a képernyőn egy csíkkal? Mintha nem lenne egyértelmű, hol a képernyő alja...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Van aki észre vette, hogy a iPad pró-nak (2018) 2 utas hangszórója van? A felsők (fektetett állapot) magasabb hangszínen szólnak, mint az alsók...
-
krx21
nagyúr
Nem bírtam ki, updateltem 11 prora, 10,5 proról...
Eddig jók a benyomások.. -
krx21
nagyúr
válasz access_denied #22439 üzenetére
Hol lehet ezt megtenni?
-
krx21
nagyúr
válasz access_denied #22437 üzenetére
Érdekes kérdés, de miért updateeltél volna? Mekkor bukóval, számoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest