-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Tudtok nekem ajánlani valami tartós és jó minőségű magyar billentyűzet matricát? Jelenleg angol billem van de szeretném igényesen magyarosítani...
Köszii11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
válasz kraftxld #19954 üzenetére
Köszi az infót
Még egy kérdés: Ismerősöm vett egy x120e készüléket, felpakoltam neki mindent ahogy kell.
Viszont ezzel nem tudok mit kezdeni. Ez így normális? Úgy gondoltam volna, hogy az AMD videókártyáknak van saját memóriája vagy akkor a rendszer memóriából csípne le ez is?i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
X60s-be érdemes vagy egyáltalán lehet nagyobb sebességű mondjuk 150Mb/s körüli wifi kártyát tenni?
Köszi
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Van egy X60s subnotim. Valamelyik nap arra lettem figyelmes, hogy nem kapcsol be. Majd bedugtam hálózatra és úgy bekapcsolt. Majd miután bejött a windows láttam hogy az akksi rossz kondícióban van. (281 ciklus) Na már most: akkuról egyáltalán nem működik csak 220-ról és a led is a kijelző alatt narancssárgán villog. Most amíg nem veszek bele egy "normális" akksit addig csak így fogom tudni használni?
-
SpongyaBob
veterán
válasz adnoctum18 #14925 üzenetére
Köszi, nem erre gondoltam, de ez is jó..
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A jelenlegi X60s subnotimat Angliábol hozták nekem használtan. XP volt rajta gyárilag. Nem tudom mi lehetett a szoftvernek a neve amit keresek, de ha pl. megnyomtam a CapsLk-ot akkor gondolom szoftveresen kiírta a kijelző jobb aljára szövegesen is, hogy ha kikapcsoltam vagy bekapcsoltam, de ezt más műveletnél is megcsinálta. Azóta Win7 van a gépen, de nem tudom mivel csinálta.. Esetleg a rejtett partícióra gondolok..de ugye az már nincs mert másik meghajtó van a gépben.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #14863 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem lehet belerakni...
-
SpongyaBob
veterán
Hi!
X60s tulajoktól kérdezném, hogy egy 500GB-os vincsi simán beletehető ugye? Valahol ezt olvastam, hogy max. ennyit kezel, csak egy megerősítésre lenne szükségem
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Szeretnék XP modot használni az X60s subnotimon, de nem engedi feltelepíteni a virtual PC-t..Az írja a számítógép nem felel meg..
A BIOS-ban bekapcsoltam a virualizációt. Valakinek esetleg valami ötlet?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A tulajdonosa vagyok egy X60s subnotinak kb. 2 hete, imádom
A 720p filmeket simán viszi, de van hogy az 1080-at is. HDMI hiányában megoldható, hogy összemókoljam egy HDTV-vel?
Köszii11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #12975 üzenetére
Szerk.:
Az általam említett és belinkelt az MS által kifejlesztett progival (ez nem parancssoros megoldás) működik..
-
SpongyaBob
veterán
Készítsd el ezzel
Csak csatlakoztatod a pendrive-ot, a progi megcsinál mindent pár perc alatt és kész is lesz a boot win7 pendrive-on.
Ha így csináltad nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
X60s tulajoktól kérdezném, hogy a BIOS-ban a SATA vezérlőjének módját átlehet állítani AHCI-ra? Szeretnék beletenni egy SSD-ét és a Trim funkció miatt lenne ez kérdésés.
Köszönöm
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Egy IMB X60s mennyi memóriát kezel maximum? Úgy néz ki, hogy egy ilyenem lesz. Angol fórumokon 2GB-ot írnak, de állítólag megfelelő BIOS-szal kezeli a négyet is. Igaz ez?
Köszönöm.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest