-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz plus44 #28025 üzenetére
szerk: Matt-TFT kijelzős gépek ezek. Alkalmasak affs cserére?
Ja, ezt a sort csak most vettem észre. Honnan tudod, hogy matt kijelzős? Attól, hogy nincs odaírva, hogy LED, még lehet LED-es. Rá kérdezni, vagy a pontos típusszám alapján neten lekukkolni.
Ha nem LED-es, akkor könnyen tehető bele AFFS-panel. -
Shadowfax
addikt
válasz plus44 #28025 üzenetére
Tesóm R400-a onnan van, elég megbízhatóak. Az egyik eladó nincs nagyon képben, de a másik nagyon normális és segítőkész.
Vlsz van még 1-2 hónap gyártói gari rájuk, de telefonon rákérdezhetsz és elkérheted az aljukon lévő type és serial számot és lecsekkolhatod itt. Ha még van gyártói gari, akkor azt lehet még hosszabbítani, ha már lejárt, akkor - ha jól emlékszem - nem. Én speciel nem szoktam megvenni, annyit nem ér meg nekem. -
felvono
tag
válasz plus44 #28003 üzenetére
Nem olyan rossz az. itt [link] talalsz rola egy jo kis irast. Raadasul mar ujabb verzio is jelent meg. Bar en nem koltenek az x200s-hez ilyenre. Ha megy a 720p akkor folosleges sztem. Inkabb azon gondolkodom hogy beleteszek egy d420-asba Na azon a vason mar nagysagrendeket dob, es a dokkolojanak szinten van digitalis kimenete (OFF)
-
felvono
tag
válasz plus44 #27997 üzenetére
Ez a hirdetes felejtos sztem. Egy reszt az ara mas reszt mar nov vege ota nem frissitette a hirdetest az illeto.
Ha jol tudom akkor affs-t csak olyan gepbe lehet atrakni egy az egyben ami nem ledes. A keret vagy a vezerlo miatt. Tehat olyat nezzel ha mindenkeppen affs-t akarsz ami sima lcd.
Novics kollega is ilyesmin torte a fejet aztan meggondolta magat Az a 20-30e plusz csak hogy kicsereld a kijelzot nem keves, es abban biztos lehetsz hogy esetleges eladasnal nem nagyon szamoltathatod fel erteknovelo tenyezokent. Plane ha evek mulve adod csak el remelhetoleg
Nekem is x200s van, az 1080p nem mindig jelent gondot. volt ami siman ment volt ami szaggatott, de nem nyultam semmilyen tweakhez hogy jobb legyen szoval lehetseges hogy nemi szoftveres kukazas utan talalsz ra megoldast. RAM es ssd bovites sose lehet problema
En ennyit tudtam segiteni, majd az utanam jovok esetleg kijavitanak/hozzatesznek -
Gondwana
addikt
válasz plus44 #27997 üzenetére
A LED-es kijelző miatt azt az X200s-t nem tudod AFFS-esíteni egyszerűen = olcsón, hanem kell hozzá a panelen kívül új szalagkábel (40pin vs. 20pin) és új inverter is (ebben csak LED-board van, amin a visszajelző fények vannak). (Tapasztalat, nekem is ez mind kellett az X201-hez)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
yodamastah
őstag
válasz plus44 #26860 üzenetére
Neha szoktam nezelodni hogy talalok e valami jobbat az AFFS-es x200s-nel, de nem nagyon sikerul. 2008as tehcnika, es egyelore ugy nez ki hogy meg nagyon sokaig jo lesz. Kozel tokeletes gep. Hangja nulla, iszonyu massziv utni vagni lehet, nem melegszik.... A gep valaszideje meg brutalis 4 giga rammal es SSD-vel. Viszont ez egy subnotebook, es en arra is hasznalom. Akinek nem 2. gepnek kell az ne ilyet vegyen szerintem. Grafikus munkaallomasnak meg jatszani nyilvan gyenge a hw. De pl en office jellegu munkara, netezni , meg 720p sorozatot nezni hasznalom. Erre az 1.6 core2 rohogve boven eleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
lapa
veterán
válasz plus44 #26870 üzenetére
az x200s-ben nincs optikai hely. egy 2,5" fér bele, meg kis barkáccsal egy mini pci ssd.
akksi nemigen kell második bele, a legnagyobb, 9 cellás akksival 8-10 óra netezős üzemidőt tud (13-at ha nagyon nem nyúlsz hozzá).
az ips nagyjából ugyanaz, mint az affs. megint a klasszikust idézném. ha nem ledes, 1280-as panel van gyárilag benne az a legjobb alap kijelzőcseréhez.
szerintem egy x200s-ben nem lehet csalódni. itt van pár lehetséges upgrade variáció kb árakkal:
120e x200s
20e 9c akksi
12e 8gb ram
32e affs panel
30e 1tb hdd
45e corestore 16gb slc mini-pcie (vagy 30e 32gb mlc)
15e wwan mini-pcie
10e smart card reader vagy 2 x usb3 expresscard
4e atheros wlan
4e 2mp kam[ Szerkesztve ]
-
-
lapa
veterán
válasz plus44 #26860 üzenetére
én azt mondom egy ssd-vel ezek sebességre is szuper gépek.
nyilván lassabban számol az 1,8 ghz mint a 2,5 ghz, csak az ember szerintem elég ritkán futtat cpu-limites cuccot.
720p hd lejátszás alatt alig van cpu, szóval nem csodálkoznék durva (akár 10 órás) hd lejátszáson se.
ha meg tudsz lenni egy ekkora kijelzőn, akkor szerintem ez a legjobb gép, amit pénzért megvehetsz. kitűnően bővíthető, masszív, mobil, néma, thinkpad.
jaigen, tapipad nincs rajta. anno útáltam a pöcköt de elmegy, szokás után elfogadható. továbbra sem tartom olyan hatékonynak mint a tapit, de nem tartom lényeges problémának a tapi nemlétét.
-
Shadowfax
addikt
válasz plus44 #26849 üzenetére
130k-ig csak használt Thinkpad jöhet szóba, újonnan nem kapsz ennyiért. Az említett x200, x200s, esetleg T400s (extrém ritka), W500, vagy ha kicsit többet rászánsz, akkor ezek újabb változata: X201, x201s, T410. (W510 már más kategória).
Ezek mindegyike TN paneles.(#26860): AFFS panelt ebayről tudsz beszerezni az X200(s)-be. Mivel ezen modellek garija idén tavasz-nyár körül lejár, ezért nincs nagyon mit veszíteni.
Gondwana mester jön majd, és elmondja, mire kell ügyelni panelcserekor, illetve milyen gépbe tehető egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest