Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz NomAd_82 #34656 üzenetére
itt azért elég jól össze van szedve:
https://szifon.com/2021/01/25/beszelgessunk-2021-ben-a-3-eves-jotallasrol-es-a-garanciarol-valamint-az-applecare-rol/van viszont egy bekezdés ami nem hagy nyugodni: Az ügyfél azzal megy be a szervizbe, hogy a készülék gyorsan merül, már most, a hivatalos 1 éves garancia lejárta előtt is. Természetesen a szervizes kolléga ellenőrzi, és kiderül, hogy napjában 3-5x volt töltve, vagyis alapjában véve nem rendeltetésszerűen volt használva. Ez sem garanciális hiba.
What? Ha én háromszor-négyszer rádugom a Carplay-re 15-20 percekre meg néha a QI töltőn is rajta van akkor bukom a garanciát meg nem rendeltetésszerű használat? (szerk: iPhone-ra gondoltam, hirtelen azt hittem abban a topikban vagyok. De egy iPad is lehet naponta többször töltve, hol van ez leírva, hogy naponta csak egyszer engedélyezett tölteni?) Azért ez elég nevetséges... ráadásul a konszenzus szerint a líthiumos akksinak a sok kis töltés tesz jót, nem az, nem a fullos merítés - fullos töltés.[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest