Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Whynot? #21110 üzenetére
Az Androidos logika szerint a telefon tárhelye pont olyan, mint egy memóriakártya. Rádugod a gépre, és minden hozzáférhető, minden elérhető, minden másolható, minden törölhető.
Az IOSes logika szerint a biztonság az elsődleges!
Mindenki döntse el, hogy neki melyik a szimpatikusabb...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz markknight #20941 üzenetére
Hát, hobbivideósként tapasztalatból mondom, hogy nemm olyan egyszerű még egy sima vágóprogram-váltás sem!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz markknight #20938 üzenetére
Persze, hogy ez után is azt fog venni, el is mondja a videóban, hogy túl sok szálon kötődik ahhoz, hogy váltson! (Ezek szerint nem nézted végig? )
De ettől függetlenül tökre igaza van! Már rég nem az Apple mutatja be az újításokat (egy-két apróságot leszámítva), de még mindig úgy áraznak, mintha ők sz@rnák a spanyolviaszt...[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Na ebben a videóban azért sok igazság van!
-
Geresics
addikt
Hali,
asszony kapott nemrég egy 2018-as iPad-et.
Itthon ASUS RT-N56U router van.
Most telepítettem a Media Server-t, hogy elérje a rajta levő fájlokat, és a routerben engedélyezi az iTunes szervert (iTunes Server Name: ASUS-iTunes beállítással).
Hogyan tovább?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
Miért nem csináltok egy 3. fiókot? Oda mehetnek az olyan szinkronizálások, amik mindkettőtöknek kell (pl. könyvjelzőbe kedvenc étterem étlapja, közös fotók, videók, stb.), és így a magánszférátok sem sérül, mindenki megtarthatja a saját kedvenc kis privát szinkronizálásait a saját fiókjára (pl. exek elérhetőségei, képei, bármi, ami a másikat akkor is zavarná, ha alaptalan, stb.)
-
Geresics
addikt
Az elsőnek a zöld változatát meg akartam rendelni, de azt mondta, nem szállít Magyarországra... Nincs esetleg egy eBay-es link ugyan ilyenre? Keresném én magam is, de nem tudom megkülönböztetni a gagyit a jó minőségűtől...
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Füstből már egy ideje nem jósolok, mert azok mindig légből kapott baromságok!
A csontból ugyan pontosan lehet jósolni, de mióta azt mondta nekem egycigányvajákos asszony, hogy "ez csont hülye", azóta eldobtam a csontokat.
...persze ránéztem eldobás után, és nem tetszett amit láttam...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz budabe #20366 üzenetére
Belenéztem a varázsgömbömbe. Azt mondta, hogy az eredeti tulaj (aki jól-szituált lesz, mégis kicsit furán fog viselkedni) majd alátámasztja, hogy az övé, megpróbálja feloldani, nem sikerül, közli, hogy túl sokszor próbáltad, és ő már nem tud segíteni, az eredeti számlát pedig eldobta, és nagyon sajnálja, de a Te sarad.
Kártyát is vetettem, ami szerint az eredeti tulaj közli, hogy az övé, és add vissza, mert ő nem adta el senkinek, de a kártyának sose higgy, mert mindig félreértelmezik a jeleket, hiszen sajnos a kártya nem tudja, hogy hogy jutottál el az eredeti tulajig...
-
Geresics
addikt
biztos volt már, de mivel most keresek épp tokot, ezért nekem aktuális - gondoltam hátha másnak is:
szifon.com -> tokok-foliak-toltok-kiegeszitok-az-uj-ipadhez/*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
Kukucs!
A zasszony a hétvégén megkapta szülinapjára az új iPad 2018-at. Mondjuk azóta (a szokásosnál is jobban) az őrületbe kerget, de ez most mellékes.
Viszont muszáj lesz tokot vennünk, már csak a 2 gyerek miatt is.
- A legfontosabb igény az volna, hogy fel tudja támasztani pl. sorozatnézéshez.
- Létezik olyan tok, ami billentyűzetes? Vagy javasolt inkább egy (jófajta) tok, és külön bill.?
Ha volnának linkek, azokért külön hálás lennék!Rendszeresen ebay-ezem, de ennek még neki sem álltam, és gondoltam végre ne a saját káromon tanuljam meg, hogy mi jó, és mi nem...
-
Geresics
addikt
Tényleg! A csomagoláson és/vagy a készüléken lesz valami feltüntetve, ami alapján el tudom majd dönteni, hogy ez az új, vagy "véletlenül" a 2017-est nyomták a kezembe?
Nyilván, ha az apple-től rendelem, akkor ilyen nem(?) fordulhat elő...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
Az új iPad hivatalos ára ezek szerint már tiszta.
Szokott valami bevezetési akció lenni? Vagy máshol olcsóbb lesz, mint az apple oldalán? Vagy max 2-3eFt szokott lenni a difi, és kár szórakozni? (Áfás számla mindenképp kell...)*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
tudni bármit az új iPad-ról? Gondolok itt arra, hogy mi lesz a neve, mikortól lesz elérhető, stb.?
A mobilarena cikket ugyan átfutottam, de nem mondom, hogy sokkal okosabb lettem - igaz, most kezdem csak beleásni magam a témába, mert az asszony bejelentette, hogy tabletet kér szülinapjára...A cikk szerint iPad 9.7 lesz a neve, de emagon már most is van iPad 9.7, csak épp A9-el. Honnan lehet majd tudni, hogy melyik az új? Mert ez alapján ugyan az a neve, mint a réginek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest