Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz szelim74 #13501 üzenetére
Részben vannak. A nagybetűkkel biztos hogy nem működik, illetve az ú, ű, ő, í sem.
Ha nem fontos a hivatalos Mi Fit/Amazfit akkor persze fel lehet tenni betűkészletet és használni 3rd party alkalmazással. Egyedül az A-GPS frissítés, ami hiányozhat így. A Notify a többit tudja az esetleges firmware frissítéseket is.
-
snooze
veterán
zepp-et ne frissitsétek,mert angol lesz..hogy kap..k be!
GO Gunners!!!
-
-
kaposia
friss újonc
Bip-et használok Mifit - Mi Bandage együttműködéssel. Mindig frissítem a két appot, ahogy dobja a play áruház és az utóbbi két-három frissítés óta teljesen megbízhatatlan az értesítés az órán. Van, hogy a BT újraindítás, van, hogy a Mifit-be való belépés és van, hogy a Mifit-tel történő szétcsatlakoztatás oldja meg a dolgot.
Előtte hónapokig hibátlanul működött. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja? -
HoaryFox
őstag
No, megjött a Bip S, gyorsan fel is vettem és elmentem vele egy sétára.
Tapasztalatom szerint valóban elég hektikus a GPS-e, remélem ezt javítani fogják a jövőben. Pulzusmérésben pontosabb szerintem a sima Bip-nél, de nagyjából ugyanazt mérte, mint amit a Bip szokott (szerintem holnap csinálok egy olyat, hogy egyik kezemen a Bip S, másikon a sima és FIGHT )
A gördülékenyebb animációk jól állnak neki, sokkal gyorsabbnak érződik az óra.
Képernyője valóban sötétebb, de este a köztéri lámpák fényénél is jól kivettem pl. a sebességet, megtett távolságot, pulzust, stb. Szóval annyira nem zavaró.
Bazinagy plusz: semmi mókolással tudja az ékezetes karaktereket
Használt appok: Zepp 5.0.0, Amazfit Tools v5.0.0
Óra FW: v2.1.1.46"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Fall-N
veterán
válasz HoaryFox #13511 üzenetére
Állítólag a legújabb fw. tudja a Bipnél is. Az más kérdés, hogy sajnos nem sok mindenkinek dobta fel a frissítést. Ha megtalálom a firmware-t akkor manuálisan rárakom.
Amúgy szerintem jól sikerült a Bip S, és a transzreflektív kijelző miatt annyira nem baj a kisebb fényerő. Este úgyis elég.
Nekem az élvezetes font van rakva, amúgy is csak egy programot akarok használni, így elég a Mi Bandage.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz Fall-N #13512 üzenetére
Én Bip S-sel kezdtem az Amazfit használatát, így fel sem tűnik, hogy gyenge lenne a kijelző. Mióta megvan a legalacsonyabb fényerőn van a kijelző világítása nekem ez is elég.
A menü és a beérkező üzenetek megjelenítésénél a betűméret növelés lehetőségének örülnék."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
HoaryFox
őstag
Ma megcsinálom Bip S vs Bip egy órás séta keretében. Mondjuk lehet furán fognak nézni, hogy miért van rajtam 2 óra
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz HoaryFox #13515 üzenetére
Erről ennyit, amikor hazaértem és szinkronizáltam a Bip S-t, kapott egy FW update-t, szóval ismételhetem majd meg az egészet
De annyit el tudok mondani, hogy:
- Távolságot nagyjából mindkettő óra jól méri, bár a sima Bip ad magának mindig egy pár 10 m "előnyt", de utána egyben vannak
- A sebesség mindkettőnél elég hektikus, kb. csak "tájékoztató jellegű adat", a Bip S-en nagyobbak a kilengések.
- Pulzusmérésben egyértelműen a Bip S jobb, a sima Bip nem akarta felvenni a "ritmust", egyszerűen 20-30 BPM-el kevesebbet mért folyamatosan (meg is cseréltem egyszer a két órát a kezeim között, ugyanez jött ki)
- Fogyasztásuk kb. azonos, bár a Bip S-re érkeztek értesítések, valamint folyamatos BT-kapcsolat, a sima Bip csak magában volt. Szóval talán a Bip S jobban bánik az energiával (nem is lenne csoda, hisz' pont ezt a két dolgot emelték ki, hogy alacsonyabb energiafogyasztású a GPS chip és a pulzusmérő is)"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Fall-N
veterán
válasz szabi__memo #13513 üzenetére
Én is ezt mondom, elég gáz. A Huawei cuccai mind tudják már elég régóta, sőt a többi dzsunkább kínai gyártók is. Magyarul már megjelenés napjától kéne tudnia out of box.
-
ktomcat
senior tag
válasz HUNited #13520 üzenetére
Hát én Mifitről váltottam zeppre még nyár elején mert a mi fit ugyanezt produkálta... Illetve ők egy frissítéssel hazavágták az alvásfigyelést és a heart rate monitort De nekem befrissül a fitbe csak kicsit "noszogatni" kell, cache ürítések (zepp, fit) után egy resivel nekem beszinkroniztált tegnap is meg ma is (sima bip)
-
rusher86
csendes tag
Sziasztok! Màsnàl is előfordult màr elő, hogy nem lehet a firmware frissítést megcsinálni? Most ha jól làtom kijött a v2.1.1.50-es, de èn màr a v2.1.1.46-al sem boldogultam. Elindul a frissítő ès mikor befejeznè, kiírja, hogy nem lehet frissíteni. Tartsam az óràt közelebb. Persze a telefonon van az óra. Annál közelebb nem tudom tenni. Bip S lenne.
-
Fall-N
veterán
Nekem sima Bip van nem S. Azért várjuk, mert a .48-as firmware óta támogatja az ékezetes karaktereket az óra. Így már elviekben a Zepp / Mi Fit is tudja normálisan küldeni az értesítéseket, krixkrax karakterek nélkül.
Persze "okosban" meg lehet ezt oldani (meg is tettem), de illene tudnia alapból, ha a konkurens márkák tudják.
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Hamár felmerült akkor most melyik a legfrissebb firmware a sima bip-re? 1.1.6.48 van most és ha jól látom van 50 is?
-
Som@
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok műszaki antitallentu, de semmilyen programmal nem sikerült eddig a BIP S-re egyedi óra számlapot felraknom.
MiFit, Zepp, MI Bandage, Gadgetbridge, Notify& Fitness...Mi a titka?
Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
MODERÁTOR
-
szelim74
csendes tag
Megvan az első etap Bip S-re: 34 nap alatt ment le 3%-ra az akku. Nem alapértelmezett, de az órában lévő konfigurálható óralap, 4 óra edzés gps követéssel, értesítések: e-mail, sms, viber, naptár, hívás.
-
zeon.hu
nagyúr
Átadom az egyik gyerkőnek az órát.
MI fiókja még nincs.
Ki kell jelentkeznem abból? Nem használom a Ml Fit-et, csak Notify van.#?*@&!
-
Acef
addikt
válasz zeon.hu #13542 üzenetére
Én telefont cseréltem pár hete.
Előbb megszüntettem Mi Fitben a párosítást, majd kijelentkeztem a fiókból.
Az új telefonon meg fordítva.Nektek is így kellene.
Tehát ne legyen párosítva a te telefonodon lévő app-al, mert csak így tudod a másik telefonon lévő app-hoz csatlakoztatni[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
A mibandage-val tudok A-GPS adatokat és órafirmet frissíteni?
El lehet a MiFit-et hagyni?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Som@
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
- Yettel SIM kártya 3000 ft egyenleggel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest