Új hozzászólás Aktív témák

  • DaDa

    senior tag

    válasz Boresz #3177 üzenetére

    És is köszönöm!

    "Elmulasztott értesítés:ezt órának kéne tudni kezelni, nem tudok róla hogy külső app-ból megoldható, illetve a watchface-ben kellene lennie ilyen opciónak is."

    Ez most a watchface guruknak szól :

    Azért elmagyarázom ne nézzek ki nagyon dinkának :) Itt picit rosszul fogalmaztam. Ez már amolyan szőrszálhasogatás részemről (nem a bandage iránt). Természetesen az óra jelzi ha van rajta elmulasztott értesítés, de ugye ehhez meg kell nyomni a gombot (ha nincs aktiválva a csuklós verzió (a világítás miatt nálam csak estére van beállítva)) és le kell görgetni. Viszont ha csak ránézek a számlapra és ott látom, hogy van rajta értesítés vagy nincs akkor elkerülöm a felesleges tapizást és gomb nyomkodást. És nem csak a lustaság miatt, hanem inkább a gomb kímélése végett kérdezem. Főleg BKV-n jönne jól ahol nem mindig érzem a rezgést a rázkódástól. És ha néha ránézek az órámra látnám, kell-e taperolni :) összefoglalva csak egy olyan jelzés kéne a watchface-en ami jelzi ha van az órában értesítés. Mivel mindig törlöm megnézés után így ott nekem csak "unread" lenne mert feltételezem azt már nem egyszerű megjeleníteni, hogy olvasott vagy olvasatlan az órán lévő üzenet. Sőt külön ikon sem kéne, elég ha mondjuk az egyik ikon más színre váltana.

    Olyan watchface-t még nem láttam ahol lenni ilyen ikon.

    Mindenesetre köszönöm a választ.

    [ Szerkesztve ]

    "A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

Új hozzászólás Aktív témák