Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz vtechun #14000 üzenetére
Én nemrég cseréltem egy Amazfit Gtr 2e-re. Le kellett mondanom a jó kis transflectiv kijelzőről mert most valami újat akartam, de cserébe az amoled tű élességét kaptam ami napfény kivételével jobb nekem. Napon is lehet azért látni. Akkuja kb. 35 napot bír, igaz nekem csak értesítő óraként van. Azt még szoknom kell, hogy ha csak úgy rá pillanatok nem látni mert aod-t nem használok de egyébként nagyon megszerettem. Mielőtt cseréltem okos óra guru lettem annyit megnézem már de nem találtam jobb alternatívát. 20 kap üzemidő alap volt. A Bip nagyon feltette a mércét. Tudom, hogy 2 óra feltölteni de örülök, hogy ha elmegyek 1 hétre nyaralni nem kell töltött vinnem. Sajnos az árhatárt feljebb kellett tolnom. 37 e-ért vettem itthon mert ebben a kategóriában már kell hazai gari.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
xedos
addikt
válasz vtechun #13998 üzenetére
Szia! Talán két éve nekem sem bírta a vízet... pár alkatrész talán használható belőle, de kuka.
Kollégámnak mázlija volt, mert neki alaplap hibás lett és a kettőből sikerült egyet összeraknia.DaDa: én is folyamatosan nézelődőm mit lehetne helyette... de a transzreflektív kijelző és az üzemidő és az ár miatt nehéz. Már ott tartok, hogy GTS 2 mini vagy Huawei Band 6 -bár abban nincs GPS.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz vtechun #13998 üzenetére
Van nyoma a beázásnak? (Pára, lerakódások stb?) Merthogy a gyors merülés nem feltétlen beázás eredménye, lehet hogy egyszerűen eljött az akku vége.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
draco31
veterán
válasz dioka7 #13988 üzenetére
Nekem is 2x volt ragasztva, majd aztán találtam még itthon ékszerragasztót.
Alaposan leszedtem a régi ragasztó nyomait, körbekentem, majd egy szorítóba raktam, 1 nap után vettem ki, majd láttam, hogy biztos erős volt a szorítás, mert két oldalt fehér sáv jelent meg, de 1-2 hét után rendbe jött a kijelző. Ez talán fél éve volt.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Fall-N
veterán
válasz draco31 #14006 üzenetére
Én nem szaroznék vele, két komponensű ragasztót használnék, az a betont is megragasztja és csak a kalapács segít.
vtechun: Az az oka, hogy nagyobb a kereslet az OLED-re, lassan az az egyeduralkodó. Én is jobban preferálnám a transzreflektív kijelzőt, de nincs bajom a Band 5 OLED-jével sem.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Fall-N #14010 üzenetére
Hidd el, hogy ezt az ékszerragasztót sem szedi szét semmi
Egyszer havernak egy kijelzőt ragasztottam be vele, aztán más hibával vitte szervizbe, de a kijelzőt is ki kellett szedniük, de csak apró darabokban sikerültASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
vtechun
veterán
válasz Fall-N #14010 üzenetére
oled nagy fényben láthatatlan az Amazfit Bip-hez képest, főleg napszemüvegben. 3 mi band-em volt eddig, 1-2-3, 2 utóbbi oled, botrányos volt 1 év után már nagy fényben a láthatósága... nem tudom, hogy ez változott-e már azóta, arról ne is beszéljünk, hogy nem kell különböző gesztusokat alkalmazni, hogy látható legyen, ami biciklin nagy előny
-
fecus
őstag
Érdekes, hogy csak nekünk "tetszik" a transzreflektív megoldás vagy az egész világon sokan hasonlóan gondolkodnak de a csuda kínaiak mégis lexarják az igényeket?
Csak morogtam....
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
vtechun
veterán
-
Fall-N
veterán
Inkább drága lehet a kihozatal, mert rajtuk kívül nem nagyon használja más, így az OLED lehet az olcsóbb és egyébként is eye candy így könnyebben el lehet adni. Másrészt mindkettőnek van előnye és hátránya.
A transzreflektív kijelzőnek az, hogy nem kell állandó háttérvilágítás és fényben még jobban is látszik, mint a többi kijelző, ami meg pont nehezen látható. Viszont csak 8 vagy 16 bites a színkezelése, így csúnya és nem annyira kontrasztos a képe, bár ez szerintem ennél a felhasználásnál nem baj. Az OLED meg szintén takarékos és szép a képe, viszont az AoD rosszabb, mint a transzreflektívnél.
-
-
redmr2
újonc
Amazfit Bip első generációs órám van. Már nagyon rég óta csak 97-98%-ra tudtam tölteni, de három hetet bír - így semmi gond.
A legutolsó töltésnél 100% lett, de mostmár 12 napja nem csökken, sem az órán, sem a MiFit alkalmazásban. Számlap évek óta ugyanaz.
Más is tapasztalt esetleg ilyet? -
draco31
veterán
válasz redmr2 #14019 üzenetére
Nekem télen volt olyan, hogy hamarabb merült látványosan. Bár azóta nagyon nem is nézegettem, hogy mennyi napot bír.
Esetleg indítsd újra az órát, ha régen volt.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
sbe561
tag
Üdv! Évek óta nagy megelégedéssel használom az órát, de sajnos egy malőr miatt kb 2 hete Bt-n le választottam a telefonról. Azóta csak random akarja látni a telefon az órát, ha látja akkor sem mindig jönnek meg rá az értesítések hiába írja ki hogy kapcsolódva van az óra. Mit tegyek? (Redmi 7A a teló)
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdesem lenne, hogy a zepp nem mutatja az "edzéseknel" a sebesseget? vagy csak en nem talalom? -
bally4
tag
Sziasztok!
Egy próba, bár nem nagyon pörög a topic.
Sima bip-et használok 3 éve teljes megelégedettséggel, de a héten behalt. Akksi és érintő kijelző is..nem javíttatom, keresem az utódját.Mit javasoltok?
Maradok a Zepp program vonalon, fontos az üzemidő, megszoktam a havi egy töltést.
Fontos még futáshoz a pontos gps, kb ennyi, ár érték arány bajnokot keresek , külcsín, csicsa nem érdekel.
Köszi! -
Dr.NX
addikt
válasz bally4 #14027 üzenetére
Amazfit Bip S 56 USD+sarc spanyol raktárból.
Nincs másik, transzflektív kijelzős utód egyelőre ezen kívül.Elfogadom a sütiket.
-
-
szabi__memo
nagyúr
Jöhetne már egy kicsit továbbfejlesztett változata. Pl véroxigén már alap..
-
SzaboZE
addikt
Elég gerinctelen az alitól, hogy az eu raktáras termékekre is plusz áfát tol. Ugyanaz a termék kínából még olcsóbb áfával is. Ez egy egyedi lehúzás náluk, meglátjuk változik-e.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Gloob
addikt
válasz SzaboZE #14038 üzenetére
Nagyon sok raktár van vámszabad területen, és a terméket csak az eladáskor léptetik be az EU-ba. Így akkor kell megfizetni az ÁFA-t. Sajnos az EU-ból a szállítás is lényegesen drágább. Míg Kínából eljön egy termék 3-4 száz forintért, addig a spanyol raktárból ugyan az 2000 ft. Ráadásul a szállítás is ÁFA köteles,és még ráadás képpen a magyar 27%-os ÁFA sem segít a problémán. Így lesz drágább az EU-s termék, mint a kínai. Ez is volt a célja az EU-nak ezzel a törvénnyel. Lassan nem éri meg apróságokat venni Kínából.
Samsung Galaxy A52S
-
SzaboZE
addikt
De pont ez a probléma, hogy ugyannyi kínából vagy picit olcsóbb, mert az eleve drágább EU raktáras cuccokra is rászámolják a sarcot. Ezzel pont maga alá lő az EU, mert max az vesz EU raktárról, akinek sürgős.
-
Gloob
addikt
válasz SzaboZE #14040 üzenetére
Ezek szerint nem érted. Az eu raktáras termékek nincsenek beléptetve az eu-ba, itt vannak Európában csak vámszabad területen. Csak akkor léptetik be őket, amikor eladják a vevőnek, akkor viszont meg kell fizetni rájuk az áfát,sajnos 27%-ot. Azt pedig a vevő fizeti meg, nem az eladó. Az, hogy ezek miért drágábbak, mint a kínai áruk, azt az eladó tudná megmondani.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
robaGB10
tag
Sziasztok! Másik telefonnal párosítottam a bip-et mifittel. Az előző telefonomon magyar volt, most angol. Hogy tudom beállítani hogy újra magyar legyen?
-
veterán
Lehet még valahol ujjonan venni?
-
veterán
A bip órát.
De már találtam.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
A korábban írt extra merülés most épp elmúlt, 40 nap alatt ment le 10%-ra értesítések, némi GPS-es bringázás, sétakövetés mellett. Kíváncsi vagyok, meddig marad.
-
veterán
A kéz felemelésre csak a világítás kapcsol be?
A MENÜBE csak akkor lehet belépni ha megnyomom az oldalsó gombot? -
MODERÁTOR
-
siryeti
tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne hogy egy ideje az asszony órája random időnként a kapott üzenetekből pl whatsapp, képeket állít be óra számlapnak.
Ezt csak úgy hajlandó elfelejteni ha új óra számlapot állítok be újra.
Eleinte nem nagyon lehetett felismerni mi az, csak itt-ott random pixeleknek tűntek, de utána rájöttem hogy ezek küldött képek.
Most meg már egyre tisztább a kép.
Más is találkozott már ilyennel?
Megoldás?
Csak a Notify fitness for amazfit van a telefonon.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Próba
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest