Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Narxis #14309 üzenetére

    Most néztem ezt a 3 pro-t. Volt Bip, most Bip S van, meg vagyok vele elégedve.
    Nekem az utóddal mindig az volt a bajom, hogy ezek az órák ugye transzflektív kijelzősek, tehát minél nagyobb fény esik rá, annál jobban látható a kijelző. De az utódok, meg amik kijönnek, mind amoledesek. Az meg nekem nem kell, nekem transzflektív kijelző kell, ami nem általános. Nekem always on kijelző kell, amit én a watchface-re kiraktam, az állandóan ott legyen amikor csak ránézek. Sz@rok az amoled túlszaturált színeire, ami mellett kell valami spórolós kijelzés, mert különben azonnal lezabálná az akkut. Tehát ha meg akarom nézni azt, ami miatt vettem, akkor gesztusozni vagy gombot nyomkodni kell. Az nekem nem jön be, és a kívánt értékeket, számokat le tudom olvasni a bip kijelzőről is, ahhoz nekem nem kellenek az élénkebb színek.
    Persze én egy speciális ember vagyok, funkcionális igényekkel, engem a nagyzolás nem érdekel, nem akarok az órámmal menőzni, hogy Ú Baze nekem az órám is amoledes.
    A bip 3 pro leírásában tft kijelző van, és nem látok készenléti kijelzésre említést, ezért most érdekelni kezdett a dolog. Írok is nekik, hogy milyen a kijelző.
    Egyébként azt meg neked kéne tudni, hogy mik az igények, vagy mi az oka hogy váltani kéne.
    Én a bip s-hez képest nem látok sokat benne, a véroxigén mérés estleg, de csak amiatt én nem cserélném le magamnak. Napközben az értesítésekhez, és öreges hobbi futkozáshoz használom az órát, amire teljesen jól megfelel, amíg bírja addig nem cserélem le (Az eredeti bipet is azért cseréltem mert tönkrement).
    Azt azért néztem, hogy a bip-re eredetileg 1 hónap üzemidőt hazudtak, itt a 3 pro-nál már csak két hét van hazudva, intenzív használattal 7 nap. Tehát jóval kevesebbet fog tudni mint az eredeti bip. De lehet hogy nem az az alacsony fogyasztású kijelző van benne, azért fele az üzemidő.
    Nálam még játszik az alkalmazás is, a hívó fél nevének kijelzése miatt modolt appot használok. Azokkal viszont az a baj, hogy minkettő fejlesztése befejeződött, 6.4.2 a legutolsó verzió. Akkor még nem volt bip 3 pro. Nem tudom hogy az a régebbi app hajlandó-e a 3 pro-t kezelni QR kóddal vagy nélküle.
    Ha neked megéri azért az árért a modernebb gps, a jobb pulzusmérés, véroxigén, alvás-, stressz-, cikluskövetés, akkor behúzhatod a cserét.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák