Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz blackdog #42171 üzenetére
Hogyne lenne tapasztalat . Semmi értelme, hacsak nem fhd filmeket vagy nagyfelbontású képeket akarsz rajta nézni, esetleg grafikázni ,tervezni, de erre ez a méret alkalmatlan. Az FHD felbontás 17"-tól felfelé használható szerintem úgy, hogy több órás munka után se folyjon ki a szemed. Sőt, amikor én a 20"-os gépemről átültem a mostani 17-esre, elég nehéz volt megszoknom ezt a kisebb méretet.
Előrevetítem, a külső monitor nem megoldás - majd úgyis lesznek akik ezt mondják - mert a laptopnak pont az a lényege, hogy kompakt legyen és kis helyen elférjen.
Manapság nagyon elterjedt már a 13-14-es méretben a fullhd, qhd. Nézd meg pl. a Lenovo Yoga szériákat. Elég sokat eladok belőlük, és az a véleményem, hogy a yoga 2 13-ban van a legszebb FHD IPS kijelző, amit eddig láttam. Elég kényes vagyok a képminőségre, van összehasonlítási alapom, nem véletlenül mondom.
A nagy felbontás kis méreten ezt eredményezni, hogy más méretezése van a dolgoknak, mint a normál felbontáson / nagy méretű kijelzőn, ezért más, mint a megszokott furcsa eleinte, de hozzá lehet szokni. Én sokat dolgozok excel táblákkal, ezt el sem bírnám képzelni 13-14"-os méretben, mert kifolyna a szemem, az tuti. Itt nem ér semmit a windows nagyítási funkciója, ami ugyanúgy nem ér semmit egy grafikai tervezőprogramnál sem, mert precíziós munkát csak egérrel lehet végezni, nem érintőképernyővel.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet fejlesztés országosan!
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Óra topik
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Horgász topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest