Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAtti
újonc
Sziasztok!
Szűk 1 hete játszom és a köv. kérdéseim lennének. Nemrég értem el TR6 ,Barrack 4., Training room 5.-öt.
Szeretnék 4*30-as Arénába játszani.
-milyen szintű összeállítások lehetségesek? (olvastam a 36-30-30-27, ez a legjobb, vagy esetleg lehet 37. ill. nagyobb szintű harcos a csapatban és ha igen, milyen összeállításban?)-milyen szintig és milyen épületeket húzhatok ahhoz,hogy ebben az arénában maradjak? (gondolok a TR,Barrack,Training Roomra, ill. milyen hátrányokat szenvedek el, ha húzom a TR-t? (darks soul shop ill.aréna shop)
-ha majd 4*40-be szeretnék menni, akkor ugyenezek a kérdéseim lennének ehhez a Brackethez(milyen összeállítás, épületszintek stb...)
-ha jól veszem észre, akkor a térképen való előrébb jutás ill. a dark soulban minél magasabb szinten való részvétel nagyban lecsökken, ha a 4*30-as arénában szeretnék részt venni.
Biztonságosan én most a lv.5 Dark Soult tudom lenyomni, anélkül, hogy kéne foglalkoznom vele(igaz, nincsen még legendás cuccom ill. epic is csak alig pár db.)-Legendás artifactot ha jól értem, az aréna shopban lehet majd szerezni ? (most 2 db unique van csak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest