Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Én még óccóé' vettem kettőt (5k), betáraztam arra az esetre, ha elhalálozik valamelyik. Néha előveszem, akkut feltöltöm, oszt' jónapot.
Kezdek öregedni, nem vágyam a "még felhasználóbarátabb" irány. Azt kell tudnia, amit én akarok, hogy tudjon.
Ha meg már többet akarok, akkor a trendet tekintve nem nagyon van BIP után élet. Max egy kis R.I.P.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
slippy
tag
Nem vagy egyedül az igényeiddel
Én is BIP-et használok, aminek először felvált a kijelzője (ragasztó engedett el), ezért megragasztottam, de a kisebbik gyerek (1,5 éves) megkaparintotta, és ostornak használta a járólapon, ami miatt kijelző széle kissé megmakkantTe találtál valami értelmes alternatívát? A transzflektív kijelzőhöz én is ragaszkodom, sima egyszerű, informatív hátterem van (fekete háttér, pár adat fehérrel), és nem is kell több.
Köszi
d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
-
Narxis
nagyúr
Kösz a kimerítő választ. Fél évente ránézek az okosóra kínálatra és mindig rá kell jönnöm, hogy ez nekem nem okos. Az olcsóknál rengeteg hibáról olvasni, pl. hogy rosszul mérik a lépésszámot, nem mérik az alvást stb. A drágáknál meg nem látom, hogy mit fizetsz meg. Szerintem azért még nem okos egy óra mert tud pulzust mérni. Ha tudna esetleg vérnyomást mérni na arra már azt mondanám, hogy oké még ha valószínűleg nem is lenne olyan pontos mint egy felkaros vérnyomásmérő. Az ilyen stresszszint meg többi bullshit csak marketing fogás. Ezt az első generációs Bip-emet se használtam sokat, most csak úgy újra elkezdtem hordani. 2 hasznos funkció van rajta számomra, megtett séta/kerékpár táv és, hogy találtam olyan számlapot ami kiírja, hogy milyen nap van ma, ráadásul magyarul, de ha üzemidőben nem lenne ilyen jó akkor maradtam volna a sima casio órámnál.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest