Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
A gond az hogy 150ből állt meg a két gépem a nagy xeonnal meg 16 giga rammal. Nem pedig 300+ belépőnek egy darab gép amibe ilo sincs - én nem láttam sehol sem ilo-val a bemondott áron legalábbis.
Virutalizálva meg szerintem minden is fel fog rá menni továbbra is, ettől én nem tartok kicsit sem. -
ArthurShelby
addikt
Unfair vagy. A windows 11-et csak a kora miatt nem lehet föltenni rá (régi a procija és nincs benne tpm modul). De ez a hw-ek 90%-ára igaz. (És senki sem akar erre épésszel windows 11-et tenni, mert nem arra való).
Az új xpenology (6.2.4 illetve 7.0.1) szintén a kivételek közé tartozik, ráadásul hozzáértéssel fel is lehet rá tenni.
A gép egyetlen hibája, hogy nem fiatal, de elvileg ezt mindenki tudja...
Nekem egy felpimpelt xeon-os 16gb ecc ramos verzióm van 6.2.3-mas xpenology-val, és egyáltalán nem használom ki az erejét. Amit sajnálok, hogy korából adódóan nem a legenergiatakarékosabb.
Viszont nagyon kompakt, kis helyen is elfér, van benne 4+1 hdd/ssd-m.Használtan az ára még mindig irreálisan magasan van, ami valahol azért bizonyítja, hogy nem rossz gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest