Új hozzászólás Aktív témák

  • Neró

    őstag

    Mi az Origin?
    Az Origin egy olyan online bolt ami közvetlen letöltést illetve vásárlást biztosít a felhasználók számára. Az Electronic Arts működteti. Régebbi nevén EA Store.

    Hogyan működik?
    A hivatalos honlapról tölthetjük le a klienst amit majd fogunk használni. Követlenül az EA profilunkkal léphetünk be, tehát külön regisztráció nem szükséges. Felvihetjük a játékainkat és felvehetjük barátainkat. Egyúttal pedig a programon keresztül, vásárlásokat is intézhetünk. Az Origin csak és kizárólag az Electronic Arts saját játékait forgalmazza a szolgáltatásban.

    Steam vs Origin?
    Az Origin azért jött létre mert az EA nem kívánta tovább felhasználni a Steamet játékai árusítására. Ezért az EA kifejlesztett egy új online boltot a Steam vetélytársát az Origint.

    Az EA nyilatkozata:

    "a Steam olyan megszorításokat vezetett be, melyekben korlátozva van a fejlesztők azon lehetősége, hogyan lépjenek a felhasználókkal kapcsolatba, hogy patcheket kapjanak és letölthető tartalmakat adhassanak el nekik."

    Egyszóval Steamen már nem lehet kapni EA játékokat. Amit eddig lehetett azt már nem. Lekerült a Steamről az EA összes játéka.

    Linkek:
    Origin Store
    Electronic Arts
    EA/Origin Fórum

    [ Szerkesztve ]

    | www.diablohungary.hu

Új hozzászólás Aktív témák