Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz ricshard444 #7208 üzenetére

mindenkinek => Már nincs meg sem az UD3R. lapom, sem az a Q9550.proci amivel az elöbb belinkelt teszt készült

azttán sorban mindenkinek a válaszok

(#7208)ricshard444 neked hiába mondanám még ha ugyan ilyen lapod is lenne mert nincs 2.azonos proci ami ugyanúgy megy! nem úgy hogy más procid és más lapba akarod próbálni!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(#7209)ADAM1337 mire gondolsz Custom tesztre? mit állítsak? be ott írd le és megnézem, bár mint már fentebb leírtam már se a lap se a proci nincs meg másik Q9550.esem van és másik lap MaximusIIFormula lapba megy és itt 8,5x471.en használom!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(#7211)tom_tol nekedis azt tudom mondani amit elöbb és fent leírtam már a lap se és proci se nincs meg! és amit írtam PLL, VTT, MCH értékeket (PLL:1,50 VTT:1,22 MCH:1,25) világosan kihangsúlyoztam hogy azok nem giga lapban vannak annyin hanem egy MaximusIIFormula lapban! de ha érdekenek az értékek még megvannak a jegyzeteim mennyi volt a giga lapba a 8,5*500.as teszt Cpu:1,39375 , Vtt:1,40 , Cpu-Ref:0,926 , MCH:1,40 , MCH Ref:0,926 LLC:Enable

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák