Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz snooze #13599 üzenetére
Miért is lenne? Mivel a telefonról szinkronizálja az időt, a telefon pedig a szolgáltató rendszeridejével szinkronizál. A szolgáltató pedig majd a helyes időt fogja használni, ami az országnak megfelel. Egyébként gyanítom, hogy az EU-n beül egy idő számítás lesz, csak az időzónák maradnak meg.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
HoaryFox
őstag
Szia!
Ugyan én Bip-ről Bip S-re váltottam (nem Lite-ról), de:1) Igen, Mi fiókhoz van rendelve, máshoz addig nem lehet párosítani.
2) Mi Bandage-t nem használok, Amazfit Tools + Zepp van nálam.
3) Nekem úgy, hogy percenkénti pulzusmérés, kb. ~1 óra séta mozgásmonitorozás GPS-szel, ~15-20 értesítés naponta bírja 10-12 napig. Persze, ez alacsonyabb kihasználtsággal csak növekedni tud.
4) Nekem jobban tetszik, kicsit "fluidabb" az egész az animációk miatt, pontosabb a pulzusmérés, GPS is egy picit jobb. Hátrány a sötétebb kijelző, de nem vészes.
5) Van már igen sok WF, konvertálásról nem tudok.Remélem tudtam segíteni.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
bl4ze
veterán
válasz HoaryFox #13603 üzenetére
Remek, köszönöm.
Remélem az eladó leválasztotta, törölte a MiFit fiókból
Mondjuk én / feleség kizárólag Mi Bandage-ból fogja használni, az meg BT/mac alapján megtalálja úgy hiszem.Egyedi, custom fontot erre is a GadgetBridge proggyval lehet feltenni?
Van ajánlott vastag (bold) font ami kezeli az összes ékezetet rendben?Ma adták fel, 1-2 nap és kézben lesz. Ha beválik, a Bip Lite megy asszonyhoz
.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Ezt a WF-et valaki tudná konvertálni 64 színre ?https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/36036
Sima Bip wf volt, de Upo átrakta S-re, de sajnos csak a régi 8 színű
Én sajnos nem értek hozzá, de szín paletta itt elérhető hozzá :
https://amazfitwatchfaces.com/forum/viewtopic.php?f=76&t=1419
[link][ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Mit akarnál milyen színűre?
Ahogy nézem, az időjárás ikonok, a zöld cipő talpa, és alatta a sárgás pozíció ikon ami nem natív szinű, hanem ditherelt (pöttyöskés).
Azokra esetleg lehet keresni a 64-es palettáról színt.
Vagy a többiből is szeretnél valami tarkabarkát csinálni?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bl4ze
veterán
Megérkezett a Bip S, nagy küzdelem volt párosítani feleség telefonjával.
Csak a "Zepp" volt hajlandó, az is csak a QR Code-dal normál Bluetooth hozzáadás nem ment.
Most azzal sikerült párosítani végre.Ki mivel használja a Bip S-t? Van aki Zepp nélkül használja csak Mi Bandage app-pal?
Úgy látom valami fura módon mókolni kell, hogy "standalone" mód mehessen.
Van erre valami praktikus tanács?
Nekem a Bip Lite gond nélkül megy egyedül, MiFit nélkül.Köszönöm.
-
bl4ze
veterán
Ah,oké. Akkor csak WF (számlap) lehet cserélni.
OK. Azt meg talán még a Gadgetbridge is tudja, ha nem akarok a MiBandage aktíválással vacakolni.
Feleség használja a Zepp-et.
Nekem a Lite-hoz egy fizetős Mi Bandage van, neki az ingyenes van fent ami elég korlátozott..:. bl4ze .:.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Bip S óra. Xiaomi telefon amin Zepp és Notify van fent. Notify mindig jól működött... Az a gondom, hogy gyakori hogy ha üzenet jön, az óra nem rezeg. Van hogy igen, de sokszor nem. Az üzenet átjön... De nem rezeg legtöbbször.
Van ötletetek ?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Páromnak kb. 1 hónapja van egy Bip s-e.
Arra figyeltem fel, hogy lezárt állapotban olyan, mintha "villogna", de nem is ez a legjobb kifejezés. Olyan mintha frissítené a kijelzőt és újra rajzolná. De folyamatosan. Szűk 1.5 hetet bír az akkuja, úgy hogy pulzus mérés ki van kapcsolva.
Ez ilyen, vagy nem ez a normális állapota? -
rusher86
csendes tag
Sziasztok! Màsnak sem frissít firmware-t a Zepp? Nàlam az utolsó 36-ra vègződik ès màr làtom az 50-es végűt is, de frissítésnél azt írja, hogy nem sikerült és hogy tartsam közelebb az óràt a telefonhoz.
-
rolika91
csendes tag
Sziasztok! Ma megérkezett az új Bip S. Új vagyok a témában, de eddig nagyon tetszett. Aliról jött, volt most ott jó akció, de globál verzió. 50es van rajta, a zepp ma frissítette. Sajnos el kellett rakni, mert karácsonyi ajándék lesz
De ameddig nyomkodtam, eddig nagyon jónak tűnt 😉 -
rusher86
csendes tag
Bocsànat! Bip S-re gondoltam.
-
vilmaboy
őstag
Okozhat gondot ha a telefon tetején kikapcsolom a Notify és a Zepp értesítéseket ? Lehet hogy az miatt vacakol és nem rezeg soxor és nem küld ki minden üzenetet? Legtöbbször jó, de soxor vacakol... Zavar hogy mindig itt van felül
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
MODERÁTOR
-
Atomgeszi
veterán
Az Amazfit Bip S miért nem írja ki a hívó nevét, csak a számot? Még akkor is, ha el van mentve?
Ja megvan, a híváslistát nem elég engedélyezni, külön kell még a kapcsolatokat.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
szumoo@gmail
tag
Bip S és Miband 4 használható egyszerre? Úgy értem hogy folyamatosan mindkettőre kimennek az értesítések. Most vagy ez vagy az aktív az applikációban, mikor váltok akkor percekig pörög ilyen-olyan frissítéseken. Gondom alap hogy két külön app kell hozzá, de mifit és mibandage is a zepp párosítását használja, ráadásul utóbbi nekem nem is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Arageus
tag
válasz szumoo@gmail #13633 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy lehetséges, DE mibandage tud önálló módot. Bip S el nemtudom, de band 4 nem újdonság azzal működni-e kell.
Hogy érted hogy mifit is zepp párosítást használja? Mifit nem a "default" progi okosóra/karkötőhöz?
Bip S-t nem ismerem melyikkel műxik, sima Bip-em van.
Nekem Mifit-el működik + mibandage (még lusta voltam mibandage önálló módra áttérni xD )
De az tuti hogy mibandage tudja önállóan kezelni bip-et mifit nélkül (szóval gyártó sajáp appja nélkül)
Szóval mibandage.t beállítani önálló módra 1ikhez (óra vagy karkötő, amelyikkel támogatja) másik óra/karkötőt pedig használni saját appal? -
szumoo@gmail
tag
válasz Arageus #13634 üzenetére
Úgy értem a zepp-ben csak a bib s van, feltelpítem mellé a mifit-et, felismeri a band-et és amikor átmegyek zep-be ott is megjelent a band aktívként a bip pedig deaktiválódott.
Mibandagenek van önálló módja, de módosított appot kell tlepíteni, kulcsot kinyerni satöbbi, aminek nem álltam neki, mivel a zepp párosítását használó módja em működött, elvileg csatlakozott, de nem jöttek értesítések, se keresés nem működött se semmi, ráadásul megbolondította a bandet is ez a párosítva is van meg nem is dolog, időbe tellt mire visszahoztam az élők közé. Mondhatni megcsappant a bizalmam ebben az applikációban.
-
MODERÁTOR
válasz szumoo@gmail #13635 üzenetére
Csinálj külön fiókot az egyik appban.
Amennyire tudom, az egyes kütyük adott fiókhoz kerülnek társításra.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Bip S esetében valamelyik app-ban beállítható, hogy megkeresse (megcsörgesse) a hozzá kapcsolt telefont?
Emlékeim szerint ez sima Bip-el, Bandage-al működött. -
szumoo@gmail
tag
válasz Viktor0610 #13636 üzenetére
Köszi így sikerült.
-
Upo
addikt
válasz vilmaboy #13630 üzenetére
Simán okozhat, hiába állítasz be mindent. Manapság elértünk oda, hogy gyakorlatilag az egyetlen mód a memóriában tartásra ha be van kapcsolva fent az ikon. Ha nincs, akkor az újabb androidok simán bealtatják a háttérben, vagy rész szolgáltatásokat szüneteltetnek, beállítástól függetlenül.
Az értelmesebb appok leírásában is benne van már egy ideje, hogy meg lehet próbálni jkikapcsolt ikonnal, de ha ilyen bajok vannak akkor vissza kell kapcsolni.
Android 7 alatt még simán ment ikon nélkül, 10-en kell az ikon hogy minden megjöjjön.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vilmaboy
őstag
Megvettem az Bandage-t. Tetszik a program. Jól is.mukodik vele az S önálló módban.
Viszont volna valahol hozzá esetleg egy leírás hogy mi mire jó pontosan ?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
MODERÁTOR
Miért akarjátok külön működtetni az adott appot?
Nálam tök jól elvan a Zepp és a Mi Bandage.Xiaomi 13T
-
slippy
tag
válasz rozsi71 #13643 üzenetére
Nekem (2018-as Bip, egy hónapja vettem) 2hét alatt merül 10% körülire.
Mondjukegy hete csinálom azt, hogy este kikapcsolom (alvásmonitorozás semmit nem ér), de folyamatos pulzusmérés megy, minden lehetséges értedítéssel, valamint egy letisztult WF (fehér számok, nincs másodperc kijelzés, alacsony fényerő)
Nekem még az is bőven beleférne, ha 3-4 naponta kell tölteni (telefont is naponta töltöm :) )d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
- Yettel SIM kártya 3000 ft egyenleggel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest