Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirAtti

újonc

Sziasztok!

Szűk 1 hete játszom és a köv. kérdéseim lennének. Nemrég értem el TR6 ,Barrack 4., Training room 5.-öt.

Szeretnék 4*30-as Arénába játszani.
    -milyen szintű összeállítások lehetségesek? (olvastam a 36-30-30-27, ez a legjobb, vagy esetleg lehet 37. ill. nagyobb szintű harcos a csapatban és ha igen, milyen összeállításban?)

-milyen szintig és milyen épületeket húzhatok ahhoz,hogy ebben az arénában maradjak? (gondolok a TR,Barrack,Training Roomra, ill. milyen hátrányokat szenvedek el, ha húzom a TR-t? (darks soul shop ill.aréna shop)

-ha majd 4*40-be szeretnék menni, akkor ugyenezek a kérdéseim lennének ehhez a Brackethez(milyen összeállítás, épületszintek stb...)

-ha jól veszem észre, akkor a térképen való előrébb jutás ill. a dark soulban minél magasabb szinten való részvétel nagyban lecsökken, ha a 4*30-as arénában szeretnék részt venni.
    Biztonságosan én most a lv.5 Dark Soult tudom lenyomni, anélkül, hogy kéne foglalkoznom vele(igaz, nincsen még legendás cuccom ill. epic is csak alig pár db.)

-Legendás artifactot ha jól értem, az aréna shopban lehet majd szerezni ? (most 2 db unique van csak)

Új hozzászólás Aktív témák