Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz gyuri2008 #3197 üzenetére
Felhasználás függő, nekem sok futással (GPS használat) és értesítésekkel 17 nap, 27%-ra merült. Feleségemnek ez idő alatt 70%-ra merült csak értesítésekkel, futás nélkül
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
gyuri2008
veterán
Magyar nyelvü a karpánt menüje?
-
gyuri2008
veterán
Üdv Mennyi a reális akku idő?
-
cimet53
újonc
Sziasztok! Április 4.-óta használom,megelégedésemre. Két napja göngyölíti a lépés adatokat, alvás funkció, pulzusmérés megszűnt.Tudnék segítséget kapni? Előre is köszönöm
-
hjozsi
tag
Egy watchface-t én is össze raktam magamnak:
[link] -
merqree
őstag
Helyes az a tapasztalatom, hogy csak egy watchface rakható fel a gyáriak mellé?
-
kissati66
tag
válasz hodostamas #3182 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Upo
addikt
Fogalmam sincs, a huamit kell megkérdezni, elég szűkszavúak a play-en a változások ügyében. De közben nekem az előbb frissült a mifit a playről 3.3.5-re, lehet érdemes megvárni az új modot.
Firmware nem lett új ebben sem.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
thotib
csendes újonc
válasz hodostamas #3182 üzenetére
A V2-t megcsináltam fehér alapon feketében, és ott volt jó tapasztalat, hogy a cérna betűk elvesznek, nem mutat jól, nehezen látható. Ezért meg kellett vastagítanom a feliratokat, hogy valahogy kinézzen.
Viszont a teljes magyar nap elnevezések közül többnek nem lenne hely a kijelzőn, ha vastagabb betűtípust használnék, ezért azt gondolom, hogy nem érdemes foglalkozni vele. A keretnek ugyanezért nem lenne értelme fehér alapon, de csak játék volt a zöldön is. Viszont meghagytam, mert a zöldön szvsz jól mutat. -
DaDa
senior tag
válasz huberpe #3179 üzenetére
Köszi, Igen tudom, zárom is a témát Megnéztem miket lehet watchface-be berakni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
És is köszönöm!
"Elmulasztott értesítés:ezt órának kéne tudni kezelni, nem tudok róla hogy külső app-ból megoldható, illetve a watchface-ben kellene lennie ilyen opciónak is."
Ez most a watchface guruknak szól :
Azért elmagyarázom ne nézzek ki nagyon dinkának Itt picit rosszul fogalmaztam. Ez már amolyan szőrszálhasogatás részemről (nem a bandage iránt). Természetesen az óra jelzi ha van rajta elmulasztott értesítés, de ugye ehhez meg kell nyomni a gombot (ha nincs aktiválva a csuklós verzió (a világítás miatt nálam csak estére van beállítva)) és le kell görgetni. Viszont ha csak ránézek a számlapra és ott látom, hogy van rajta értesítés vagy nincs akkor elkerülöm a felesleges tapizást és gomb nyomkodást. És nem csak a lustaság miatt, hanem inkább a gomb kímélése végett kérdezem. Főleg BKV-n jönne jól ahol nem mindig érzem a rezgést a rázkódástól. És ha néha ránézek az órámra látnám, kell-e taperolni összefoglalva csak egy olyan jelzés kéne a watchface-en ami jelzi ha van az órában értesítés. Mivel mindig törlöm megnézés után így ott nekem csak "unread" lenne mert feltételezem azt már nem egyszerű megjeleníteni, hogy olvasott vagy olvasatlan az órán lévő üzenet. Sőt külön ikon sem kéne, elég ha mondjuk az egyik ikon más színre váltana.
Olyan watchface-t még nem láttam ahol lenni ilyen ikon.
Mindenesetre köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Boresz
tag
Köszi, örülök hogy tetszik
Csatlakozás kezelése a programban ugyanúgy működik minden karkötő/óra esetén, szóval ez vagy Mi Fit, telefon, óra/karkötő, bluetooth stb.. lehet.
Igen a beállítás/téma/értesítési sáv-ot érdemes lehet bekapcsolni (Android 7-tő felfelé a rendszer számára lehet jelentősége magasabb prioritásként kezeli az app-ot, nem lövi ki a háttérben stb..)
Elmulasztott értesítés:ezt órának kéne tudni kezelni, nem tudok róla hogy külső app-ból megoldható, illetve a watchface-ben kellene lennie ilyen opciónak is.
-
DaDa
senior tag
Szia! Ha jól tudom Te vagy a progi készítője. Sikerült így beállítani és működik rendesen. Gondolom sokan zaklatnak, de még egy kérdést engedj meg.
Hogy érdemes beállítani, hogy ha kimegyek a bluetooth hatótávjából és visszaérek akkor minél hamarabb csatlakozzon? Most úgy néz ki, hogy nem akar vissza csatlakozni vagy csak nehezen, amíg a kijelzőt fel nem oldom a telefonon. A bluetooth ikon jelzi az órán, hogy látja a telót de addig nem jönnek az értesítések míg fel nem oldom a kijelzőt. Elvileg a telefonon minden jól van beállítva (EMUI / Honor9/ Oreo) mind a Mi bandge mind a Mi fit ki van véve az optimalizálásból, kézi vezérlésen van stb. Mi band 2 pánttal ilyen nem volt, az szinte egyből vissza csatlakozott.
Érdemes lehet a notify barra kirakni?
Másnak is van ilyen gondja vagy az EMUI hülyéskedhet?
Amúgy minden szép és logikus a programban
és a lényeg: Az nem megoldható, hogy az óra jelezze, hogy ha van elmulasztott értesítésed? teszem azt jön egy értesítés (nincs bekapcsolva emlékeztető) és kimegy a fejemből. Van amikor órákig nem nézek a telómra és ha lenne egy piros ikonaz órán, hogy elmulasztott értesítés van az jó lenne. Persze könnyen lehet, hogy csak én vagyok a mafla és ott az értesítés ismétlése is de azért érdekelne.Ez inkább technikailag érdekel, hogy megvalósítható lenne-e.
Köszönöm a segítséged!
Szerk: Teszteltem...Kiraktam notify barra, úgy szinte egyből visszacsatlakozott.
[ Szerkesztve ]
-
thotib
csendes újonc
válasz juve600 #3166 üzenetére
Én is ezt használtam máig
Apróbb grafikai módosításokkal, hét napjának teljes szövegével talán még éppen a "használható" kategóriában marad. Nem tervezem további módosítását, a 2.1 verzió itt elérhető.
-
Boresz
tag
Szia!
Beállítás/hívás/nem fogadott hívás jelzése.
Persze a működés függ attól, hogy milyen híváskezelő app-ot használ a telefonod?
Ha nem jó, akkor csinálj egy egyéni értesítés, amiben hozzáadod a nem fogadott hívást jelző app-ot.
Legegyszerűbb, ha van egy ilyen értesítés a telefonodon, majd az egyéni értesítéseden az applikáció választóban a jobb felső aktív értesítés szűrőre böksz, ilyenkor csak az aktuális értesítésekhez tartozó applikációkat mutatja a telefon.
-
MasterPG
újonc
Sziasztok!
Ma jött meg az új Bip-em. Fel is raktam az ékezetes karakterek kijelzését, illetve sikerült már saját watchface-t is rárakni az órára. Viszont több is van ami tetszik, és szeretném őket cserélgetni, lehetőleg annál egyszerűbben, hogy a telóról minden egyes alkalommal áttöltöm. Esetleg az órán alapból rajta lévő gyári wf-eket le lehet valahogy cserélni?
Előre is köszi
-
juve600
nagyúr
én ezt használom
[link] -
Tiger.
nagyúr
Sztem ne válts, ami itt számomra zavaró, ah jön egy értesítés akkor elég gyorsan el is tűnik, mig a pebblenél be lehetett állítani, hogy meddig legyen a képernyőn, rendben van, hogy megtudom nézni utólag, de akkor is.
djbeló Ez picivel szebb
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
DaDa
senior tag
A mi bandage-ben van egy olyan lehetőség, hogy nem fogadott hívás jelzése. Minden be van pipalva, még a szöveg is de hiába tesztelem nem értesít erről. Esetleg valami ötlet? Hívást csak a bandageben állítottam be mi fit ben nem. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Melyiket érdemes megvenni? notify & fitness vagy mi bandage? Előbbi nekem szimpibb,de valaki épp kicsit lentebb írta hogy bajos volt neki,és a bandage-t vette meg.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
gyemipapa
senior tag
Nyilván ízlések és pofonok, mindenki a neki tetszőt keresi.
A "nagyon nem szép" megjegyzés pedig messze nem ócsárolás, akkor te még nem hallottál valamit ócsárolni. Talán kicsit túl érzékeny vagy, és azt is gondolod, hogy ami neked tetszik, feltétlenül másoknak is tetszenie kell.....Tény, hogy én is a kevésbé csicsás, letisztultabb dolgokat kedvelem, egy ilyen pici kijelző ennyi információtól nekem túl zsúfolt, számomra ez a "mindent mutat" rovására megy, pláne hogy tiritarka, és a sok információ miatt elég aprók a karakterek, rápillantva szinte csak a pontos idő tűnik fel.
Őszintén szólva igaz, hogy néha hirtelen nem jut eszünkbe, milyen nap is van, de hogy még azt is az óráról kelljen megnéznem, milyen évet írunk....
Az elégetett kalóriát se nézegetjük szerintem óránként.
A "pillanatnyi" hőmérséklet informatív lehet, de a napi minimum-maximum szerintem tök felesleges, az nem változik napközben, különben nem lenne értelme. Azt elég reggel a telón megnézni, ha valakit érdekel.
A napos-felhős képecske is szerintem csak csicsa, kinézek az ablakon és látom, nem az óráról fogom megtudni, hogy be van-e borulva.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
DaDa
senior tag
Köszi...
Közben beléptem a Mi Bandage "támogatók" közé. Megvettem...sajnos a Notify-vel sokat szívtam pedig Mi band 2-vel nagyon jó volt. Remélem ezzel nem lesz gond, eddigi próbák jók voltak.
-
DaDa
senior tag
Sziasztok! Még egy kérdés, ha órán beállítom a hosszú gombra a "turn off"-ot akkor nem kapcsol ki az óra. Jól gondolom, hogy esetünkben a hosszú nyomást kapcsolja ki és nem az órát? Én éjszaka leveszem így gondoltam gyorsan ki tudom kapcsolni. De valószínű csak a gombot kapcsolja ki.
-
thotib
csendes újonc
Egy másik fehér alapon fekete magyarítás, itt megtalálható.
-
őstag
-
thotib
csendes újonc
A fehér alapút innen le tudod tölteni. Órán nem tesztelteltem, mennyire mutat jól.
-
DaDa
senior tag
válasz huberpe #3140 üzenetére
Pedig csak tegnap este érkezett meg az órám GB-ről. Ez olyan evidens lenne, reméljük egy FW frissítéssel később bekerül. Próbáltam rákeresni kulcsszavakra itt de egy bejegyzést sem találtam. Csodálkoztam is
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Az megoldható valamelyik külső appal(watchface-el) hogy ha van egy elmulasztott üzenetem, amit az órán még nem néztem meg (mondjuk nem éreztem a rezgést vagy kiment a fejemből) akkor egy kis ikon jelezze a számlapon? Mondjuk egy piros felkiáltó jel vagy akármi?
[ Szerkesztve ]
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok eggyik alkalmazás lefrissítette a bip firmwaret a legújabb bétára, vissza lehet valahogy rakni a gyári stabilt ra? Vagy nincs ebből hátrány és maradhat így? Kicsit néha úgy érzem hogy többet számol mint a mi Band 2, köszönöm a választ
-
Xbs
csendes újonc
Tisztelettel fordulok hozzátok!
Nekem ez az óralap verzió nagyon tetszik! [link]
Szeretném, ha magyarra szerkesztenétek nekem,
és még akinek szintén tetszik. A dátum sorrendbe rakása is jó lenne, de csak ha
nem macerás.Előre is köszönöm szépen!
-
Kundi16
újonc
Sziasztok!
Mit jelentenek a különböző verziószámok, mint pl UYG4024RT, UYG4021RT?
Van köztük lényegi különbség?
(Se a korábbi hozzászólásokban nem találtam, se Google barátommal nem jutottam előrébb)
Köszi előre is!(ha tippelnem kellene akkor arra gyanakodnék, hogy a különböző színek különböző verziókon futnak)
[ Szerkesztve ]
-
akipatox
csendes tag
Sziasztok, todom, gorilla glass meg minden, de én képes vagyok így is megkarcolni a kijelzőt Tud valaki valami megbízható kijelzővédő üveget ajánlani? Köszönöm
-
CHIPman
nagyúr
válasz muszi0521 #3123 üzenetére
Kibontod a csomagot, bekapcsolod az órát, letöltöd a mifitet, ott hozzáadod a bipet. Amint rezeg az óra, rányomsz a pipára, és megvárod amíg mindent befejez. Ehhez nem kell videó, pláne nem olyan, ami már >létezik<.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
muszi0521
aktív tag
válasz Grisa bácsi #3122 üzenetére
Hali jó az össze foglaló ! ! Lehetne egy kérésem ? Ha egy videóval illusztrálnátok a csomag érkezésétől a beüzemelésig ! 58 éves vagyok így én jobban értelmezném ! Köszi ! !
-
Grisa bácsi
kezdő
Újabb teszt. [link]
-
Yura
csendes tag
Kedves Bipesek!
Én ma is Pebble classic-ot használok. Van köztetek valaki aki ebből az irányból indut? Váltsak? Nem érdekelnek a fitness funkciók, értesítések, sms-ek, viber stb. a fontos. Az irodában és az autóban a Pebble sokat segít a mindennapjaimban. Előre is...
-
CHIPman
nagyúr
válasz Grisa bácsi #3118 üzenetére
Az ékezetes fontot előbb felraktam, mint a mastert, és nem jelenik meg minden. Amelyik értesítést a Master kezeli, abban nincs á betű.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
leftyke
aktív tag
Hello mindenki. Új tulaj vagyok és teljesen tetszik minden nekem a mifit is elég lenne. Ha valaki röviden össze tudná nekem foglalni hogy legegyszerűbben hogyan tudnám az ékezetes betűt belerakni meg az időzített ne zavarj módot nagyon szépen megköszönném! Neveknél az a bajom egyszer írja egyszer nem!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Grisa bácsi #3112 üzenetére
Azt hittem azért válaszoltál arra a hozzászólásra, mert elolvastad. Nem a mifit baja a 3 értesítés, hanem a Messengeré, csak azt akarom, hogy ne kerüljön át az órára. Mi Bandage csak fizetősben tud szűrni, Alert Bridge meg valamiért nem működik. Viszont ezzel az Amazfit Masterrel sikerült megoldani, csak ez meg szarul kezeli az ékezeteket.
-
szpali
addikt
válasz Grisa bácsi #3112 üzenetére
Gondolom értesítés szűrésre, mint a MiBandage-ban is van, hogy csak akkor jelezzen, ha tartalmaz vagy akkor ne jelezzen, ha tartalmaz bizonyos szavakat
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
CHIPman
nagyúr
válasz Grisa bácsi #3110 üzenetére
Szűrést tud? Nem szívesen dobnám el a mifitet, nekem tökéletes.
-
Graphics
Jómunkásember
Azért ikonok alapján felismerhetőek.
Ha ettől rettegsz, akkor ne vedd. Szerintem 7-8 szó jelentését meg a faterom is meg tudja jegyezni, pedig nem techguru.
Nem brit tudósnak kell lenni hozzá. Van leírás is mellékelve.
Én se tudok angolul , és meg is értem mi van ott...
[ Szerkesztve ]
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! Néhány éve vettem egy lánc Esprit órát,semmi gond nem is volt vele,amíg el nem kezdett párásodni. Nyomásteszt,stb az órásnál,már most annyira bepárásodik (hátlapon lett cserélve tömítés) hogy arra gondoltam,veszek egy olyan órát,ami nem fém. Postás vagyok,és elég sokat vagyok napon,ezért a tervem egy műanyag óra volt,míg bele nem botlottam a bip-be. Leginkább az óra részt használnám,de ha már van benne lépésszámláló és gps... Most az edigital-nál 28000 lenne,de kicsit idegenkedek attól hogy nincs magyar nyelv. Nem nagyon de tudok valamennyit angolul. Ne riasszon el a nyelv probléma,érdemes így is megvenni? Ennyiért ilyet nem igazán lehet venni
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
bexinho23
őstag
Multkor szoba kerult, hogy mifittcxexport appal rootolt keszuleken exportalni lehet a mi fitbol az altivitast, amit az endomondoba lehet importalni.
De mivel bankolas miatt nem akarom rootolmi a telefonom (mi a1), ezert mas megoldast kell keresnem. Valtanek a stravara, mert korulmenyesen, de at tudom vinni a tobb evnyi adatomat stravaba.
1. A kerdesem azonban az, hogy ki hasznalja a bipet stravaval?
2. A bipen mutatott real time adat szinkronban van a stravaval, vagy csak utolagosan szinkronizal?
3. kicsit off, de Strava ingyenes valtozata mennyire hasznalhato?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest