-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
válasz aradebil2 #14514 üzenetére
Én is sokáig ragaszkodtam a transzreflektív kijelzőhöz, de miután csak egy próba kedvéért váltottam egy Amazfit GTR 2e-re, meggyőzött az AMOLED kijelző, s azóta a Bip a fiókban pihen (most, hogy eszembe juttattad, megnéztem hogyan áll a töltöttsége, mert több, mint fél éve látott töltőt. Csodálkoztam, hogy 99%-ot mutat ).
A GTR-hez képest a Bip egy játéknak tűnik, élettelen, fakó színeivel, kicsi kijelzőjével.A GTR akkuja 1 hetet bír úgy, hogy csak éjszakára van kikapcsolva az AOD, megy az alvásfigyelés, nappal óránkénti pulzusmérés, a napi kb. 50-60 értesítés.
Tudom a Bip helyett ajánlani (ha ragaszkodsz a szögletes órához, akkor ott a GTS 2e, gondolom hasonló tulajdonságokkal). -
gyapo11
őstag
válasz aradebil2 #14514 üzenetére
Garminok újonnan drágák, de használtban már bőven vannak 100 kFt alatt és eléggé lcd kinézetük van, ami lehet transzflektív, nem ismerem közelebbről. Meg nem tudom mennyire lehet letiltani szolgáltatásokat, és az mennyivel csökkenti a fogyasztást, mert akkor ahogy írta flash- pulzusmérés letiltva két hónap a Bip is.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
hubber19
junior tag
válasz aradebil2 #14407 üzenetére
Nekem is legelső generációs BIP volt, most vettem 1.5 hete egy Bip 5-öt.
(kintről, Global Amazfit Store)
Már itthon is lehet kapni, én itthonról venném már most, nincsen nagy diffi árban
[link]Eddig nagyon tetszik az óra: kb. mindent tudsz állítani rajta, aktív használattal is bír 10 napot!
Kijelző egy álom, a Zepp alkalmazás nagyon szépen kezeli, alapból kezeli a Magyar ékezetes karaktereket stb...
Én nagyon örülök, hogy megléptem a váltást, a régitől fényévekkel jobb -
gzbotii
nagyúr
válasz aradebil2 #9728 üzenetére
Amúgy az ilyen problémákat mennyire fogadják jól a boltok, mennyire lehet garanciában javíttatni?
Ahogy említi a videóban, ez főként a korai szériákat érinti. SN alapján meg lehet nézni, hogy kb mennyire korai széria?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
botkos
újonc
válasz aradebil2 #7903 üzenetére
Nem nézném folyamatosan, mivel be tudok állítani jelzést ha egy adott érték alá vagy felé megy. De mivel már lassan két hete ezen szenvedek, hogy mi lenne a legjobb megoldás lehet, hogy tényleg egy computer lesz a végső megoldás, csak szerettem volna a computert és az okosórát egy beruházáson belül letudni. Köszi
-
törölt tag
válasz aradebil2 #7292 üzenetére
Nekem így néz ki kocogás a totálisan fake pulzusméréssel (tehát előtte nem kapcsoltam be a folyamatos mérést:
Ez pedig 1 percesre állítás, majd utána workout indítás tegnap:
Igazából pántos mérővel képtelen vagyok tartósan 170 fölé menni, a 165-ös pulzus pedig síkon már 4-es közeli tempó nálam, itt meg 6-ossal 175 körülre beáll az első esetben. Ma reggel úgy, hogy előtte 30 percesre állítottam be, ugyanazt csinálta az első percek reálisabbnak tűnő adatai után, mint az első esetben.
Összefoglalva a tapasztalataim alapján:
- Nem számít hogy workout, vagy azon kívül, mindig ugyanazt csinálja beállítástól függően, nem indít workoutnál automatikusan mérést.
- Ha világít a zöld, az nem mindig jelent mérést is.
- Ha be van állítva egy 1 percesnél hosszabb időköz, akkor ha aktivitást észlel, elkezd mérni, de folyamatos aktivitás után pár perc után leáll vele, és csak az eleve beállított időközönként mér, workout esetén a többit szimulálja.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
-
KPistike
aktív tag
válasz aradebil2 #7269 üzenetére
Üdv!
No, ilyet hoztam össze - nem lett tökéletes a kör, pedig képpontok alapján illene ... Talán nem lett nagyon ronda
Szerk.:
Kicsit kiverte nálam a biztit a Drive hülyesége - 1-én indult a 7 GB-os keret, erre pofátlanul "Wifi-re vár a feltöltéssel"
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
válasz aradebil2 #7254 üzenetére
Üdv!
Ha Mike76 elfoglalt, megoldom az ügyet.
Elég, ha a pöttyökből kialakított körben jelenik meg a pulzus, ugyanazokkal a számokkal, ahogy az akku százalékos töltöttsége? Vagy legyen teljes körben?Szerk.:
Snooze: Még nem próbáltam ki azokat a freeware progikat, amiket találtam, így a videót csak szombatra merem ígérni - pontosabban szombaton lesz időm rögzíteni.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
törölt tag
válasz aradebil2 #7220 üzenetére
Ilyennel nem akarok szórakozni, ráadásul már a kiexportálashoz is 3rd party app kell. Nem fogok minimum 3 appot használni ahhoz, hogy szimplán csak reális adatok jelenjenek meg, bár az export miatt lehet, hogy később áttérek más appra, hogy túrákat lementsek, de futással biztosan nem fogom bonyolítani.
-
válasz aradebil2 #7031 üzenetére
Tehát 21500, így meg 18e. A maradékon még veszek szíjat, esetleg kijelzővégő fóliát. Dpd futárral szerintem 3 nap alatt ideér így is. Még mindig skót vagyok
Dr.NX Köszi a videót, jó kis kütyünek tűnik. Legalább nem kell a telefont futni vinni.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Dr.NX
addikt
válasz aradebil2 #6977 üzenetére
Erről vajon tudnak a Polarnál és Garminnál is? Évek óta tesznek a közép- és felsőkategóriába is csuklós pulzusmérést.
A hátrány főleg az szokott lenni, hogy lassabban követi le a pulzus változását.
Korábban többször is posztoltam Polar mellkaspánt vs Bip méréseket, nekem nagyon bevált.Elfogadom a sütiket.
-
thornadoj
aktív tag
válasz aradebil2 #6977 üzenetére
Igen. Az átvilágított bőrön keresztül találja ki egy algoritmus, hogy mikor tágulnak meg a hajszálerek. Ez nem egy ekg pontos pulzus mérés, és egyén függő, ill. egyéb más tényezők befolyásolhatják a pontosságot. pl. túl szoros, vagy túl lata az óra, túl sűrű szörzet stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...