Új hozzászólás Aktív témák
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
Van egy HP nx6325ös gépem, a kijelzőjén kb egy éve jelentek meg függőleges pixelcsíkok, melyek aztán idővel sűrűsödtek. Még látható volt valamennyire a kép a pixelcsíkok ellenére is. Tegnap viszont az csíkok által érintett terület, a bal oldal nem ad képet, néha villog random fekete-fehéren. (míg a képernyő hibátlan jobb oldala normál képet ad)
Mi lehet a hiba oka? Szalagkábel és/vagy kijelző? ( a videokártyát kizártam, mert monitorra kötve hibátlan képet ad)
Itt vannak a képek:
[link]
[link]Köszi előre és üdv
n_stolz
-
n_stolz
tag
Hali!
Gyárilag 18,5V és 3,5A-es az adapterem. Abból nagy baj lehet, ha 19V-on és 4,7A-es töltőre cserélem? Tehát nagy baj lenne, ha nagyobb lenne a tápfeszültség?
Üdvn_stolz
-
n_stolz
tag
Hali!
HP nx6325-ös gépem van, lassan 6éves. Ma jelentkezett az a probléma, hogy elveszti a töltést, véletlenszerű időpontokban, majd szétszedve a mikiegeres kábelnél, és kicsit megmozgatva-visszadugva visszanyeri a töltést, majd megy pár percig, és ugyanez...
Hátul a géphez való csatlakozásnál kattogás hallatszott. Illetve, volt hogy leállt pár ilyen töltés/kiamaradás után, és nem töltött be a windows, újraindult párszor. Milyen gond lehet ez? Töltő vagy alaplap? Vagy mi a hiba oka?
Köszi előre is a tippeket!
Üdv[ Szerkesztve ]
n_stolz
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
BUÉK!
A HP nx6325-ös gépem kijelzőjével van problémám. Fél éve kezdődött kb a dolog, a bal oldalon függőleges pixelcsík jelent meg, ez egyre csak sűrűsödik, hétről-hétre, random távolságokra jelennek meg csíkok, már a képernyő közepéig terjedtek a csíkok. Mit tippeltek, mi lehet a hiba? Kijelző vagy szalagkábel? Vagy egyéb?
Lefotóztam a gépet, mellékelve láthatjátok.
Köszi előre is!
Üdv Peti[ Szerkesztve ]
n_stolz
-
n_stolz
tag
Hali!
Van egy jóöreg HP nx6325ös gépem, haldoklik a dvd író benne, másikat szeretnék venni bele(de kétszer nem szedem szét) Kérdés, hogy milyen fajta van benne?
Üdvn_stolz
-
n_stolz
tag
válasz pumukli23 #22668 üzenetére
Négy és fél éves gép
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki szintén HP (hasonlókorú) laptopjával történt ez az USB lehalás, majd rá egy hónapra az alaplap is tönkrement. Ez jellemző hiba, számíthatok én is erre?
Mert akkor nem biztos hogy érdemes költeni rá (arra gondoltam, ha a bios frissítés nem segít, akkor veszek pcma-s usb meghajtót)n_stolz
-
n_stolz
tag
-
n_stolz
tag
válasz adnoctum18 #22654 üzenetére
Nekem is renew programból való a gépem, egyedül az akksi ment tönkre, de egy éven belül garanciában cserélték..
n_stolz
-
n_stolz
tag
Hali!
HPQ nx6325ös gépem van, a mai napon lehaltak az USB-portok. Először egy Win XP frissítéssel próbálkoztam, nem oldódott meg a probléma.
Áramot kapnak az USB eszközök, de adat nem megy át A felugró buborékban ezt írja: Az USB eszközt nem lehet felismerni, a számítógéphez csatlakoztatott egyik USB-eszköz működésében hiba lépett fel, és a windows nem ismeri fel.
Mi lehet a hiba? Hogyan oldható meg?
Köszi előre is!
Üdvn_stolz
-
n_stolz
tag
Hali!
Egy nx6325-ös géppel rendelkezem 4 éve. A héten a kijelzőn a start menü felett függőlegesen, egy rózsaszín csík jelent meg. Mitől lehet ez? Hogy lehet eltűntetni ?
Köszi előre is!n_stolz
-
n_stolz
tag
-
n_stolz
tag
Hali!
HPQ nx6325ös gépemre feltettem a windows7-et, de az a probléma, hogy nem működik az ujjlenyomat olvasó,ez alatt az oprendszer alatt. Próbáltam többféle drivert, progit feltenni, de nem lett jó.
Tudnátok tippeket adni, hogy mit rakjak fel rá, hogy működjön?
ÜDvn_stolz
-
-
n_stolz
tag
Hali!
HPQ nx6325 gépembe szeretnék nagyobb HDD-t tenni, az volna a kérdésem, hogy ez a típus mekkora méretig kezeli a merevlemezeket? 500GB-ost elbírja?
Köszi a választ!
Üdvn_stolz
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
Van egy hp nx6325ös gépem, gyárilag xp sp2-vel telepítve kaptam meg(licenc a gép alján), a rendszer betöltésekor kiírta, hogy f12-re visszaállíthatja a rendszert.
Úgy alakult, hogy jódarabig nem én használtam a gépet, szétbarmolták az oprendszert, és a rendszer sem ajánlja fel már az f12 féle visszaállítást. A visszaállító partíció sértetlen.
Mit tudok tenni?
Köszi előre is!
Üdvn_stolz
-
n_stolz
tag
Kösz!
n_stolz
-
n_stolz
tag
válasz VaniliásRönk #10228 üzenetére
Köszi, néztem a webáruházukat, sajna nincs hűtőjük ehhez a típushoz.
Szedtem már szét, nem azzal van a probléma, csak gondoltam kívülről is megállapítható...Szerk: Rekid, bekapcsoltam próba erejéig, a proc megy(még).
Meg tudjátok mondani, hogy milyen típusú ventilátor van benne?
[ Szerkesztve ]
n_stolz
-
n_stolz
tag
Hali!
Két éve használom a notebookomat(HPQ nx6325), ma füst távozott a proc hűtőből, egyből le is kapcsoltam a gépet. Először azt hittem, hogy csak beszívott valamit, és az olvadt rá, de valószínűleg elfüstölt a ventillátor.
Hogy tudom letesztelni szétszedés nélkül, hogy kapcsol-e a ventillátor?
Köszi előre is!n_stolz
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a touchpad jobb oldali részén levő "görgető" nem működik
mi lehet a probléma? kell hozzá valamilyen vezérlő szoftver vagy driver?
kösz előre is:n_stolzn_stolz
-
n_stolz
tag
Nekem az a problémám, hogy garanciálisan cserélték az nx6325 akksiját egy lítiumos 55W-osra. Mi a teendőm, hogyan kell "bejáratni"?
kösz: n_Stolzn_stolz
-
n_stolz
tag
válasz LALA_kiraly #2414 üzenetére
Ez fura, havernak pont tegnap szállt el a HP töltője... a kábel megtört a csatlakozásnál, szal kontakthibás a cucc, lehet h Nálad is ez a baj. Amúgy a töltőre 1év gari van úgy tudom.
n_stolz
-
n_stolz
tag
sziasztok!
egyik napról a másikra elszállt az összes usb-portom a 2hetes HPnotimon.
mit tegyek, (bármilyen USB-s eszközt dugok be nem ismeri fel)?
mi tilthatta le így hirtelen? Biosban engedélyezve van az usb port.
n_stolz
[Szerkesztve]n_stolz
-
n_stolz
tag
válasz Patentcsávó #1383 üzenetére
sztem az már rég rossz,ha nem bírja ki az 1évet, de sztem a hp nem csinál albac. szintű gépeket...
n_stolz
-
n_stolz
tag
-
n_stolz
tag
rá van telepítve a HP Protect Tools Security Manager 2.00 c3
elindítom, és két menüpontot látok:
''HP ProtectTools névjegy'' és '' Embedded security''
az embedded security-t választottam: egy varázslót indított el, ami mindenáron restartot kért, de restart után nem történt semmi
mit tegyekn_stolz
-
n_stolz
tag
az ujjlenyomatolvasóról ki mit tud?
mihez lehet használni? mien program kell hozzá?
előre is kösz a segítségetn_stolz
-
n_stolz
tag
-
n_stolz
tag
sziasztok!
tegnap vettem egy HPQ nx6325 (EY351+) gépet . egy olasz gép, szal nem naon értem. lehet hogy láma kérdés, de a kékkel felírt gombok( 123..csillag...) hogyan hozhatók elő?
szal milyen billentyűt kell lenyomni ahhoz, hogy a numerikus rész használható legyen
n_solzn_stolz
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- 15.6" FHD, IPS - ASUS VIVOBOOK S15 X530UN - i5-8250u - 32GB - 1TB SDD - 240GB M.2 - 2GB NVIDIA GDDR5
- Újszerű ASUS ExpertBook B1 B1500CEAE - i5-1135G7, 15.6FULL HD, 128 GB SSD, 8GB, Iris Xe Graphics
- Dell WD19 dokkoló 130W táppal Foxpost az árban !!!
- Dell Latitude 3301 /I5-8365U/8GB/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X200 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest