Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
válasz Arageus #13634 üzenetére
Úgy értem a zepp-ben csak a bib s van, feltelpítem mellé a mifit-et, felismeri a band-et és amikor átmegyek zep-be ott is megjelent a band aktívként a bip pedig deaktiválódott.
Mibandagenek van önálló módja, de módosított appot kell tlepíteni, kulcsot kinyerni satöbbi, aminek nem álltam neki, mivel a zepp párosítását használó módja em működött, elvileg csatlakozott, de nem jöttek értesítések, se keresés nem működött se semmi, ráadásul megbolondította a bandet is ez a párosítva is van meg nem is dolog, időbe tellt mire visszahoztam az élők közé. Mondhatni megcsappant a bizalmam ebben az applikációban.
-
beach head
senior tag
válasz Arageus #13656 üzenetére
Hát igazból mindegy, hogy kerek, vagy szögletes... Bár a kerek haylou nekem kicsit olyan feminím, egy stratos vagy egy gtr sokkal férfiasabb (meg drágább is nyílván)
Xiaomi Haylou LS02 Smart Watch 2 youtubos tesztjén többen panaszolják, hogy a telefonos app nem sokat ér. Élben sajnos nem volt lehetőségem még látni, kipróbálni őket... Az meg már más tészta, hogy aki ezekről hajlandó tesztet csinálni, vehetné a fáradtságot már és odabökhetné, hogy kezeli -e az ékezetes karakterkészletet értesítéseknél az óra vagy sem, de hát ez már meghaladja a gondolkodást , pedig alap infonak kellene lennie.Egyébként ami fontos lenne, hogy teló nélkül is tudjak ébresztést állítani rajt.
[ Szerkesztve ]
-
-
draco31
veterán
válasz Arageus #13818 üzenetére
Akkor nekem picit idősebb, de az nem hiszem hogy számít ennyit.
Teljesen nekem sem merül le, 20% alatt nem volt még. Illetve sokszor nem is volt teljesen feltöltve sem, de utóbbi pár töltést direkt hagytam teljesen felnyomatni.
Óralapok nekem első hónapban felkerült az itt kért egyedi lapom, azóta az van.
Nekem az akku cserénél az is bejátszik, hogy akkor kijelző csere is kellene, ugyanis 3x volt már visszaragasztva, utolsó alkalommal pedig ékszerragasztóval oldottam meg, az meg amennyire tudom nem oldható
De remélem ezt az évet még kihúzza.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs