Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
válasz mob_zzz #13717 üzenetére
Nekem hasonló volt, úgy kb nyáron kezdődött. Mifit + Mibandage. Néha arra lettem figyelmes h telón értesítésbe kapcsolódási hiba, indítsa újra bluetooth-t értesítés mifit töl. Gondoltam várok 1 ideig, hátha csak vmi szoftveres gebasz.
Az idegesítő az volt benne h volt amikor úgy megszakadt h nem tudtam róla. Mifitet elindítottam, és azzal kezdett h csatlakozás. utánna fél-1 napig jó volt. Csak elég bosszantó volt h kb fél naponta el kellett indítanom mifit et előtérbe csak h biztos legyen a kapcsolat.1 hónapja átálltam Mibandage önálló módra, majd mifit uninstall. Azóta stabilabb a kapcsolat mint új korában. Sajnos így bukom az A-GPS frissítéseit, de átértékelve, gps részt nagyon ritkán használtam, és hogy mindig lássam az értesítéseket jóval fontosabb volt.
Szóval amíg az óra megnem purcan (2 éves már elmúlt) , szinte biztos h gyári appját sose fogja látni újra pár hónapja volt ráadásul olyan updateje mifitnek amivel a nyelvet keverte, kb utolsó csepp volt. Xiaomi cuccait mindig is kedveltem, de app téren vmi borzalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest