Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
válasz spyduck #8410 üzenetére
(Nem XP, hanem Vista matrica van a gépemen.
Másrészt semmi egyebet nem mondtam, csak a SN-t diktáltam be.)
De végül is mindegy, mert nekem megfelelt a Vista Business telepítő. Csak szerettem volna egy tiszta op.rendszert, ami nincs felhizlalva a sok felesleges HP sz@rsággal.
Az már viszont tényleg az örö'bódottá' teteje, ha op.rendszer nélküli laptophoz is adnak telepítőlemezt.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz spyduck #8407 üzenetére
Azt talán nem tudják SN alapján, hogy jelenleg milyen op.rendszer van rajta, de hogy milyen előtelepített rendszerrel került forgalomba, azt azért csak-csak...
Konkrétan nekem anno kizárólag Vista Business-t ajánlottak (SN bediktálása után), annyiban volt választásom, hogy 32 vs. 64 bites, angol vs. magyar nyelvű legyen-e?
Ja meg downgrade joggal kérhettem volna ikszpét is. No, thanks.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
veterán
-
veterán
válasz spyduck #7775 üzenetére
A Fogyasztói Törvény szerint a garancia a számla vagy vásárlási bizonylat kiállításának napjától kezdődik. Tehát ha áll egy évet a raktárban, akkor sem a vásárló terhére rövidül a garancia. Főleg nem egy multinál, ahol ez is csak EGY DARAB termék.
A gond ott van, ha nem annak a nevére szól, aki a garanciát érvényesíteni akarja. Simán el lehet utasítani.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
sakeee82
aktív tag
válasz spyduck #7775 üzenetére
Pont az a baj, hogy a garjegyen egy Hpq nb dv 3040hu nevű gép van feltüntetve, amit még a neten sem találtam meg, mintha nem is létezne...
Szóval van egy notim elvileg gari nélkül, és ez rendkívűl megnyugtató
Ha vissza megy a srác a számlával és a gari jeggyel, remélem kiderül, hogy ők hibáztak és nem szívok nagyot. Bár az egy év gari, így is. úgy is szívás.szerk: gondolom vissza bírják keresni, hogy mit adtak el azon a napon, hány órakor és kinek.
-
sakeee82
aktív tag
válasz spyduck #7770 üzenetére
Ezért lesz telefonálás holnap. Ha átvert megnyuvasztom az tuti. Holnap elküldi a vásárlási számla másolatát(mert azt elfelejtette odaadni) és bemegy Euronicsbe.
Amúgy a gép teljesen hibátlan állapotú, csak a melegedés aggaszt egy kicsit.
A furcsa az, hogy a hp warranty checkje is 1 éves garanciát ír!!! -
sakeee82
aktív tag
válasz spyduck #7768 üzenetére
Egy ismerőstől vettem, tehát használtan. Euronicsben lett vásárolva.
A garipapíron nem is ez a gép van feltüntetve, hanem egy dv1140-es és 2 év szervízgarancia van írva.
Szóval holnap telefonálok customer service-nek, hogy most mi az isten haragja van.
A másik dolog az, hogy a srác idén vette a gépet, de mégis 2008.november van írva a gari papírra és ugye egy másik gép. Én pedig csak már akkor vettem ezt észre, amikor megnéztem a warranty checket[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz spyduck #7761 üzenetére
Olyan szinten van csak viszonyítási alapom, hogy elég sok noti megfordult már kezembe a volt munkahelyemen, igy azért tudom mihez viszonyítani. Amugy az tény és való, hogy a pavilion nem utazásra lett tervezve, de ha fix helyen van akkor tökéletesen lehet használni.Mondjuk ec n vagy esetleg más magasabb komfortszintű vonaton. Ha valaki vigyáz rá, akkor kevesebb az esélye annak, hogy összekarcolódjon. Én speciel meg vagyok vele elégedve, ennyi 135 ért nem igazán kaphattam volna jobbat egy 1140 nél sztem legalábbis.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz spyduck #7757 üzenetére
Manapság már szinte nagyon kevés noti van ahol matt kijelző van, nem ez az elterjedt.Hát a kicsi akudiő se feltétlen igaz, mert nekem normál használat mellett is elment bő 2 órát. Az anyaghasználatra sem panaszkodom, egyszerüen csak vigyázni kell rá. Mig másnak a mobilja 2 hét után már olyan, hogy festék sincs rajta, nekem 1 év elteltével is még mindig makulátlan állapotú. Szóval ez erősen emberfüggő szerintem. A vinyónak a védelme az már minden hp notiba megtalálható, igy nem mondható már extrának. Ha energiatakarékos módba állítom, akkor nem is igazán melegszik, max olyan kézmeleg lesz, vagyis nem annyira hogy már égessen. De ha túlmelegedne akkor fogja magát és levág egy autómatika, azért a HP nál se olyan hülyék hogy ez miatt menjen tönkre a noti.
A nagy súly se feltétlenül igaz, ha egy normális táskába van akkor meg se igazán érzi az embert. Feltéve ha nem valami alultáplált etióp akinek 10 centi a karjának az átmérője.
A zsanérok pedig sztem tökéletesen működnek, nem lett lazább egy fokkal se mióta használom, szinte majdnem becsukott állapotnál is meg tudja tartani a kijelzőt.A pöcök egér meg számomra inkább idegesítő, mintsem hasznos. Meg még mondjuk annak a beépített 3 g modemnek se látom túl sok értelmét, mert manapság már 2ft ért hozzádvágják az usb változatot és azt könnyen lehet hordozni.A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz spyduck #7754 üzenetére
Hát szerintem kicsit drága, ennyi pénzért már lehet venni akármelyik pavilion notit is és az se tud semmivel se kevesebbet, talán nincs benne lámpa meg pöcök egér, de minden másba simán eléri vagy akár túl is szárnyalja ezt.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
yorka
tag
válasz spyduck #7701 üzenetére
Ez a minimm 2 év nekem új, a 8510w-re csak egy év volt, azt hittem itt is így van.
Én a Lenovótól azért félek, mert nem tudom hogyan fogom érvényesíteni a kintről behozott gépen a garanciát. Árban sokkal beljebb lennék vele. A videokártya természetesen tévesztés volt.
Azóta megjött a pontos konfig:
* 14.1" WXGA+ Antiglare
* ATi Radeon HD3450
* Intel Core2Duo T9400 (2.53/6/1066)
* 2048MB
* 160GB 7200RPM
* DVD-RW
* WiFi
* Bluetooth
* Webcam
* FreeDOS
A garanciára billentyűzetre még rákérdezek.HP előnyök
- webkam ugyanis sokat használom.
- nekem tetszőbb megjelenés
- nem lóg ki az aksi olyan otrombán
- nagyobb HDD
- erősebb processzorTP előnyök
- Vista Business
- kevesebbet fogyaszt a processzor
- erősebb aksi
- DDR3
- olcsóbbA fő szempont, hogy csendesebb és hűvösebb legyen, mint a 8510w volt.
-
yorka
tag
válasz spyduck #7697 üzenetére
Otthoni használat esetén semmire. Válallati környezetben lehet értelme.
INTEL AMT Overview
Röviden: a rendszergazda távolról tudja vezérelni a számítógépet operációs rendszertől függetlenül, még akkor is ha az ki van kapcsolva, vagy netán épp összeomlott a rendszer vagy épp nincs benne disk.
Én kikapcsoltam BIOS-ban. -
veterán
válasz spyduck #7666 üzenetére
Az én gépeimre két év HP gari van, és ezt ki lehet bővíteni 3 évre is. Az itthoni szervizben nem próbáltam 6 éve egyszer sem, de a külföldiben soha nem volt probléma a garival vagy alkatészellátással. Nagyon rugalmasak és 1, hét alatt megcsinálják, ha gond van.
Nincs olyan magyarázkodás, hogy "Ez a gép itt nincs forgalomban, nálunk nem érvényes rá a HP világgarancia." Ezt már hallottam ügyfelektől, akik a magyar szervizbe vitték a renew gépet...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Eszleny
aktív tag
válasz spyduck #7630 üzenetére
Feltetted a hangkártya driverét? Nekem akkor szokott valami hasonlót csinálni, hogy ha a Vista alapdrivere van fent, vagy ő talál frissebbet és azt felrakom.
Win7-tel ilyen gondom nem volt, igaz már nem emlékszem, hogy a HP driver volt fent vagy a win7 által telepített. -
veterán
válasz spyduck #7528 üzenetére
Próbáltad a windows Update-tel megkreestetni a drivert? A Pavilion dv7-eseknél és dv9500-asoknál is marad ismeretlen hardver, amit semmilyen driverrel nem tesz fel, és driver update-tel sem. De ha beállítod a winupdate-et, hogy mutassa a kevésbé fontos frissítéseket is, lehet, hogy ott lesz.
-
xcbiker
addikt
-
xcbiker
addikt
válasz spyduck #7427 üzenetére
nem mondom... csak én is azon a véleményen vagyok mint te... ezért a vigyor.
Én nem az a fajta ember (kereskedő, szervizes) vagyok aki dörzsöli a tenyerét ha valamelyik szerencsétlen ügyfélnek tönkremegy valamilye.
Ez a fajta hozzáállás távol áll tőlem. Ennél humánusabb vagyok.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #7244 üzenetére
Beújítottam a notiba a Samu 32GB-os SLC SSD-t.
Ennek örömére Windows 7-et raktam rá; kegyetlen.
A komplett boot gadgetek betöltésével együtt 30mp .Gondolom a Win7-nek köszönhető, de idle-ben gyakorlatilag nem megy a venti, ha oda rakom a kezem a szellőző rácshoz, alig érezni és nem pörög fel időnként, mint a Vista alatt.
Egyedül a WWAN modul drivereit nem ismerte fel, azt kutatni kellett, de megvannak, ha vkinek kell, szóljon, küldöm.Szóval ajánlom a notira a Win7-et és a notiba az Samu SSD-t is.
-
zetecR
addikt
-
MIFtIli
aktív tag
válasz spyduck #7244 üzenetére
..ez nekem is átfutott a fejemen. Van is egy elégjó 6910p, ugyanakkora felbontással mint a mostani 17"os notim. Félek tőle, hogy kellene a + monitor is mellé, ennyi pénzt meg feleslegesnek tartok elkölteni. Ezért döntöttem a garihosszabbítás mellett.
Nézegettem másik 17-eseket is, de az árukkal pont ott tartok mint az előző kombó.
(Amúgy a 6910p hűtéséről azt olvastam, hogy az is tud azért hangoskodni.) -
ha8alpista
csendes tag
válasz spyduck #7190 üzenetére
Szia ismét!
Kérdésedre válaszolva, amiket tapasztaltok..
1. Akku bent(majdnem lemerült) + hálózatba csatlakozva- elindul.. a sárga töltést jelző LED villog,- néhány szekundumos 'percegés' a led villogás ütemében. Ezután minden leáll-kb ekkor merül ki a részben töltött akku. Fél percet várva ujra indul, de le is áll ismét.STB.
Most nincs 1 teljesen feltöltött aksim, igy a kérdezett akku-kivételt -próbát nem tudom megcsinálni (az éjszaka töltés lesz)
2. Totál ROSZ! akkunál nem villog,és nem perceg a gép, de nem is indul halózatról sem.
3. Egy harmadik kb.félig töltött akku bent + hálózatról inditva müxik, a telepmérő-menüben kb 20 sec töltést ir ki , 20sec szünet...a LED is igy világit. X idö mulva jön az akku lemerül és minden leáll eset.
Bocs a meséért... Most akkor tölt vagy nem .. ez a kérdés ..Holnap megirom a töltött akku kivételkor talasztaltat is.. Az esti mese után szép álmokat kinavok Pista a HA8AL -
ha8alpista
csendes tag
válasz spyduck #7188 üzenetére
Udv spyduck. Azt nem próbáltam, majd megnézem.. Az biztos hogy a ha benne van a valamekkorára töltött akku, -akkor szerintem akkurol müxik-, mert ha ez lemerül ,- leáll a szerkezet.Ha ekkor kiveszem, akkor a tápról ujraindul és hibátlanul megy ,mig ki nem kapcsolom..
Pista 8AL -
a dervis
csendes tag
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #7155 üzenetére
Egyenlőre nekem is a gyári 5400-es 80GB van benne.
Biztosan gyorsítana, bár valaki írta az SSD topican, hogy kicserélte a gyári 5400-ét 7.2k-ra, gyorsabb lett, de zabálta az akkut, tett bele egy 32GB-so Samu SLC SSD-t = villámgyors és akkukímélő.
Úgyhogy most akarok keríteni egy Advanced dokkolót, abba egy nagy HDD-t, a notiba pedig egy ilyen Samu SSD-t; szerintem az nyerő kombó lesz. -
csabors
tag
-
vallas
őstag
válasz spyduck #7111 üzenetére
Szia!
nekem mag1 40-45, és a mag2 is 40-45 fok, és a cpu-ra 52-55 között szokott írni az everest.
A tied egy picit magas, de nem vészesen.most fut a prime így 58-56 és 66 fokos a proci, és most kezdett bekapcsolna a ventilátor rajta
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Jégkokó
veterán
-
ati888
senior tag
válasz spyduck #7097 üzenetére
Nem kaptam garanciapapírt, azt mondták a számlával menjek, ha gond van, arra rá van írva, hogy 3 év gar.
Vistát egyelőre nem akarok rá, mert XP volt rajta, akkor legyen az jogtisztán, gondolom nem lehet vistára becserélni. Holnap felhívom őket.
A billentyűcserét kellene ügyesen megoldani, mert ez angol-arab és a bal shift két gombhelyet foglal és a magyaron ott az "í", szóval matrica nem jó, cserélni kell.
Majd jövök még kérdezgetni.
köszi.
ati
Ui: A jobb oldali USB-nem látja a pendrive-ot, a bal oldali kettő jó. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz spyduck #7033 üzenetére
A 8510p valószínűleg alapban hangosabb mit a tied a videó kari miatt. A hangra nem érzem hangosabbnak (toshiba 5400-es 160 gigás volt benne). Sebességre érzésre sokkal gyorsabb. De ez valószínűleg igaz lenne a blue-ra is. Én 25 ezer környékén vettem a blacket. 14 ezerért jó lenne az 5400-es is Plusz 4 ezret megér szerintem de többet nem. Kivéve ha nagyon fontos a sebesség. De akkor van 500 gigás 7200-es is (segate azt hiszem, valami 38 ezerért láttam az aprón elég régen).
Akksiban nem látok jelentős különbséget, de nem is használom sokat akksiról. Nyugodt netezéssel kb. 3 óra volt előtte is, most is. Másra akkuról még nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
JagdPanther
aktív tag
válasz spyduck #6816 üzenetére
jogtiszta magyar Vistá-m van, nyelv is magyar
azt hiszem félreértettétek a problémámat, valószínűleg nem írtam le elég pontosan:
ha nagy p,o,i vagy u-t akarok írni, az sikerül is, de csak ha jobb Shift-et használok. Ha bal shift-et nyomok, akkor nagy u-nál UP, nagy i-nél IP, nagy o-nál PO és nagy p-nél PO-t ír, sőt nagy i-nél sípol is. ez nem hiszem hogy a nyelvi beállítások miatt lenne, inkább valami más, csak nem tudom mi
2. kérdésre: kösz
ps. Még egy kérdés : hol lehet azt állítani, hogy a CAPS Lock nyomkodása során a monitoron is jelezze, hogy be- vagy ki van kapcsolva, ne csak a bill. feletti fekete sávon?
[ Szerkesztve ]
-
mozzs
csendes tag
válasz spyduck #6711 üzenetére
Novemberben , viszont asszem megjavult.
Valamit elszartam az Xp vagy a driverek telepítése közben, mert visszaraktam a gyári Vistát és azóta egyszer sem kapcsolt ki.
Először akkor kapcsolt ki amikor a ProtectTools-ot telepítettem Xp alatt, de nem gondoltam semmi rosszra, bekapcsoltam és folytattam a telepítést. Azért még csütörtökig tesztelem, hátha... -
-
mozzs
csendes tag
válasz spyduck #6700 üzenetére
Reggel óta akkumulátor behelyezve és még nem kapcsolt ki.
Tönkevágta a töltőt a hálózat?
Most el kellene döntenem, hogy az akksit használom (el ), vagy veszek egy túlfeszvédőt, esetleg egy szünetmentest?
Akksi 25 000, túlfeszvédő 10-15000, de gondolom az áramkimaradást még 1 sec-ig sem hidalja át, szünetmentesek közül a márkás minőségi darabok drágábbak mint az akkumulátor. -
mozzs
csendes tag
-
Ginew
aktív tag
válasz spyduck #6648 üzenetére
semmi sem megy, ezsem, akárhova van kapcsolva, a fényerő akárhová van pötyögve amit kiis ir ugye skálázva, a képernyő semmit sem változik, s ugyanigy mikor az energiarészeknél probálom állitani a windowsban, egyszerüen nem lehet állitani.....
amugy nem fn+f11, mert az fn gomb nekem sose csinál semmit, nekem a ctrl gombokkal megy a kék gyorsgombok.. ez igy normális? -
maffir
csendes tag
válasz spyduck #6628 üzenetére
Értem köszi! A ventivel és cicergéssel kapcsolatban arra gondoltam, hogy végigolvasgatva a fórumot volt aki emiatt többször vitte szervízbe majd végül megvált tőle.. szóval ilyesmi gond az csak egy bizonyos tipushoz volt akkor rendelhető, vagy ez Hp általános?
És meg egy lehet buta kérdés, de mit takar az, hogy Brand RAM ? gugliztam, de vhogy nem akadtam igazi magyarázatra..
-
maffir
csendes tag
válasz spyduck #6619 üzenetére
Értelek! Köszi! Szóval akkor felesleges a gari bővitése ;O) háát végülis lassuság-gyorsaság tekintetében a súlyért cserébe vhol mindenképpen kompromisszumot kell kötni... hát legfeljebb többet várok 1-1 feladat elvégzésére.. Mertha jól értem erről van szó, mondjuk sztem videot nem fogok vágni rajta az biztos.
Korábbi hsz-ben olvastam, hogy akadtak problémák ciripelés és venti állandó pörgés.. ilyen és hasonló használati tapasztalat ezzel a típussal??? -
maffir
csendes tag
válasz spyduck #6613 üzenetére
spyduck! Köszönöm!! Fontos a súly, de elsősorban a sok-sok utazás miatt, hanem amiatt, hogy nem cipkedhetek ;O(
Hát többnyire általános dolgokra kell, olykor photoshop (sulis házik miatt)
A garit úgy érted, hogy amikor veszem adnak rá 1évet, és ha a hp gari ellenörző oldalán a sorozat+termékkód alapján megnézem tovább jelzi a garit, mint amit hivatalosan adnak a vásárlásnál? Tehát tulajdonképp nincs értelme gari bővitést venni, mert gyakorlatilag 2-3éves hivatalos hp gari van rajta?
Azt tudom, hogy pata-s a vinyó benne, de ezt esetleg később lehet cserélni gyorsabbra vagy sata-sra??
-
-
Notes
senior tag
válasz spyduck #6508 üzenetére
Hát én megvettem a 6730s-t és jelentem csendes! Gyors, szuper a billentyűzete, szóval tetszik.
Egy problémám van vele: a beépített webkamera vacakol. Ha felteszem a drivert hozzá a HP oldaláról, akkor utánna nem tudom leállítani a Windowst (XP pro SP2). A "Windows leáll..." képernyőnél megáll a leállítás, fentmarad az egérkuzor, de nem lehet mozgatni. Ha a kamerát eltávolítom az Eszközkezelőből, vagy egyszerűen letíltom BIOS-ból akkor semmi gond, simán leáll az OS. A HP oldalán van egy régebbi driver, azzal is ezt csinálja. Ugyanakkor maga a kamera tökéletes működik.
A HP support egy BIOS frissítést tudott ajánlani mint ötlet. Attól azért tartok egy kicsit, mert itt mintha írta volna valaki, hogy upgrade után állnadóan ment a ventije a gépnek, annak ellenére, hogy BIOS-ban átkapcsolta. BIOS-t meg nem lehet downgrade-elni. Vagy ez nem így van?
Köszi a segítséget!Romanes eunt domus!
-
-
Alg
veterán
válasz spyduck #6513 üzenetére
Na ezért töröm ennyire a fejem a dolgon...
Mind1, ha végeztem a vizsgákkal bemegyek a notebookstore-ba, és az agyára megyek pár eladónak...
Legfeljebb 8510W + gari lejárta után MXM vidkártya-csere[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz spyduck #6494 üzenetére
Megvolt.
Már "csak" a 8510w-8710p között kellene dönteni, megpróbálom összefoglalni amit találtam pro/kontra...
8510w:
+ kisebb méret, jobban hordozható, belefér a meglévő táskába
- renew-ban most csak 1920X1200-as felbontásban láttam, az már nekem soknak tűnik...
- kisebb teljesítmény, de még ez is bőven elég lenne8710p:
+ már-már brutális teljesítmény
+ van "normálisabb" felbontásban is,1680X1050
- méret, súlyMás: valami ilyesmit találtam a notebookcheck-en:
TDP: Quadro FX 570M 35W; Quadro NVS 320M 20W ez igaz?
Van valami amit kihagytam esetleg?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
doriipp
csendes tag
válasz spyduck #6496 üzenetére
hol kell kikapcsolni a biosban a SATAt? Mert nézetm, de sehol nem találtam.Létezik, hogy nem lehet kikapcsolni? Találtam drivereket, de a Hp Pavilion 1120-hoz. Jó lehet az 1180-asomhoz is? Mert a Hp oldalán nincs fent az összes driver xp-hez.(vagy csak én nem találom?)
Dóri
-
satvari
csendes tag
válasz spyduck #6500 üzenetére
Szia!
Kösz a választ!
Tisztában vagyok vele, hogy nincs a toppon, de nem is lenne annyira meghajtva (gondolok itt pl a játékra). Leginkább munkára kéne, szakdolgozatírás, prezentációk, na meg egy kis film, zene,stb...Vagy akkor már érdemesebb lenne beruházni egy HP 6735s-re? A keret olyan 140 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest