-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz szelim74 #13501 üzenetére
Részben vannak. A nagybetűkkel biztos hogy nem működik, illetve az ú, ű, ő, í sem.
Ha nem fontos a hivatalos Mi Fit/Amazfit akkor persze fel lehet tenni betűkészletet és használni 3rd party alkalmazással. Egyedül az A-GPS frissítés, ami hiányozhat így. A Notify a többit tudja az esetleges firmware frissítéseket is.
-
oba
addikt
válasz szelim74 #13452 üzenetére
Jó hát akkor nem úszom meg... amúgy hosszú perceken át fog pöcsölni agps meg ilyesmi frissítésekkel amire nekem semmi szükségem.
Amúgy rosszul írtam, nem gadgetbridge-t hanem Mi Bandage-t használok...
Amúgy kiírja a hívó fél nevét nem csak hanghívásoknál hanem netes (messenger, viber) hívásoknál is. Magától alakítja ékezetesre az értesítések szövegeit. Megoldható vele a zenevezérlés (és még egy rakás egyéb dolog) gombnyomással vagy érintéssel is. Nekem nem fontos de tud mozgás adatokat exportálni. Meg még kismillió apró hasznos és haszontalan beállítási lehetőség van benne. És a legjobb tulajdonsága hogy nem a MiFitKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Galopp
tag
válasz szelim74 #13429 üzenetére
Gondolom az a-GPS frissítést szeretné beletolni az órába. Úgy valóban valamivel gyorsabb lesz a fix jelfogás.
Én a MiFit appot használom. Az elején (mikor nagyon-nagyon régen megvettem) volt néha frissítés után szinkronizálási prücök, de újabban mindig gond nélkül együttműködnek.
Igaz, nekem nem kellenek értesítések és egyebek, csak a tevékenységadatokat mentse le, másra nem használom.
-
Poki79
tag
válasz szelim74 #13374 üzenetére
Én a lányomra hagyom a bipet
Hasonló elvárásaim vannak az órával, kiderül számomra is valóban olyan jól sikerült-e a ráncfelvarrás mint olvastam. Bár sokan panaszkodnak rá, kipróbálom a két óra azonosan mér-e. Kicsit hülyén fogok kinézni két órával a kezemen?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti