Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Aki megunta a HC-t, vagy csak kipróbálna valami hasonlót:
[link] Zero City
[link] American DadA 2 játék ugyanarra a hustle castle engine-re épül. A Zero City szinte csak a grafikában tér el, amúgy 90%-ban ugyanaz a játék (gem bay és dungeon nélkül egyelőre)
Az American Dad ugyanolyan szines, a my.com szintén ott is a kiadó. Ott már van 1-2 eltérés, pl. a hősök tekintetében, de még messze nem kiforrott, eléggé early phase-ben van.
Igazából a topik címét átírnám erre a 3 szinte ugyanolyan játékra
A mechanizmus ugyanaz mindegyiknél..
-
tyielow
aktív tag
válasz
Croft-21 #153 üzenetére
TR10-en ezek a bolti dolgok diamondért mindig is irreálisan drágák voltak szvsz (ott 1100 / láda). TR9 még csak-csak.. többek közt ezért is van a klánban 9 kis account, 6-osok, 7-esek. Azokkal iszonyat könnyű diát farmolni, és eventkor lehet bőségesen költekezni. Hozzáteszem ketten lv55-ön is nyitottunk ebből összesen 8 ládát, 0 artifact lett.
Nekem igazából abból van elegem, hogy lejárhatok dungeonözni (ezt is konkrétan farmolni kell nap mint nap), meg gem bayezni ami már agyérgörcs a sok daily task mellett, hiába fejlődök, a végeredmény ugyanaz: mindig lesz előtted több ezer játékos, aki nem "szaros" 4 millával rohangál, hanem 6-7-8 milliókkal és elkeni a szádat amikor csak akarja... arénán a 4,1M csapatom porbafingik... persze TR11-et nem vezették be. A játék kezdetén 6x100-on 2,4M volt a plafon. most 8 Milla. mind 1 bracketben... áh, lószar. -
tyielow
aktív tag
válasz
Croft-21 #151 üzenetére
... ezt te se gondolhatttad komolyan
Anno a Black Friday event alatt lehetett így megszerezni a csigát. Ott nekem asszem 3. ládára beadta.
Most 3 artifact, mégtöbb esély, hogy valamelyik kipotyogjon, nemde?
Hát, ez nekem 4900 diamondba került. Nem hogy artifactot nem adott, de a 7 ládában egyetlen mage ruha volt legendary. l fel is húztam magam... ez már rablás. Átverés. Egy rossz vicc... azt hiszme inkább csak cw-re pakolgatok be, többre nincs kedvem -
tyielow
aktív tag
Új patch, új hero talentek, skinek, dungeon bossok és waypointok. Egyelőre "érdekes", mint mindig
Ja, és állítólag átdolgozták az aréna matchmakinget... kíváncsi vagyok.
-
stukapi
csendes tag
Sziasztok! Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Most készülök fejleszteni a Training roomot. Az arénában gyűjtök a chest-re, szeretnek legalább kettőt a fejlesztett egységeknek. A kérdésem a következő. Ha megveszem a ládát és később nyitom ki, mikor már szintet léptek, akkor az aktuális level-nek megfelelő cuccokat szedhetem ki belőle? Vagy inkább akkor vegyem meg, mikor végeztem a fejlesztésekkel? Köszönöm előre is.
-
tyielow
aktív tag
Jobb. Hát, izgibb, de jobbnak nem nevezném. Ha eddig voltak dilettáns dungeon leaderek, akkor most 3x annyi lesz.
Az fair, hogy a tükörben nem elég, hogy magatok ellen kell szívni, meg klónzza is valamelyikőtök 600k-s fullos mágusát, háromszor? vagy 4 izom tankot berak? És relicet is használ, természetesen. Esetek felében elvérzünk, az a tapasztalat.
Másik kedvenc, ez:
Elöl 5 gólem tnak, hátulról 2 fire elemental vígan kikap mindenkit. Artifact nem műxik, nem tudzs mögéjük teleportálni kikapni őket. Nincs az a resurrect mennyiség ami elegendő ide. Wipe...
A bossok meg önmagukban erősebbek lettek valamivel. Ha mákod van volt egy jó mérleg a dungi közepén, amúgy azoknál is vért kell hugyozni.Ja, és pár napja a gem bay is fenomenális:
- Ezeket nem csak én tapasztaltam -A dungi ettől függetlenül "jó" meg minden... de azért ez kicsit röhej, abban a tükörben sztem nincs balance.
Továbbra is sok múlik a szerencsén. Mit oszt le a pályára, kivel mész, stb.
Nekem is volt pár teljesen sima menetem.. de túlnyomórészt kínszenvedés -
tyielow
aktív tag
Új dungeon update: az eddig fixen 100% dungeonok mostantól oltári szivatásokba torkollik... az összes pocsék variáció amit el tudsz képzelni, megtörténik. Szörnyű... néha kis szerencsével sikerül a teljes 100% clear, mint itt: [link]
Engem nem nyűgöztek ezzel le... és akkor daily quest, ölj le napi 5-öt. Az kb. napi 5 dungival ér fel. Pf.
Az event meg... no comment
Kiszámoltam, TR10-en ha mindent meg szeretnél venni, 115 ezer diamondba kerül (kb. 220 ezer Forint, apropó nézzük meg a toplistát, ismét milliókat kaszáltak a készítők). Ha a legendary gemeket nem számoljuk, akkor kb. a 60%-a. Mert azt ugye realizáltuk épp ésszel ismét, hogy szimpla, színtiszta játékkal / teljesítménnyel, mindent beleadva is max. 2 fegyver szedhető ki. Nem 3+1.. sőt..
Eddig az artifact volt a plafon. Most azért odadobnak 3 legendary gemet az olajmágnásoknak. A 8 napos eventből 20 perc telt el, de ezek már felvásároltak mindent. Ez minden csak nem fair...ez a 3-ágas event a legundorítóbb mindig. Elkeserítő.Kellene 1 külön aréna bracket minden liga mellé, ahol az alapján sorol be, hogy ki hány százezer Ft értékű pízt ölt a játékba, és akkor ők boldogíthatnák egymást...
1 valami vígasztal, hogy 2-3 hónap múlva a kutya nem fogja már használni ezeket az itemeket sem, ahogy a dragon event, hordó artifact és társai is csak hébe-hóba láthatók.
Ja, és akkor bejoinolsz 6x100 arénába, 3,8 millióval kitörölheted, mert jelenleg a 4,5M az átlagos elvárás, arról nem beszélve, hogy fel-fel bukkannak 5,5-7M emberkék... és akkor a hero frissítés csak félig jött meg.
-
TDX
tag
Nekem itt vannak az eventen szerzett cuccok összegezve. Utolsó rúna az utolsó letolt hustle mapből (el is fogyott azzal a gyémántom szóval nem csak időm, gyémántom se volt +1re) kapott kártyákból jött ki
Azért majdnem 30millió gold, 20 legendary (legtöbb lv70 használhatatlan), 7 lila gem, 6 rúna, 6k gyémánt (igaz 10kt elhasználtam), 40nap goblin ésé 50 nap prémium jól mutat
-
tyielow
aktív tag
Még lehet nézegetni a reklámokat. Kicsi az esély, de még lehet összeszedni paklit!
Event összegezve nálam:
TR10: 220 / 3 rúna (össz. 6) - 244 kártya ragadt be (lásd. kép: röhej...) + 4-5 lila gem, 2-3 legendary
TR9: 206 / 2 rúna (össz.: 3) - 223 kártya ragadt be + papagáj, 1-2 legendary
TR7: 175 / 3 rúna (össz.: 3) - 309 kártya ragadt be
Volt nálunk olyan, aki 640-nél kapta meg csak az 5.-et.Összességében nem volt rossz, de nyílvánvalóan az szakított nagyot, akinek a rúnák meglettek. A többi máskor is pótolható
Mi lesz vajön a következő update? Clan Territory, TR11, az új nyersanyaggal?
-
Croft-21
őstag
-
skitzoo
senior tag
Na kiesett mind a 6 runa 170 sor alatt. kb 20 legendary és kb 3000 diamond. Jó event volt.
-
tyielow
aktív tag
Ez mindig is így volt, így is lesz. Hiába több a scored, tele vagy legendaryval, az ellenfél kék-zöld-lilában csak, de mivel nagyobb a level-je, nehéz megverni, avagy lehetetlen.
Mint mikor WoW-ban nekiestél egy nálad 6-8 szinttel nagyobb playernek, esélyed nem volt, minden miss, dodge, stb.. -
SirAtti
újonc
Nekem nagyon bejön ez az event
4 rúnát sikerült szereznem, jópár legendás cuccalÍgy 3 hét után már 400k-s 4-fős sereget vagyok képes kiállítani
Ami viszont nem tetszik, az-az, hogy mikor a szigeten bekapok egy 4*55-ös játékost. Hiába 60-100k-val kevesebb az értéke, még van,hogy varázslatokkal sem tudom leverni.(ugye én csak max 4-40-es lehetek)
-
tyielow
aktív tag
Minden 2. throne room (és ezzel egyidejűleg fighter training room) emeléssel bővíthető +1 fővel a barrack.
TR 5-6 (lv. 30-40) = 4 fighter
TR 7-8 (lv. 55-70) = 5 fighter
TR 9-10 (lv 85-100) = 6 fighterHa jól értem te TR9-en vagy, level 40 harcosokkal. A helyedben újrakezdeném a játékot
(#133) Gorcsev így látatlanban nem tudom megmondani
Nálam meglett 180 pakli körül az újabb 3 rúna.
2. acc: 181-re adta be a másodikat.
3. acc: 173-nál 3Van még 1 nap, hajrá...
-
stukapi
csendes tag
Sziasztok! Rengeteg homályos rész van még nekem a játékban, de élek a gyanúperrel, hogy ez így is marad
. A kérdésem most az lenne, hogy hogyan lehet 5x55-ös csapatot összeállítani? Ha fejlesztem a training room-ot megvan a lvl 55, de nem enged 5 harcost az arénába, csak 6-ot. A válaszokat előre is köszönöm
-
Gorcsev
tag
Nekem pont a kék, zöld tárgyak lettek magasabbak (80-84) és mindössze 2 legendaryt kaptam, de mindkettő 75-ös lett. Nem értem.
Végre sikerült behúznom a 2. rúnát is, bár 126 kollekció kellett hozzá. Remélem összejön azért még valami, mert eddig itemekkel nem halmozott el a játék.
-
skitzoo
senior tag
Nekem jó eddig az event. 2 runa 15 legend. 105 sor.
-
TDX
tag
120 nyitás+kb 300 kissebb eventes ládából nálam jött 4 lila gem, 5 legendary cucc, 3k gyémánt, 10-10 nap goblin illetve prémium meg 2 rúna. A rúnákat nálunk minden embernél a klánban kb 70nél kezdte dobálni, nekem 80. és 85. kollekciók adtak. Van aki kapott legendary gemet is, kinek milyen szerencséje van.
-
tyielow
aktív tag
Zöld? kék? mert legendaryból biztos, hogy 83-85 esik.. de lehet még kell az a +2 szint neki, az a biztos.
Event nálam eddig:
128 pakli - 1 rúna
94 pakli - 1 rúna (43 fele beadott egyet)
91 pakli - 0 rúna3-4 lila gem esett már ,meg 5-10 napnyi goblin + prémium. alapból a dropgra nincs panasz, de hogy 90 pakli után 6-ból 0 rúna elmegy a sóhivatalba...
-
Gorcsev
tag
Az mitől függ, hogy az eventes cuccokból milyen szintű tárgyakat dob? A training roomom 85-ös, a legjobb harcosom 83-as, de csak 75-77 körüli tárgyakat kapok.
-
Croft-21
őstag
Ezzel az eventtel jól be lehet tárazni a lila kristàllyal. Ami ugye a legendary cuccokhoz kell.
Rewardból jelenleg 51/100-nàl tartok és még van 5 nap. -
tyielow
aktív tag
válasz
Croft-21 #123 üzenetére
Ha jól emlékszem 77-től felfelé kezdődik a 10 fős aréna. Bár szerintem már az sem indokolt. Régen erősen gondoltuk, hogy azért csak 10 fős és nem 15, mert anno még kevés játékos volt 85 és a felett, percekig tartott embert talélni.. Most már rengeteg van. De hát így maradt, lehet alapból így akarták.
Event: 80/100 dekk, semmi rúna. Kis accounton 70, ott is 0..
-
Croft-21
őstag
Állítólag arénában van 10 és 15-ös meccs is, érdekes módon engem mindig csak a 15-be rak be. Már megszűnt a 10-es?
-
SirAtti
újonc
Nekem is bejön az event
1 rúnát sikerült kapnom ill, pár legendás cucc jól jön, 1-2 hét játék után.
-
tyielow
aktív tag
... ééés itt van! nagyon erősen ajánlom, hogy a következő 10 napot farmoljátok szarrá! Valószínűleg ismételten hónapokig nem lesz ilyen lehetőség, ennyi rúnát megszerezni, a ládák csak úgy fossák magukból a goblinokat (30-50 nap is akár összejöhet) meg a prémium napokat! Ár/érték arányban pedig a legjobban az éri meg, ha xx diamondért újrajátszod az eventes szigetet
Ha meg még nem vagy tele legendaryval akkor a 3700 Ft-os csomag is megérős!
meg amúgy is.
-
tyielow
aktív tag
a várva várt rúnák! ráadásul armor rúnákkal. kártyakollekciók, mint karácsonykor. esetleg vendor is lesz
-
tyielow
aktív tag
Elvileg igen. Viszont a dolog akkor működik igazán, illetve akkor érdemes ilyen vegyesvágott csapattal genyózni arénán, ha van komplett geared a 24-es bábura is (minimum epic, de inkább legendary), a 30-asra, és a 39-esre is. Vagyis Először a 24-es, majd a 30-as, majd a 39-es bábura kell összehalászd az itemeket. Mert ha meglesz az első és egyetlen 39-es babád, onnantól kezdve csak 35-40-es itemek fognak esni.
-
SirAtti
újonc
Most ha jól nézem, akkor 39-30-30-24 -el is lehet menni 4*30-ba?
-
SirAtti
újonc
Mikor beléptem portálba, nem hiszem,hogy az induláskor léptem be....egy epic gyűrűt, 10 gyémántot sikerült elvinnem belőle, anélkül,hogy szorzót használtam volna. Itt minden attól függ,hogy mekkora az almatermelés. (és az embereim még csak 35-36-osak).
-
SirAtti
újonc
Köszönöm tanácsod, bár konkrét választ nem kaptam kérdéseimre(pl. érdekelne,hogy 4*30-ba mi az a legmagasabb szintű harcos, mellyel még részt vehetek és ahhoz milyen felállás kell).
A másik az,hogy ha csak az Arénát nézzük, akkor valóban túlfejlődtem picit a TR-el, ám így viszont 6-os szinten a Dark Portal elérhető számomra, miközbe 5-ös szinten meg nem. -
TDX
tag
Szia,
fentebb megtalálod minden aréne bracketnek a korlátjait (#72), az alapján 4x30ban 123 lehet maximum a 4 legjobb katonád szintjeinek összege, és legfeljebb 1 katona lehet 30-nál magasabb szinten. azért szokták 27-30-30-36-ot tolni az emberek mert 36-ra már tudnak szerezni lega felszerelést.Az épületek fejlesztése egyáltalá nem befolyásolja hogy milyen aréna szinten vagy, viszont arra ügyelj hogy a trónt ne fejlesz fel, mert különben minden sokkal drágább lesz, és nem fogod tudni utolérni magad a katonákkal erőben. szóval, ha TR6 vagy, akkor már kicsit elsiettél a lv30hoz képest, de ez még nem nagy gond, csak ne fejleszd tovább a trónt jelenleg.
Később jelentős szerepe lesz majd a portálnak, igen, de eleinte nehéz még kiszedni belőle lega/epic cuccokat, úgyhogy most az még nem fontos. Szóval, én a helyedben megpróbálnék minél hamarabb felerősödni arénában először 4x30on, összeszedni pontokat, aztán felmenné 40re és a pontokból vennék arénában felszerelést.
-
SirAtti
újonc
Sziasztok!
Szűk 1 hete játszom és a köv. kérdéseim lennének. Nemrég értem el TR6 ,Barrack 4., Training room 5.-öt.
Szeretnék 4*30-as Arénába játszani.
-milyen szintű összeállítások lehetségesek? (olvastam a 36-30-30-27, ez a legjobb, vagy esetleg lehet 37. ill. nagyobb szintű harcos a csapatban és ha igen, milyen összeállításban?)-milyen szintig és milyen épületeket húzhatok ahhoz,hogy ebben az arénában maradjak? (gondolok a TR,Barrack,Training Roomra, ill. milyen hátrányokat szenvedek el, ha húzom a TR-t? (darks soul shop ill.aréna shop)
-ha majd 4*40-be szeretnék menni, akkor ugyenezek a kérdéseim lennének ehhez a Brackethez(milyen összeállítás, épületszintek stb...)
-ha jól veszem észre, akkor a térképen való előrébb jutás ill. a dark soulban minél magasabb szinten való részvétel nagyban lecsökken, ha a 4*30-as arénában szeretnék részt venni.
Biztonságosan én most a lv.5 Dark Soult tudom lenyomni, anélkül, hogy kéne foglalkoznom vele(igaz, nincsen még legendás cuccom ill. epic is csak alig pár db.)-Legendás artifactot ha jól értem, az aréna shopban lehet majd szerezni ? (most 2 db unique van csak)
-
tyielow
aktív tag
Így néz ki egy sikeres bossfight szorzóval és fáklyával. Kb. 16 ezer ether szedhető ki, meg ugye 4 láda (2 leg, 2 epic).
Még mindig képes meglepni olykor 1-1 pálya, továbbra is a fire elementalokMeg néha van 1-2 olyan paraszt boss, hogy egyszerre üti ki a 3 resser mágust. érted. van 4 mágus, abból 3 resser, és telibe a ressereket fekteti ki. kiégek
A szorzó amúgy úgy működik, hogy bármelyiket veszed, mindig csak duplázza az ethert. A mennyiség a boltban azt jelzi, hogy a következő hány db menetre lesz aktív.
Tovább ikérdés ami felmerült másokban, hogy ha variálod a hősödnél az aktív relicet, akkor megtartja-e a megszerzett képességeket másik skill ágon. A válasz: igen -
tyielow
aktív tag
na hát nem is olyan nehéz dolog ez a 100% dungeon clear. csak egy épeszű társ kell, pici szerencse és kész is. ma volt 2 random playeres, 10 perc alatt 100% menet. meg volt 2 agyfasz is. ott az NPC-től égtem ki. 3 resser mage (abból 1 stasis ruhás) + 2 healer + tank és dps, de a fire elementalok lekaszabolják a teamet... pf
ja, és többször tapasztaltunk már olyat, hogy nem hajlandó a mágus resselni. egyáltalán... néha van olyan kritérium, hogy nincs resurrect, de ezeknél elvileg volt. mókás.
-
tyielow
aktív tag
Tegnapi videó, 100% dungeon clear az első nekifutásra
A 10 millió egész jó 70-en, TR10-en már kevésbéAz biztos, hogy ez a dungeon most megbolondít sokakat.
Annyi tapasztalat már azért van, hogy így a napi reklámnézegetések, meg daily taskok, mint invázió, aréna, gem bay, dungeon, már sok időt elvesz napi szinten, így nem sok idő marad egy másodlagos vagy harmadlagos accountra... lehet hogy tényleg csak a clanwar szereplés marad rájukDungeonhöz gyors tipp: közel azonos squad score-ral rendelkező egyénnel menj be! ha lehet, akkor VIP legyen mindkettőtöknél, mert iszonyatosan elhúzódik egy dungeon. A fentebb linkelt videó 33 perces volt, azt kellett összevágjam...
Amúgy nem olyan rossz első ránézésre az update, viszont az, hogy 5x70 bemész Gem Baybe, és a 8-10. páyla körül jön veled szembe egy TR9-es, aki mellett ott figyel a Hero is, gyakorlatilag 5v7... arénáról nem is beszélve.
-
tyielow
aktív tag
hát, igen...egy 70-esünk épp most unja meg a játékot és el akar lépni. talán így marad kedve maradni, de nem kérdés hogy akkor ő is feljebb lép...
más: kiraktunk 1-2 inaktív embert és feljebb ment a cw powere a klánnak, most már megint ilyen ~ Top 50 trophys klánokkal kell szenvednünk
Ja, arénázni meg nem lehet, mert 2,85-tel a 2. leggyengébb vagyok a 6x100-ban -
emperorka
tag
Jól toljátok nagyon
Nekünk most lett meg először a legendary chest de semmi használhatót nem dobott pedig én lettem a második. Egyébként én is hülye módjára csináltam mindent, Tier 7ig gyakorlatilag fogalmam nem volt a játékról, nem is cw-ztem meg arénáztam. Sőt még azt sem tudtam hogy lehet pároztatni az emberkéket
Aztán utána olvastam egy pár dolognak és elkezdtem kapisgálni a játékot. Most akarok felmenni Tier 9be, mert már mindent kifejlesztettem. Csak nem tudom hogy megéri e egyáltalán. Hát van még mit tanulni az tuti, sokszor olyanokat írsz hogy én csak pislogok hogy ilyen is van?
-
TDX
tag
Hát nem hangzik jól, kellemetlen az is mikor a 3 millások jönnek cwn.
A csontváz páncél nem lenne nyilván fontos, csak kicsit idegesít hogy mindjárt 100 legánál járok és még nem jött. Annó azért gondoltam hogy maradok 70en mert a Hell's Knightsban volt egy Lubna nevű játékos kb 2.1millával 70en, gondoltam akkor csak jó út az (mostmár azért láttam nagyobbakat is arénába de nagyon ritka). Így újra átgondolva szerintem maradok, eventes cuccok miatt érdemesebb. meg azért itt is van mit tenni a teljesen lega gemekig
-
tyielow
aktív tag
Hogyne lenne feljebb! A mostani ellenfelek mind ilyen 2-2,5-3m, max. Egy enemy klánban CW-n nincs 1-2 játékosnál több, 3 milla felett. A zúzósabb klánokban jóóóval több 3 milla feletti van, azokon a warokon nem is volt sok esélyünk...
Nekünk Discord szerver van, ott van english-only chat szoba, ha nagyon akarnak dumálni ott tudnak velünk. Eddig bevált
Most így néz ki a 2. account: 6x85 TR9 - 2.002.262
3. acc: TR7 - 5x55 - 714.215
4. acc: TR6 - 4x40 - 368.698volt egy TR8 account is, azt már lepasszoltam klántársnak.
Nem tervezek egyikkel sem tovább menni... a világ ideje nem lenne elég, már így sem. A 2 legkisebbel csak cw-re pakolok be meg néhány reklámot nézni. A 85-össel napi questeket is letolom.
A te eseted: szerintem most a TR7 és TR8 is csak a gem fejlesztésről, dust farmolásról szól. Szóval mindegy melyik szinten csinálod. 85-ön könnyebb a gem bay, illetve aránylag több aranyat is tudsz farmolni napi szinten. Ilyen szempontbl jobban megéri, már ha nem akarsz örökre 70-en maradni.
Szintlépéshez szerintem nem kell annyi mindent felhalmozni. 2 master's chestre valót (vagy 1 chest + 1 artifact), meg 50-60 lila kristály azt csók.
Csonti páncél annyit nem ér. Továbbá az utóbbi időben lecsökkentették a skeleton armor féle egyedi arénás páncélok drop ratejét, tehát a master's chest se nagyon garantálja már ezeket -
TDX
tag
Ez azt jelenti hogy van még ennél feljebbi bracket is?
Meglepődtem, azt hittem ahol vagyunk az a teteje. Nálunk nincs senki külföldi, nem is volt soha, max ideiglenesen amíg ki nem derült róla. Sokkal könyebb a klánt menedzselni ha nincsenek magyarul nem értők
Meg a klán messenger csoportja is elég aktív, jó kohéziót tart.
Visszatérve fejlődésre, te második accounttal mit tervezel? Megállni tr8/9en véglegesen vagy azt is kimaxolni? Néha elbizonytalanodok abban hogy jó az amit csinálok, és lehet tovább lehetne lépni tr8ról. Csak akkor ahhoz nyilván rengeteg felhalmozott dolog kéne hogy legyen majd felszerelés magasabb szintre ami elég kellemetlennek hangzik, lévén hogy majdnem mindent beleölök most továbbra is az öltözék fejlesztésére. (nincs csontváz páncélom még..)
-
tyielow
aktív tag
Mindig volt a klánban 1-2 külföldi, ami nem gond. Most épp 3 van
Bizonyára sokan vannak rossz helyen. Csak gyengék meg lojálisak stb. aztán a fejlődés és sikerélmény helyett a ragaszkodást választják. Anno én is vittem egy klánt aztán a 4. szezonra kerültem a nyúlakhoz, mellettem 5-6 másik ember. Ill. az ott megmaradtak beolvadtak a Team KuKu-ba,vagyis a mostani Lázadókba. Azóta onnan is eljöttem (második accounttal voltam velük).Legatummal összedobott a napokban 2x is
1-2 hónapja felrakott minket a legerősebb CW bracketbe, ott szívtunk 1-2 hetet, aztán valahogy letornáztuk a cw powert és visszasorolt. Azóta - hetek óta - kb. csak nyerünk... így is lettek meg a ládák. Addig jó, míg nem rak fel megint
-
TDX
tag
Nem kell beengedni a nem magyarokat
Nyilván nehéz előre szűrni. Szerintem sok ember van aki maxon van a tr szintjén és nincs jó klánban, csak nem tudja hova lenne jó menni ezért nem megy.
Én nyilván hűséges vagyok a klánomhoz (már akkor amikor játszom, az elmúlt pár hónapban csak eventekkor játszottam) (Legatumban vagyok), most sokan elszaladtak a trónnal és nem nagyon mennek a cwk, lecsúsztunk. Nektek viszont jól mennek a cwk ahogy nézem
-
tyielow
aktív tag
annyi az értelme, hogy könnyebben találsz. te átjönnél hozzánk fullos TR8-cal? Na ugye...
Innentől kezdve nekünk az sem baj, ha most kezdte az illető a level 70-et, csak legyen értelmes és aktív, aztán nálunk fejlődhet kedvére.
A klánba jelentkezők 90%-a level 40-es. a többiek meg szintjükhöz képest +1/+2 trónnal előre vannak fejlesztve, vagyis nem jók.. és akkor a nemzetiségükről nem is beszéltem -
Croft-21
őstag
Azt hittem lesz most húsvéti event, de semmi
-
tyielow
aktív tag
Lassan véget ér a bolondok napja event.
Szokásos szerencsekerék, apróbb szemét itemekkel való elhalmozássalHozzáteszem nem lehetetlen kipörgetni az event itemeket.
55-ös accounton minden meglett, további 3 accountot pedig a Dagger. Az artifact, ami kissé nehézkes.
A 100-as accounton már több, mint 21 ezer cukorkát elpörgettem és gyakorlatilag 1 lila gem és 3 kék gem esett. A többi szemétSebaj, ingyen volt. Hamarosan érkezik a co-op üzemmód, esetleg a clan territory. Aztán a TR11
-
tyielow
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #79 üzenetére
Jó kérdés! A táblázat szerint elvileg nem lenne lehetséges. De semmi sem szent írás, ezek mind spekulálások, nincs hivatalos álláspont a bracketekről. Továbbá olykor-olykor variálnak (pl. 92-es liga egyszer eltűnt, majd 94-es formában visszajött).
Új event meg megérkezett. Az itemek jópofák, csak épp megint elérhetetlen a nem fizető játékosok számára.
Itt egy kalkuláció...
Az 55-ös accountomnak 7.290 Ft-ért bevásároltam (ott olcsóbb), pár nap farm és minden meglesz. Többet nem vagyok hajlandó rááldozni -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Hogyan lehetséges 4*47-ben, hogy 2 db 41-es, egy 54-es valamint egy 55-ös emberrel is maradhat 4*47-ben? 4-es barakkal csak 1 -embert tud feltolni cél bracket felé, nem?
-
tyielow
aktív tag
Új patch, új event vendorral:
Warlord rank: Officer rang matchmaking képességekkel.
A rangok elnevezhetőek (mint anno wow-ban)
Skinek törölhetőek, illetve a healer miniont summoló artifactot buffolták 50%-kal.. na, éreztem én hogy eddig useless volt ! A stunolós pálca időtartama SP alapú. ezt mondjuk láttam már valakinél.
na meg jön a cuki grav a ház elé, gondolom ez a brazil event tükörképe.Van még mit fejleszteni, van még mit...
Keddre meg lesz a Royal chest, már szinte biztosImmáron 2. alkalommal!
-
tyielow
aktív tag
Elküldhetted volna a kastélyból a 2 gyengébbet, majd húzhattál volna újból 2 harcost, de nem 30-35-re, hanem pl. lvl 25-re (most nem számoltam utána) A lényeg hogy a csapatod ÁTLAGA (lefelé kerekítve) ne lépje túl az adott ligát, nem kell 1 szinten lenni minden barrackban lévő harcosnak
Engem most pl. bedobott a lv. 94-es bracketbe. Így áll fel a csapat: 100,100,100,92,91,86 -> átlag = 94,83 -> 94-es liga. Ez kisebb szinten is működik
Apropó, új videó: KATT -
Boborján
tag
Azért mert megvetem a chip&dale akciót amikor még 4x30-on voltam. Hirtelen jóval magasabbra dobott arénàban és nem akartam elküldeni a 2 karaktert.így hozzájuk igazítottam az arénát.
-
tyielow
aktív tag
Teljesen meg tudlak érteni. Én anno annyit azért kitapasztaltam, hogy a trón szint lépéssel kell nagyon vigyázni, mert ott egyszerre minden megdrágul ugye. Valóban semmi háttérinformáció nincs leírva, például ahogy mondod, az aréna barckete\ligák. A vicc az, hogy nem hivatalos forrásból meg ismered a trükköket (redditről pl.), és ha valami még úgy sem tiszta, írsz a supportnak, aki erre elküld a fenébe, hogy márpedig tapasztald ki a játékot te magad, ők nem írnak le semmi konkrétat.... és van egy 30 milliós letöltési szám a játék mellett. VICC!
Update: engem például most VISSZAdobott a 100-as ligából a játék a 94-esbe... úgy, hogy nem küldtem el harcost a kastélyból
Boborján, TR7 / lvl 55-ön viszont tényleg állj meg, mert ami utána következik, az ám a cián! A 70-es liga nagyon szét van már húzódva. Ott kezdődik a gem bay, meg egyebek. te elkezded friss 70-esként a szintet 600-700k squad score-ral, a legtöbb játékos (nem viccelek) meg már 1M feletti arénában...
Itt hagyom megint ezt a képet az aréna ligák besorolási szabályáról. NAgyjából fedi a sztorit:
sata??: a két legjobb férfi/nő párosodat FOLYAMATOSAN pároztasd. gyártsad a gyerekeket, szó szerint. valamelyik nap be fog dobni egy 5*-os gyereket. aztán ha lesz fiú is lány is, akkor azokkal csináld ugyanezt. (ugyanígy, sokszor.). Nekem már csak 2-3 4*-os van a kastélyban, azon kívül mindenki 5*-os
-
Boborján
tag
Az a legnagyobb baj ezzel a játékkal, hogy ha elrontasz valamit akkor azt mocsok nehéz korrigálni. Mivel semmi nincs leírva így viszont nagyon könnyű elrontani bármit is.
Az elején azt hittem a cél a minél gyorsabb fejlődés és nagyobb szinten majd erős leszek. Hát nem.
Ráadásul Én hülye lvl 4-es barrack-al megvettem a Chip&Dale offert amivel lett kettő 45-ös harcosom így arénaában azonnal fejlebb dobott. Ahhoz, hogy ezt javítsam 5-re kellett húzni a barrackot ami sok id és nyersanyag volt így a 36-38-40-45-45 teammel visszakerültem arénában egy szinttel. De most nem tudok amulettet meg gyűrűt szerezni a 36-38-as karikra mivel a láda 45 köré dobál kraftolni meg csak zöldet tudnék olyan szintre.
Szóval már az elején haza lehet vágni az egészet csak azért mert a játékon belül nincsenek leírva a szabályok. -
Joci??
senior tag
Sziasztok! Hogy van nagyobb esely arra hogy 4csillagos gyerek szulessen? Egyszer sikerult hogy egy 5csillagos anyuka es 4csillagos apuka kozos gyereke 4csillagos lett de utana hiaba probaltam megint toluk gyerkocot 2csillag es 3csilagos lett nagyobb nem jon ossze, mitol fugg ez?
Koszonom a segitseget! -
Zsotosz
újonc
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudom növelni a fa raktár kapacitását? Mert kevesebb fát tudok tárolni, mint amiből építeni tudnék fontos épületeket.
Köszönöm! -
tyielow
aktív tag
Nektek hogy jött be a téli event?
Mindenki áldja, hogy végre a csórók is hozzájuthattak itemekhez... na, ez nem rossz dolog. Velem mondjuk sosem bőkezű a játék, lehet mert mindig VIP-et fizetek, és amúgy is kifarmolom időközönként a portált és van bőven itemem. De pl. a lila gemeket hajigálta másoknak az event, nekem kb. 2 ha esett. Vért fosva viszont sikerült a 3. rúnát is kipaszírozni. Az nagyon kellett, mert kb. 120 ezret dob a csapaton, és most (egy ideig gondolom) nincs más módja a beszerzésének.
Ami viszont b*sza a csőrömet, hogy pont ezért a többi, kis accountom arénán useless lett.
Ősszel még fix dobogón volt a TR6-os csapatom, 4x40-en. Most lemen 3 pay2win event, és mindenki úgy rohangl hogy sárkánytojás + hordó + csiga + jégeső, sárkány fegyverek, rúnák... eredmény: jó, ha 2 embert (!!!) el tudok verni arénán!! vicc!
TR8 tapasztalat: 5x70 1,05 M csapattal oda-odaértem a dobogóra. Most 1,2-1,3 kell hogy oda-odaérj...
TR9: eddig 1,6-1,7 dobogóesélyes voltál. most az 1,7 a minimum, hogy labdába rúgj...
TR10: nem is beszélek róla! lassan kész a 3. 100-asom, van egy rakás legendary artifactom meg ruhám, csak beléjük kell nőnöm -
Joci??
senior tag
Uhh most mar ertem, nagyon koszi, mar csak el kellene ernem ezt a szintet az ijaszal🙂
-
TDX
tag
Szia!
Ez egy rúna, van ilyenből 3-mat lehet megszerezni egy adott tróntermi szinten Ez, amit kiraktál kép, egy íjjászfegyverre való rúna. Van szintbeli követelménye, tehát a harcosodnak 75-ös és 89-es szintek közt kell lennie, amire rárakod. A rúnák felerősítenek egy fegyvert - valamelyik képességét. Például, ez az íjjász rúna ha fel van rakva egy crossbow-ra (számszeríj) akkor az olyat ad neki, hogy kb 30 százalék hogy plusz sebez kb 160%-ot ÉS amit sebez azt visszatölti életben magának. Vagy ha egy sima íjra rakod rá, akkor mikor csoportosan sebez, akiket megsebzett 8% életerejüket elvesztik a következő 3 mp-ben. Szóval erősíti a fegyvert.
Ha van megfelelő szintű íjászod, akkor úgy tudod rárakni a fegyverére hogy rányomsz az íjászra, kiválasztod a rúnát és arra nyomsz hogy use, aztán arra hogy yes. A rúnát akármikor le tudod szedni egy fegyverről, szimplán rányomsz a fegyverre, majd a rúnára, majd "Remove rune" majd megint yes.Kellemes ünnepeket!
-
tyielow
aktív tag
Szia!
A rúnák az új meghatározó elemei a játéknak. 3 típusa van, attól függően, hogy melyik kaszt fegyverére rakható.
Ha csak a raktáradban figyel, nem látható, hogy milyen boostot ad. Ugyanis attól függ, hogy az a fegyver, amire ráhelyezed, milyen képességekkel bír. Amikor rárakod (USE / Try on), meglátod, hogy miről van szó.
Például: vannak olyan mage pálcák, amik 35% alatt instant ölnek. Rúnával: 40% alatt öl, továbbá visszahealel.
Magic damages pálca (a legtöbbet sebző ellenfelet célozza pl.) sebzését megháromszorozza.
Archernél visszahealel, illetve DOT-ol, a healer mágus pálcánál további plusz shieldet kap a társad. Melee fegyverre is valami + damage boostot ad, azt még sajna nem szereztem meg, pedig 230 kollekciónál járok.
De score-ban nagyon sokat dob itt 90 felett, kb. 40-50 ezer boost. -
tyielow
aktív tag
helyesbítek: ha a skin egyben egy ruha is statokkal (pl. Abyssal Lord Bow + Archer Ruha), akkor az item összetörése után lehet csak skin-ként használni.
Innentől kezdve a skin-t nyugodtan rakosgathatod fel és le. Most pl. az event alatt van nem is egy idióta christmas skin. Ha felraktad egy ruhára, későbbiekben csak nyomj rá a ruha jobb felső sarkában lévő póló (vagyis a skint szimbolizáló) ikonra, és vedd le. -
Joci??
senior tag
Sziasztok! Ismet egy kerdes a skint hogy tudom raaplikalni az harcosra? Koszonom
-
tyielow
aktív tag
Itt a táblázat a ligákra.
A kastélyodban található legjobb (4-5-6, barrackodtól függően) harcosod szintjei összeadva. (Ill. átlag lvl, lefelé kerekítve).
Sajnos kis bracketről nem tudok nyilatkozni mert rég jártam arra, de pl: TR9 - level 85 a max. szint. A liga pedig 87-es. Tehát, TR10-zel lehet úgy maradni a 6x87-es ligában, hogy: 100,87,85,85,85,85. Mentem is így pár hétig, nagyon lehet egy 100-as tankkal tarolniA lényeg: Ha brillírozni akarsz az csapatátlaggal egy adott ligában, vedd figyelembe, hogy nem lehet 3 eltérő ligába tartozó szintű embered, mert akkor automatikusan bevág a legnagyobb elérhető ligába, szintektől/átlagtól függetlenül. Illetve le van írva ott a képen/táblázatban, hogy adott ligában max. hány játékosod lehet aki túllépi az adott liga szintet.
Elöljáróban: 5x70-et érdemes minimum 600-650k squad score-ral kezdeni, mert nagyon nagy lesz már ott a szórás. 600 ezer - 1,3 millió. Nekem a 70-es accountom 1,1M körül van, sokszor nem érem el a dobogót...
Remélem tudtam segíteni.
Más: ma indul az event, 2 órája van leállás...
-
Masooo
aktív tag
Szia
Igen ez ami nem világos, mert láttam 36-36-36-55 kombót is 4x40ben de ezt írtam. Sajnos azt látom, hogy 4x40ben nem tudom felvenni a versenyt az ottani erős seregekkel, mert általában megvan a zömének a tojás-csiga-hordó lega artif ami komoly előny sajnos, persze pontban is inkább 450 felé vannak a legjobban felszereltek. Sajnos amit ki tudtam hozni most az 312000 és ezt tudom feltolni kb 340.000re ha ráfekszem a héten. Viszont ha lenne 55 emberem nekem is, akkor tudnám ellensúlyozni már az artifokat azzal, hogy pl egy túltápolt full lega 55 tankkal hasítok. Most 36-36-36-50 karit még 0 4x40 arénában tornáztato, reggel 51í kiderül mi lesz. Almás lenne akkor felmegyek 55 arénába és oda csinálok full lega arcokat. 1 hét képzés, de ha 4x40be csak bohóc lennék inkább felfelé megyek.
-
TDX
tag
Az aréna matchmakingjének a pontos mechanikáját senki se ismeri. Amit tudnak róla az emberek:
-A legjobb annyi harcosod szintje számít, amennyi a barrackodba fér
-Nekik nem az átlagszintjük pontosan a lényeg, de nagyjából az. Sanos pont ezt nem lehet tudni hogy meddig más - valószínűleg van valami kizáró algoritmus hogy mennyivel nem szabad a limitszint felé menni.Például 40-40-62-62 átlagra 51, ami közel sincs az 55höz, mégis 4x70be rakott engem. Nálad ugye 36-36-36-51-et rakott már 4x55-be.Itt azért az átlagszint már 39.75, tehát közelebb van a 40hez (bár elvileg 40.75-ig még 4x40-ben lennél).
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Tudtok esetleg konkrétumokat az arénás csapatok összeállítási trükkjeiről.
Arra gondolok mikor látok olyat, hogy pl 4x40 arénába van 36+36+36+55 pl.
Kipróbáltam de nekem már 51nél a 4x55be volt a seregem.
Nem tudom mit vesz alapul amikor ezeket számolja. 6 ember v 4 ember szintjét nézi?
Lehet gond, hogy összesen 6 harcosom van és nem csak 4 és a 2db 35ös szintű amiket cw-re viszek hogy kilegyen a 6, már bekavar itt? -
tyielow
aktív tag
válasz
AsakuraDave #46 üzenetére
Egyedül a játék elején van olyan ajánlat, ami tartalmaz +1 buildert, ilyen starter's pack jelleggel. Amúgy nem lesz a játék során akciósan. Azt kell mondanom, hogy megéri a 2. Három pedig már feleslegesen sok.
Amúgy ne aggódj, később 4-8 napig is el fog tartani 1-1 szoba -
AsakuraDave
őstag
Érdemes +builder venni? Minden 1,5napig tart megcsinálni nagyon lassan haladok :/ 750gem lenne most van 1200gemem. Van mikor leakciózzák ezeket? Kösziii
-
tyielow
aktív tag
válasz
AsakuraDave #43 üzenetére
Szia,
igen, van sok magyar klán is. Nézz ki egy olyat akik foglalkoznak a kicsikkel és mellé vannak nagyobb, tapasztaltabbak is
Aminek részese lehetsz: klán chat, társaság, nyersanyagok megosztása egymással, és Clan War. A háborúkban való részvétellel glory pontokat gyűjthetsz klántagokkal egyetemben és így értékes ládákra tehettek szert.
Klán ládánk, legutóbb... -
AsakuraDave
őstag
Hali! Nem rég kezdtem el játszani 15ös kastéllyal
Van alami guild/klán itt ahova lenne hely,illetve mennyire fontos egy ilyennek a részese lenni,sokat ad hozzá a játékhoz? Köszi!
-
tyielow
aktív tag
Szia,
ITT egy videó a Gem Bay-ről és a Gem Workshopról.
Röviden: építened kell egy Gem Workshop nevezetű szobát a kastélyban, majd katt rá,aztán Inlay items. Itt jobb oldalt láthatod azokat a ruhákat, amikbe tehetsz gem-et. A fentiek, amik már rá vannak aggatva harcosokra, a vonal alattiak pedig az inventoryban pihennek. Válaszd ki az adott itemet. Ezt ilyenkor beteszi bal oldalra, mutatja, hogy milyen szabad, üres (vagy már telített) gem slotjai vannak. Jobb oldalt kilistázza a gemeket. A vonal felettiek már be vannak ültetve valamilyen ruhába, a vonal alattiak szabadon használhatók. Válassz egy megfelelőt a vonal alatti területről és aranyért cserébe rakd be a ruhába. Ennyi. Más egyebek a videóban.
További lehetőség: gem fejlesztése (enhance gem), majd ha 2 azonos szintű és fajtájú gemet felhúztál maxra, összeolvaszthatod (merge gem), ekkor pl. 2 szürkéből 1 zöld lesz (500k gold). És így tovább.
Recycle shard: az itemek összetöréséből és egyéb úton megszerzett kristályokat ledarálhatod porrá (dust), amik a gemek fejlesztésében játszanak szerepet. Zöld kristályt éri meg a legkevésné porrá zúzni (exp / gold ár arányban nem éri meg.) -
Joci??
senior tag
Sziasztok! Van olyan pancelom amibe lehet rakni kovet, sikerult kovet is szereznem ami kinezetre stimmelne bele de nem tudom hogy lehet belerakni, segitenetek hogy is van ez? Koszonon
-
tyielow
aktív tag
Szia.
Elkezdted MEGINT vagy ÚJAT kezdtél?
A képen azt látom, hogy már eleve van 2 kastélyod, hozzárendelve (vagy sem, akkor is így mutatja) a google fiókodhoz.
Mit szeretnél? 2 kastéllyal játszani, vagy folytatni amit anno abbahagytál? Ha folytatni, csak nyomj rá hogy "Select" -> ilyenkor rákérdez, hogy biztos vagy-e benne, mert az aktuális mentésed repül.
VAGY: maradsz ebben a kastélyban és nem bolygatod a dolgot...
Egyelőre ennyit tudok mondani.
Mindenesetre: ha nincs hozzácsatolva se facebook, se google fiókhoz a kastélyod egy esetleges uninstall / crash / eszközcsere után egyszerűen elveszik a várad...
Most volt egy több napos levelezésem egy friss accountom miatt, ami eltűnt...
Sajna a játékban van lehetőség nem hozzárendelten is játszani, majd azt elveszíteni...Gyors példa:
Ez egy emulátoros kép, egy 2. virtuális eszközön van a kastélyom. Nincs hozzákötve semmihez. Mikor rányomok, hogy connect, kiválasztom a Google Fiókomat, nekem is ez jelenik meg. Igazából mindkét kastély él és virágzik, 2 külön "eszközön". -
tyielow
aktív tag
Ez ám a részletes számadás
A kampány miatt ne aggódj, az szép lassan megy magától. Van hogy elakad az ember egy időre. Ilyenkor érdemes erősíteni vagy más felálással újrapróbálni az adott pályát.
Majd TR6 - lvl 40-en állomásozz egy ideig. Legyen kész minden fejlesztés, legyen fullos arzenál, és 4x40-es csapattal egy jó 250-280k squad score-ra törekedj. Arénából szedj ki 1-2 artifactot, meg kék gyűrűket, amuletet, stb.Péntekenként 11:00-tól van dark portál is, ott is lehet farmolni ha van felesleges almád.
Amire mondjuk elkezdhetsz odafigyelni, ha összerakod a dwelereket a living roomba, két 3*-ossal tedd. Ha már csak 1-2 hely van szabadon, addig dobáld ki a gyerekeket a kastélyból (klikk a bábura és az átnevezésnél "Banish"), amíg nem születik 4*-osod. Majd a 2 4*-os kell összetenni, és így tovább. Idővel kell majd 6-8 db 5*-os, hogy a fighter szintjüket fel lehessen húzni a maxra.
Részletek...az excelbenA 3. daily quest láda:
Az emberek felének adott kék gemet. Nekem nem sikerült... -
kicsako
őstag
Köszi az Excelt!
Jelenleg így állok:
Acc lv 16, 614kupa
Throne lv5
2xTreasury lv5, Vault lv4, Mint lv1
2xDining lv5, Cellar lv4,
Mana well lv2, Mana pool lv2, Magic workshop lv2, Magic lab lv1, Weapon workshop lv1
Barrack lv3, Fighttrainroom lv4, hospital lv1, arsenal lv2Food 9664/hrs, Gold 3376/hrs, Mana 2112/hrs
Quad power: 60871
Population 16/20Mire kellene jelenleg fókuszálnom? Kampányban elakadtam a vulkános résznél. Arénát tolom ezerrel, általában top2-top8 közötti eredménnyel. van már 1280 badgem.
-
tyielow
aktív tag
Szia,
nekem 2 van, szerintem megéri. lvl 85 felett már 1-1 szoba építése 4-5 napokat vesz igénybe. Azért ilyenkor (is) már jól jön, ha egyszerre 2 szobát upgradelhetsz. A 3. építőt meg már soknak tartom, annyi nyersanyagot nem is tudsz (kivéve vért szarással) összeszedni, hogy folyton építsen mind a 3.
Igen, minden szobát fel tudsz húzni. Arra figyelj oda, hogy a Throne Roomot ne fejleszgesd sűrűn, hiába írja ott a questek között. Azt csak akkor ha már minden más fejlesztésed az adott szinten megvolt.
Kastélyban takarítsd el a falból a szemetet, úgy lesz több helyed, ill. Throne ROom emelésnél majd kapsz újabb helyet és szemetetOlyan állapot nincs, hogy ne tudjál mindent berakni.
Craftolni érdemesAz azért jobb, mint a láda vagy a dark portal, mert te választod ki, hogy milyen itemet szeretnél. Persze van szórás így is, de azért megadható (pl. resurrect/heales mage weapon előtt úgy is dobni fog a craft vagy 5 damagest
)
Sata: linkelted a fiókodat facebookhoz? Mert akkor csak be kell lépj és kész. (a bevezetőt mindig újra kell játszani).
ITT EGY EXCEL, van benne egy GYIK fül, meg gem crafthoz tudnivalók, egyebek
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Tegnap kezdtem a játékot, és lenne pár kérdésem. Érdemes 2. építészt venni?
Minden épületet fel tudok húzni, vagy döntenem kell? Kastély nem tűnik akkorának mintha minden beférne.
Érdemes craftolni fegyót/armort, vagy jobbak esnek ládából? -
tyielow
aktív tag
Alapból csak akkor támadhatsz be valakit, ha nem játszik, offline. Ez alól kivétel, ha valaki egy napon belül több, mint 6 órát online: ekkor ugyanis kap egy 24 órás büntetést, mialatt betámadható mindig, akkor is, ha épp online.
A képhez még: ilyen esetekben érdemes újrapróbálkozni, ha mondjuk könnyű préda az illetőFun: aréna érdemes VÉGIG nézni
-
tyielow
aktív tag
-
TDX
tag
Tipp: ha egy termelőre a legjobb tárgyakat akarod aggatni, nyomj rá a szintjére, és felszereli a legjobb felszerelhetőkkel. (úgy láttam egy vastermelőre kerested az oktoberfestes ruhát). Már ha még nem ismerted ezt a trükköt
Én nem fogok gyűjteni, mert szerintem felesleges. Attól, hogy több pereced van, ugyanolyan eséllyel dobja a tárgyakat. Az én klánomban is többen félreértették a legalsó infót az event leírásánál, de az csak azt jelenti, hogy minél tübb perecet gyűjtesz, annál többször pörgethetsz, így annál töbször lesz esélyed a különleges dolgokat megszerezni. Szóval nem rosszabbak az esélyek, ha mindig elpörgeti az ember a pereceit.
-
TDX
tag
Nekem ma megadta a cserepet meg két zöld festival chestet. Nem rossz
Lehet hogy állítottak valamit a valószínűségeken.
-
tyielow
aktív tag
Hát, nekem 1 google fiókom van. De jó tudni, köszi hogy megnézted! Így megoldható lenne, hogy az emulátoros accountot elővarázsoljam telefonon is. De persze már mindegy
Hát premiummal szedtem össze 3100 perecet, 1 nap alatt. Elvileg a 2 hét alatt akkor összejöhet 40 ezer perec. Valami csak lesz. -
TDX
tag
Na én most próbálkoztam azzal, ami más játéknál már működött, és sikerült egy gépen használni két accountot. A trükk lényege az, hogy különböző google play játékok-fiókokhoz kapcsolja hozzá ember a különböző fiókokat, és ha váltani akar, akkor beállításoknál rányom a connected-re, majd a fentebbi connectedre rányomva kiválasztja, hogy melyik fiókba akar belépni, és így az ahhoz kapcsolt várat fogja betölteni a játék. Nem veszik el egyik vár sem, és lehet váltogatni tetszőlegesen sok account között
Persze ez igényel több google felhasználót, így több emailcímet is.
Jól bemutatja a videó, hogy milyen az event. Nem baj, hátha még változtatnak rajta.. elvégre van még rá 11 napjuk
-
tyielow
aktív tag
KLIKK
Ez 11 pörgetés. 100-ra kivetítve is ez van. Vicc.Amúgy igen, ha 1x az kiadja, megéri. Főleg ha perecből pörgeted. Egyik klántársam 7000 (!!) diamondot költött rá. Semmi extra, semmi artifact vagy ütős láda, kék lila gem. Egyik se.Igazából 4 accountom van. 1 saját, 1 megörökölt és 2 emulátorban létrehozott (40-es szintre tartva és 70-es szintre).
Több különböző eszközről viszem ezeket. 1 eszközön vagy össze vna kötve facebookkal vagy nem. Szerintem csak 1 acc mehet 1 eszközön. -
TDX
tag
Én a naggyal ("nagy", 8-as a trón, ez se erős még) költöttem 830-at, és semmi használható. Pár termelői ruha, 5 spell és 5 ticket, meg elhanyagolható nyersanyag. Viszont ha az ember egyszer is kipörgeti a 2000 gyémántot, vagy a Chain Lightningot, akkor már megéri szerintem. De úgy se pörgeti ki
Kérdés: két accountod van. Ez azt jelenti, hogy kettőt tudsz használni egy eszközről, vagy két eszközt használsz? Más játéknál tudtam két accountot vinni egy telefonról, de itt nem próbáltam meg, egy telefonon van, egy meg emulátorral.
-
tyielow
aktív tag
Ma 11 órakor kezdetét vette az Oktoberfest event. Pereceket lehet gyűjteni PVP-vel meg reklámvideó sasolással, 100 perecért lehet pörgetni itemet, vagy 69 diamondért. A kis accounton ráköltöttem 350 diamondot. Gyakorlatilag 0 amit kaptam cserébe
3 egyszer használatos spell és 2 ticket (a meglévő 70 mellé)
-
TDX
tag
A mágusok (mage) fegyvere az, aminek a képessége három féle lehet: vagy sebzi az ellenfelet pluszba, vagy a saját harcosainak tölti az életét (heal) vagy feltámasztja az elesettet (resurrect). Az, hogy mennyit tölt vissza, vagy mekkora élettel éleszt fel, a spell powertől függ, amit a mágus armor, maga a fegyver és amulet adhat.
-
tyielow
aktív tag
Szia. Nem. +Crit = + Critical Strike Chance. Vagyis növeli a kritikus sebzések esélyét. Alapból 0 Crittel is van rá esély, ezzel pedig növeled. Alaphelyzetben minden critical hit a normál hit 2x-ese. Ezt lehet növelni bizonyos fegyvereken található stattal, ahol +100% sebzést ad a cirital hitre. Ezek elég ritkák, főképp tournamenten beszerezhetőek.
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! A medaloknal a cirit ami visszatolti harc kozben az eletet? Koszi
-
tyielow
aktív tag
Szia. Nem tudok nyilatkozni, 55-ön még nem találkoztam ilyen vegyítéssel. 40-en viszont láttam már, 55-ös harcost. Gyakorlatilag semmit nem ért, valami 260k körül volt a squad scoreja, mivel a többi fighter harminc valhányas szinttel bírtak. (4x40). Simán elvertem a 4 db 40-esemmel (320k score).
-
TDX
tag
Üdv!
én is játszok ezzel kb 1 hónapja, trón most megy 7-re.
Megvan az alapvető taktika, hogy mindent maxoljon az ember, de úgy látom nem csak ez működőképes. Volt egy jó, de nem tökéletes 4x40-es sqadom, viszont nem akartam kiszenvedni még pár legendary-t, úgyhogy moost azt tervezem, feltolok 2 harcost lv70-re, és így 70, 70, 40, 40-el farmolom a 4x55-ös arénát. Persze ez még odébb van, de egy héten belül elérem szerintem.A kérdésem az lenne, hogy két 70-es rare/epic felszerelésű harcos elég szerintetek a 4x55-ös arénába, vagy mindenképp kellene pár legendary? Két lv 40-es persze ott lesz mellettük, de 4x55-ben az nem a legerősebb.
-
tyielow
aktív tag
Jobb kedv: alapvetően -elvileg- a győztes csaták is segítik a morált, de a legegyszerűbb módja, ha kicsit online maradsz és a fejbuborékokat kipukkasztod. Az ad jobb kedvet, illetve néha 1-2 diamondot is (napjába 5-10 dbot).
A vereségről: pusztán a squad score, a csapat ereje nem garantál győzelmet. Lvl 85-ön van, hogy 200-300 ezerrel gyengébb csapat elver, pusztán a csapatfelállás miatt.
Amúgy meg nem is baj, a visszatámadás csak arra jó, hogy pontot veszíts. Azokat direkt el kell bukni. Mindig! -
Joci??
senior tag
Rendben elkezdem ezen a szinten maradva kimaxolni mindent, 4 harcosom van egy 29es a tobbi 23magassagaban, folyamatosan fejlesztem oket, mindig a leheto legjobb fegyvereket, pancelt kapjak. Most 105ezret tudnak sajnos keves a mapba, 4 szigeten vagyok es most ott elakadtam. Mitol tudok jobb kedvet adni a munkasoknak? Eleg lehangoltak, pedig jaratom oket fejleszteni is. Jociking neven vagyok fent.
-
tyielow
aktív tag
Na, 5-ös Throne, vagyis 3x30-as csapat amit a harcosokból kihozhatsz. Ide nincs sok tippem. Job oldalt mutatja az építőmunkásaidat, ill. hogy mennyi elérhető (alapból 1 van, tehát 0/1 vagy 1/1-et ír). Ott klikk a kis szerszámikon mellett sárga " i " sszimbólumra. Ez megmutatja, hogy milyen fejlesztéseid vannak hátra az adott throne szinten. Ha ezek mind készen vannak (vagyis csak a Throne Room upgrade jelenik meg), illetve minden védelmi eszközöd az Arsenalban max-ra van upgradelve és a spellek is maxra vannak fejlesztve a Magic Lab-ban, akkor mondhatni hogy a szobák rendben. Ami hátravan, azok a dwellerek. A harcosaid már mind lvl 30-asok? Van legalább 4 vagy 5 db belőlük? A szakácsok / bankárok / manások / favágók mind az adott szinten elérhető legnagyobb szintre vannak képezve? Ha IGEN, vagyis ezek mind mind megvannak, na AKKOR lépj a következő throne room szintre. És akkor Lvl 40-ig kimaxolva mindez a sok fejlesztés folytatódik egyel nagyobb szintre
Level 70, 85 körül sokan még midnezek után is hetekig az adott szinten maradunk, hogy egy normális, ütőképes csapattal kezdjük el a további fejlesztéseket. Például TR6 - 4x40-en van egy 327 ezres csapatom, azzal már dobogóbiztos vagy tournamenten. Na persze ez kicsit hardcore, de mondjuk olyan 200-240 ezres csapattal már bátran lehet majd továbbfejleszteni.
Apropó, az adatlapom (squad score fals): -
tyielow
aktív tag
Szia. Mindenek előtt: Throne Roomod hanyas? Nehogy fejlessz rajta!
Trükk: Goblin Assistant = 450 diamondért cserébe 15 napig fejleszti a tanuló dwellereket és begyűjti az összes nyersanyagot, folyamatosan (Az ehhez szükséges diamond összegyűjtése: napi 6 reklámvideó + head bubbles-ra való klikkelgetés, illetve 5 szomszéd legyűrése utáni láda (Confrontation) ad). Így pl. reggel belépsz a játékba és csurig lesz a raktáradMinden szinten legelőször az almához kapcsolódó szobákat érdemes fejleszteni. Termelés + raktár. Aztán ha a raktárak is ki lettek bővítve, jöhetnek a komolyabb fejlesztések, mint a konyha, ahol fejlesztheted a szakácsokat. Mana a spellek és itemek craftolásához kellenek, illetve spellek továbbfejlesztéséhez. Eleinte elég vicces, van 2 spell, néhány ezer manával
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! En is napokban kezdtem el vele jatszani, sajnos mint minden ingyenesen letoltheto jatek itt is akkor tudsz tobbet jatszani illetve fejlodni ha fizetsz erte, de azert hatha van valami trukk, a tamadashoz szukseges alma vagy mi hogyan lehet tobbet gyartani? Eleg hamar elfogy foleg hogy most mar egy tamadashoz 8000 kell. Csinaltam szakacsot, probalom mindig a legjobb cuccokat adni nekik amiket kapok de meg mindig keves az alma, illetve a manat hogy tudom hasznalni? Koszi a valaszt!
-
tyielow
aktív tag
válasz
Diavolosss #3 üzenetére
nagyon jó a kérdés. az első pár hétben még facebookon készségesen válaszoltak a fejlesztők, ma már nem nagyon mondanak semmit... bár eleve a játék is így épül fel. sehol semmi nincsen egyértelműen megfogalmazva, mindenre a játékosoknak kell rájönniük
-
Diavolosss
csendes tag
Üdv!
Én is nyomom csak egyszerűen nem találok kiszivárogtatott híreket a frissítés, újdonságokról.Azt tudom, hogy jön a hajó utazással, jön a cuccok gemelése, a kastéy módosul, meg 1-2 dolog, de hogy például event mikor lesz, meg a frissítés mikor jönn aróól nincs hír.
-
tyielow
aktív tag
magyarázhatnék* elgépeltem
Hozzáfűzném: én '17 november eleje óta játszom, és most tartok ott, hogy lassan elkészül egy 6 fős, lv.85-ös csapatom. Szóval ez nem egy hip-hop végigviszem játék, hanem tényleg, napi szinten be kell logolni, PvP-zni, pontokat szerzeni, gyűjteni, költeni, fejlődni, stb... de lehet hogy ezzel nem mondok újat a nagy mobiljátékosok körében
Nekem ez az első olyan játék a sok-sok év alatt, hogy ennyire leköt (mobilon!).
-
tyielow
aktív tag
Számomra meglepő, hogy nem nyílt még erről topic. 1 ideje fontolgatom, hogy nyissak neki egyet.
Amiről szó van: egy alapvetően, leginkább Fallout Shelter-re hajazó játék Medieval stílusban. Oldalnézetben a játék kezdetekor megszerzett kastélyunkat kell menedzselni.
A lakosaink (dwellerek) különböző szerepeket tölthetnek be a kastély életében:
- harcos: a leginkább meghatározó kaszt, a solo kampány, ill. PvP során. A játék nagy részét a harc tölti ki.
- szakács, kincstárnok, alkimista és bányász: alapvető nyersanyagok előállításához szükségesek, mint: alma, arany, mana, acél. Továbbá az alkimistákból craft /építési idő csökkentésére is alkalmasak lehetnek.Minden kasztnak van egy potenciális szintje, csillagokban mérve, 1-től 5-ig. 1 csillag 20 max. levelt engedélyez a harci kiképzés során. Tehát pl: egy 4*-os lakost max lv.80-ig lehet tanítani (4x20).
Ezek a potenciálok kis trükközéssel növelhetőek. A lakosok szaporítása hálószobában történik (épp úgy, ahogy a Falloutnál), és itt, ha pl. két 3*-os dwellert összerakunk, kis eséllyel, de születhet 4*-os gyerek, és így tovább. Türelem kell hozzá, nem lehetetlen.Türelem, idő: a játékban mindent fel lehet gyorsítani pénzért, pontosabban diamond-ért. Ez a "premium" fizetőeszköz. A shop-ban több csomagot kínál a játék, melyeknek első megvásárlásakor dupla mennyiséget kapunk. Aki nem hajlandó p2win stratégiát folytatni, lehetőség van naponta kb. 30-60 diamondot tök ingyen összeszedni. Ez hetente kb 450 diamond, ami azért érdekes, mert egy igen hasznos bónuszt lehet belőle vásárolni: egy goblin segédet, aki távollétünkben is leszüreteli a nyersanyagokat, ill. a tanulószobákban leledző dwellereket is a következő szintre segíti.
Játékmenet: alapvetően egy poénokkal dúsított kampányon mehetünk végig gépi ellenfelekkel. Egy idő után lehetőség nyílik (viszonylag korán) PvP-zni. Ez úgy néz ki, hogy a térképen elszórtan találhatók ellenséges kastélyok, akiknek védelmi rendszerét kijátszva, különböző spellek segítségével megtámadhatunk és győzelem esetén kizsákmányolhatunk.
További PvP lehetőség: a játék megjelenése óta 2 nagy bővítés történt:
- Tournament: 10, ill. 15 fős tornák, ahol 5 kör alatt kell minél több pontot összegyűjteni, hogy minél előbb végezzél. Az eredmény függvényében reward chestekkel jutalmaz a játék.
- Clan Wars: klánháború. 6 óránként (tehát napi 4x) van. Adott egy térkép több stratégiai ponttal (waypointok). Ez mindig random, hogy hány db van, ill. mekkora férőhelyesek. 4 óra várakozás majd 2 óra tervezési fázis van: ilyenkor minden klántag elhelyezheti a csapatát (1-től 6 főig) egy waypointon. Ezt követően 10-15 perc alatt a játék kikalkulálja a végeredményt. A harcokat végig lehet nézni, akár felgyorsítva is (1-2 igen csak el tud húzódni, pl. 10v10 esetén).A tournament után kapott pontokat (Badge of Valor) atournament shopban lehet elkölteni. Itt kiemelendő, hogy minden héten más a választék, és hogy az alapvető ruházaton kívül (armor, weapon, amulet, ring) itt kapható artifact is (egyelőre csak itt).
A Clan War után kapott pontok (rankings) a ranglistán való besoroláshoz fűződnek, ill. a legújabb "klán nyersanyag" a Glory. Ezt a Clan Waron kívül bármilyen sikeres PvP támadással gyűjthető, egyénileg. Az összesített Glorykból a 2 hetes Clan War periódus végén reward chest szerezhető, aminek tartalmát a klánleader kell szétosszon a tagok között.További játékmódok:
- Februárban volt egy kínai újév event, az 2 hétig tartott, azóta ezt nem jött be újabb.
- Dark Portal: itt lényegében a legjobb túlélő csapatunkkal tudunk gépi ellenfelke, szörnyek ellen menni, egyre nehezebb és nehezebb szinteken felfele küzdve magunkat. Nagyon fontos tudni, hogy egy adott szintű portálba többször is be lehet lépni, vagyis farmolni lehet az így szerzett pontokat (soul). Sőt, nem is lehet, hanem KELL! Ez az egyik legegyszerűbb módja epic/legendary itemeket szerezni a játékban: a soulokat a dark portal store-ban lehet elkölteni.Még magyarázhatnák 1000 dolgot, de már így is elég kacifántos lett. Akit érdekel próbálja ki. Ha van aki játssza, jelezzen
Állítólag túl vannak a 10 millió letöltésen... elég népszerű, főleg a ruszkik és ázsiaiak körében (ahogy észrevettem).Ha kérdés van állok rendelkezésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest