Hirdetés
-
GAMEPOD
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Jó lesz!
Csak egy kis pontosítás:
Nem az összes játék került le, hanem azok a játékok, amikhez a dlc-t magában a játékon belül lehet megvenni. Erre utal az az idézet is. Ilyenek a DA 2 és a Crysis 2. Azok az EA játékok, amiknél lehet külön DLC-t venni a játékon kívülről, pl Steamen is, azok maradtak.
Az EA Origin fórum pedig ez: [link]
Mert, ha jól láttam, akkor a magyar EA oldalon nincs is Origin szekció. -
Neró
őstag
Szerkesztettem egy Origin nyitó hszt. - én írtam szóról szóra, kivéve azt amit idéztem. Mehet? - ill. kell még valami bele?
Esetleg még fel lehetne vinni a játékosok felhasználónevét.
-
Mukorka
addikt
Na Dragon age és BFBC2 sikerrel iktatva lett
-
Youri
veterán
Steamhez képest eléggé összeszedetlen, félkésznek hat az Origin.
-
Mukorka
addikt
Beleírható hogy a legtöbb EA game digitálisan csak itt kapható nem beszèlve az exklúziv tartalmakról. Egy kis háttérinfo és alkalmazási tervek.
-
Neró
őstag
Hát nemsokkal lett bővebb az is biztos.
-
Mukorka
addikt
A topic szvsz jó ötlet volt, ezzel nincs semmi baj. Jelenleg mondjuk sokat nem ad nekem az origin de késöbb lehet belőle még egy igazi kliens program játékokhoz.
Srysis2???
-
Neró
őstag
Pontosan. Ezért írtam a BF topikba, hogy ez elfért volna ott is. Mármint az Origines nevek, meg ezek. Bár a topik nyitás nem volt felesleges, de itt másról kell beszélni, nem a barát felvétele a fontos hanem ahogy mondtad, az akciók, események.
Hozzáteszem, az első hszt kicsit át kellene dolgozni. Van rá vállalkozó? - nekem már van ilyen fajta munkám a BF3 topikban.
-
Akos96
senior tag
Origin ID-m: HUN-Verloc.
-
Воланд
titán
Tök jó, hogy a mass effect első része is felkerült a boltba, viszont a dobozos változat kódját nem fogadja el, úgy mint a második résznél. Ezért ha kell digitálisan is, akkor vegyem meg még egyszer.
Jah, és a magyar nyelvi csomag nincs is a listában, bár ez nem akkora probléma.
-
Chabe89
addikt
Originen Chabe89 a név, de ingame TavasziTekercs általában. Crysis 2-m, BFBC2-m valamint a Mass Effectek vannak rajta, na meg majd a BF3
Aki akar felvehet nyugodtan.
-
Mukorka
addikt
Nem értem ezt, az origin egy letöltő kliens, ha kell is az aktiváláshoz, utána egyből bezárnám és csevegnék tovább steamen , nem?
-
v!ct0y
veterán
Én victoy85 néven vagyok. Még nem vettem fel senkit de ez változhat ha bejön a BF3
-
megint én
őstag
Mi az Origin?
Az Origin egy olyan online bolt ami közvetlen letöltést illetve vásárlást biztosít a felhasználók számára. Az Electronic Arts működteti. Régebbi nevén EA Store.
Jelenleg szinte csak letöltőkliensként működik, némi szociális funkcióval bővítve. Még ahhoz sem kell futnia, hogy elindítsd a már telepített játékokat.Hogyan működik?
A hivatalos honlapról tölthetjük le a klienst amit majd fogunk használni. Követlenül az EA profilunkkal léphetünk be, tehát külön regisztráció nem szükséges. Felvihetjük a játékainkat és felvehetjük barátainkat. Egyúttal pedig a programon keresztül, vásárlásokat is intézhetünk. Az Origin csak és kizárólag az Electronic Arts saját játékait forgalmazza a szolgáltatásban.Steam vs Origin?
Az Origin egyébként nem új keletű név, ugyanis a projektet 1992-ben vásárolta fel az EA, majd 2004-ben bezárta. Most úgy tűnik leporolták a régi terveket, látva a Valve sikereit...Azok a EA játékok, amikhez a DLC-t magában a játékon belül lehet megvenni lekerültek a Steam polcairól - ilyenek a DA 2 és a Crysis 2. Azok az EA játékok, amiknél lehet külön DLC-t venni a játékon kívülről, pl. Steamen is, azok maradtak.
Az EA nyilatkozata:
"a Steam olyan megszorításokat vezetett be, melyekben korlátozva van a fejlesztők azon lehetősége, hogyan lépjenek a felhasználókkal kapcsolatba, hogy patcheket kapjanak és letölthető tartalmakat adhassanak el nekik."DRM?
A DRM nem egységes, mert maguknak az EA játékoknak nem egységes a védelme, amihez egyébként amúgy sincs köze az Originnek, hiszen a játékok futtatásához el sem kell indítani a klienst. Viszont itt minden játékukhoz megtalálod a revoke tool-t, ami visszaad egy elhasznált aktivációt, persze csak azokhoz van, melyeknél van ilyen aktivációs limit.Aktivációs linkek
Akkor próbálkozz ezeken, ha valamit nem fogad el az Origin kliens. Fontos, hogy azt az email cím és jelszó párost add meg, melyre akarod aktiválni a játékot!
https://activate.ea.com/gameactivation.do
https://activate.ea.com/activategame.do
https://activate.ea.com/applyentitlement.doHasznos linkek:
- Origin Store
- Origin Fórum
- EA.com
- Origin-en aktiválható játékok listája.[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest