Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
Sajnos ez a hiba az új frissítéssel jött néhány embernek. Egyelőre ez a két lehetőség van. Vagy másik appot használsz, vagy tiltod a helymeghatározást a mi-fit-nek. remélhetőleg hamarosan a következő patch-ben javítják.
Egyébként az új frissítéssel a mi-fit-ben jött a térkép megjelenítése az edzés fül alatt. Érdekesség, hogy pontosan látja a helyzetem, de amikor megkapja a program a helymeghatározás engedélyét, akkor hirtelen nem tudja hol vagyok, a gps folyamatosan fut, és a térkép helyén a bal alsó sarokban kínai írásjelek jelennek meg.[ Szerkesztve ]
-
Mike76
tag
válasz szaboakos88 #6998 üzenetére
-
aradebil2
senior tag
válasz Napfénysüti #6995 üzenetére
én 6-án rendeltem lucky baget, elvileg fel is adták (lett DHL-es száma), viszont azóta nem mozdult, semmi update nincs róla :\
-
snooze
veterán
sziasztok!
a .bin fájlokat át lehet nevezni,hogy tudja az ember melyik óralap van benne,vagy ez a feltelepitéskor gondot okozhat?GO Gunners!!!
-
TaylorPro
addikt
Üdv! Ezt ha valaki megcsinálná másodperc nélkülire megköszönném.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
snooze
veterán
Nálatok az óra szépen megjeniti a számlap szineit?
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
Köszi..Igen..a sárga az majdnem fehér..
GO Gunners!!!
-
Fossza
tag
válasz gyemipapa #6991 üzenetére
Azért a felső kategóriás, csuklón mérő sport órákban használt HR mérők nem ugyanazon a szinten vannak mint azokban az órákban ahol ez csak egy plusz feature. A Garmin órák pulzus mérői a nagyon részletes tesztek alapján sem mutatnak túl sok eltérést a melkas pántokhoz képest, ld. pl a DC Rainmaker nevű tesztelő rendkívül részletes, több eszközt is kontrolként használó tesztjeit. Szerintem nem lehet általánosságban a csuklón mérő HR mérőkről beszélni, ezek közt is különböző színvonalúak és más technológiai megközelítésűek vannak. Abban egyetérek, hogy az alacsonyabb árkategóriás órák alap pulzus mérői nem alkalmasak sport tevékenységek profi szintű monitorozására, de a magasabb árkategóriás órák technológiája már igenis alkalmas erre.
-
xigris
őstag
válasz SH4D0W2011 #6992 üzenetére
Szia! Nekem sem adták még föl sajnos
-
Doki42
őstag
[ Szerkesztve ]
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Azt mondjátok meg nekem, ha én elmegyek futni csak az órával, telefon nélkül, akkor milyen adatokat tud megjeleníteni? pl: a már megtett táv fontos lenne
Ha jól értem, akkor telefon nélkül is el tudja menteni a futás adatait.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Ablakos
őstag
válasz Victoryus #7027 üzenetére
Mivel saját gps-e van az órának rögzít magában is mindent. (Amire persze képes.) A könnyen cserélhető watchface határozza meg mit látsz alapból. (lépés szám, pulzus stb.) (Az én szememnek már az óra dátum is bőven elég. )
Bizonyos alkalmazásokkal kiexportálja a gps adatokat és e-térképen nézegethető, elemezhető.[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.NX
addikt
Itt a videón mutatja, hogy mi látsz futás közben (semmi köze ahhoz, hogy milyen watchface van).
https://youtu.be/p8bhNfOiXHU?t=377
Eltelt idő, távolság, HR, pace, útvonalrajz. (Most nincs rajtam, nem tudom megnézni pontosan, de asszem lehet lapozni benne.)Elfogadom a sütiket.
-
válasz aradebil2 #7031 üzenetére
Tehát 21500, így meg 18e. A maradékon még veszek szíjat, esetleg kijelzővégő fóliát. Dpd futárral szerintem 3 nap alatt ideér így is. Még mindig skót vagyok
Dr.NX Köszi a videót, jó kis kütyünek tűnik. Legalább nem kell a telefont futni vinni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok, hátha valakinek van tapasztalata, vagy információja ezzel kapcsolatban:
Már jó ideje a többetek által is ajánlott Jps1x2 által módosított, .tcx exportos Mi Fit variánst használom (futáshoz, Strava-ba szinkronizálva az adatokat), hatalmas megelégedéssel. Viszont nem régiben úgy alakult, hogy lecseréltem a korábbi, 8-as androidot futtató Xiaomi Mi 5s-emet, egy 9-est futtató Pocophone-ra, és természetesen erre a készülékre is az első dolgaim egyike volt feltenni az említett appot. Minden tökéletesen működik is rajta, kivéve a legfontosabbat, az edzés adatok exportálását. Ugyanis, amikor a programon belül, az utolsó aktivitást meg szeretném osztani, akkor a karikában lévő felfelé mutató nyílra való kattintásra vagy FC-vel reagál, vagy egész egyszerűen csak úgy csinál, mintha nyomtam volna egy vissza gombot, tehát visszalép az eheti aktivitásaimat megjelenítő felületre.
Van esetleg bármi ötlete valakinek ezzel kapcsolatban? -
AttilaMvh
tag
Ha telefon nélkül futsz, akkor egyértelműen az óráról indítod az aktivitást. Egy-két perc amíg GPS jelet talál, aztán indulhatsz. Ha átugrod a jel keresését, akkor valószínűleg hiányosan rögzíti az utadat, vagy egyáltalán nem. Sosem próbáltam ki, mindig megvártam amíg jelet fog. Ekkor kb. ezt látod az órán:
Amíg le nem állítod az aktivitást, addig a szokásos óralap, és egyéb funkciók nem érhetők el. Kilométerenként egyet rezeg, hogy be ne aludj Az aktivitás leállításakor ilyesmit látsz az órán:
Amikor a telefon BT hatósugarába kerülsz, kapcsolódik,és szinkronizál a Mifittel, ahol megnézheted részleteiben is az aktivitásod infóit. Néha megtörténik, hogy ez elmarad, és nekem legalábbis semmivel nem sikerült rábeszélni , hogy szinkronizájon. -
berczy77
csendes tag
Akinek nagyon meríti a GPS használat a telefonját, de szeretné használni a MiFit-et, az próbálja ki, hogy elindítja a MiFit-et, alul "Profil", aztán "Amazfit Bip" fent, alul "Időjárás beállítások", fent "Város", aztán várd meg, amíg megtalál, majd a telefon vissza gombját nyomkodva lépj ki a MiFitből. Így eltűnik az állapotsorból a GPS logó és nem meríti a MiFit a telefont.
Legalábbis nekem így jó.
[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Eddig androidon használtam az órám, de most visszatérek ios-re. Hogy kell csinálnom a leválasztást, hogy rendesen csatlakoztatni tudjam az iphone-hoz az órát?
-
szpali
addikt
Elvileg csak kijelentkezel a mifit-ből androidon és ios-en bejelentkezel. Az eszközt viszi magával a mi profilod, de ha tutira szeretnél menni, akkor android mifitben szüntesd meg a párosítást és ios-en add hozzzá újra (az órán nullázódni fog az aznapi lépésszám)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Upo
addikt
Állok fel a gép elől a székből. Hallok egy fura hangot, lenézek, na mit látok?
Fél évig teljesen jó volt, most egyszerűen elengedte, úgy nézem kétoldalas ragasztócsík van körben. Nem is akar visszaragadni, eddig tartott. Most gyertek hogy "már 2 hónapja megvan, és bírja az úszást"...
Az enyém nem volt fürdetve, ezek szerint lehet hogy jól is tettem.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest