Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz spyduck #19038 üzenetére
Engem nem érdekel mi lesz vele 2 év múlva, mert gar lejárta előtt úgyis eladnám Az érdekel stabil-e valamennyire a váz, meg a hangja nagyon, nem szeretem a hangosat.
szerk: fkenny: Ez is hasznos, így már tuti kihagyom. Szűkül a kör, bennmaradt a 4520s alapverziója 114k-ért, de most beesett egy dell végre backlit billel, alu meg fém kombinációban, xaros 4 év garral, valszeg azt veszem, elég jó áron dobálják most.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
fkenny
senior tag
válasz spyduck #19038 üzenetére
Ha vigyáz rá akkor nem lesz gond, annyira nem vészes. Lassan 1 éve vett a cég ahhol munkálkodom kb 50db ilyet. 2-vel volt gond mind2-nek az aksija volt gyíkos, de szó nélkül cserélték. Én merem ajánlani.
MÁS:
Van a HP Pavilion DV6408nr-em ami az utóbbi napokban elkezdett velem szórakozni. Este 10kor kikapcsolom, reggel 7kor kapcsolnám be, de azt csinálja, hogy 3-4power gomb nyomás után elindul, de a töltésled mellett lévő power led nem világít és ilyenkor nem csinál semmit csak zúg. 3x újraindul majd feladja kikapcsol. aksit kiveszem, 1 percig nyomom a power gombot majd vissza az aksit és műxik. De mi után elindul utána stabil, nincs vele gond. Tudom van rá valami megoldás, csak az angol nyelvtudásom nem az igazi. Segítségeteket előre is köszönöm."Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest