Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigamica
csendes tag
Sziasztok!
Apukámnak van egy nc4010 gépe. Ennek eltört az egyik forgópántja vagy minek nevezzem, ami a monitort köti a géphez. Az angol manualban "display hinge cover" néven fut.
Szakszervíz csak és kizárólag monitorral együtt akarja cserélni, mivel nem garanciális, így persze 150e+áfa lenne
Lehet-e csak ezt a kétfilléres műanyag izét kapni valahol?? -
LALA_kiraly
őstag
válasz LALA_kiraly #1498 üzenetére
Közbe megtaláltam. Kicsavartam az összeset ami alatta volt.
Köszöntem az életmentő, és hajkimélő infót!50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
marsu
veterán
válasz LALA_kiraly #1496 üzenetére
A másik memória hely a billentyűzet alatt van.
A billentyűzetet két csavar tartja alulról tudod kicsavarni, utána a négy pöcköt lehúzva tudod kibillenteni az egész klaviatúrát. A négy pöcköt a "esc" és az "F1" az "F4" és az "F5" az "F8" és az "F9" és az "F12" és a "DEL" között találod ...
Press any key to continue ...
-
LALA_kiraly
őstag
Egy nx 6325ről lenne szó. Hol van a másik memória hely? Az alján csak 1 db, de mindekettőt cserélném.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
marsu
veterán
válasz bagyulajuve #1494 üzenetére
Szia!
Alap esetben itt próbálkoznék: hp nx 9110 drivers
Win 2000 és Win XP driverek vannak fent, Vista-hoz még nem ....
Press any key to continue ...
-
bagyulajuve
addikt
hp compaq nx9110 típushoz keresek drivereket segítsetek lécci-lécci, mert amikkel eddig próbálkoztam, azok nem működtek. chipset és vga driver is kéne!
köszi
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
Sziasztok!
Van valakinek olyan notija, amiben ati radeon 9000 mobility IGP van? Mert muterom kapott egyet majdnem döglötten és win újrarakást kellet végrehajtanom rajta, de sajna a driver cd-k nem igazán vannak meg hozzá. Amikkel eddig próbálkoztam nem működnek, telepítéskor hiba lép fel. Tehát ha van valakinek működő driver és elküldené nekem, azt nagyon megköszönném vagy egy működő driverhez egy link. Köszi előre is!
üdv!
Resistencia eterna
-
jakewyler
senior tag
(#1472) ????
-
BluEyes
őstag
azzal h. kikapcsoltad a sata nativ mode-t éppen csak 30% kal vetetted vissza a notebook teljesítményét
Ezt már nem először írod le. Alá tudod támasztani valamiféle teszteredményekkel? Saját módszer is jó, csak akkor reprodukálható legyen, hogy bárki el tudja végezni a tesztet.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
repcor
csendes tag
-
Papesz01
tag
sziasztok vettem egy laptopot melyre fel akarom rakni az xp-t de nem engedi elkezdem felrakni és amikor oda érek, hogy ki kellene választanom a meghajtót ott mikor entert nyomok utána kiir pár soros szöveget, hogy a winchestert nem észleli.... és csak kilépni tudok, de a winchestert leformáztam és a vistat fel engedte tenni, nincs valami ötletetek hogy tudom az xp-t rárakni?
Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.
-
kew
senior tag
én is szemezek vele, de elég új még, ezért nincs nagyon magyar review róla ami a kasznit illeti, elrugaszkodtak az elődök fekete házától, engem pl érdekelne, ez az új is annyira strapabíró-e
viszont azt sajnálom, hogy nincsenek rajta multimédiás gombok, pl hangerő le/fel/mute, legalább is a képeken nem látni ilyet
amugy itt egy szép teszt: [link] -
pyg
csendes tag
Hello!
Nincs valakinek tapasztalata a HP 6720s-es notival? Döntés elött állok, és ez az egyik kiszemelt.
üdv. -
BluEyes
őstag
Ebben mi a csel 90k-ért? HP530 [link]
Csóró ismerősöm keres valami nagyon olcsót. Wifi ebben nincs, de biztos lehet kukázni egy bele valót az apróban, ha majd felmerül az igény. Tudom, hogy nem ez a legkiválóbb modellje a gyártónak, de mégis mennyire nem? Kizárólag otthoni, netezős, filmnézős gépnek lenne, tehát semmi ''vonaton filmnézés'' meg utaztatás, hanem fixen egy asztalon lenne, még a teteje se lenne lecsukva hetekig. Ennek fényében mennyire vállalható a kaszni minősége? Sajna élőben még nem volt szerencsém a géphez.
Mindenféle tapasztalás (felhasználói és szervízes) jól jönne. KösziAzért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
sompetike
aktív tag
tud vki segiteni,kellene egy tv tuner a notihoz,de nem tudok dönteni,hogy usb,vagy pcmcia legyen,fontos,hogy külföldön is tudjam nézzni...van vkinek tapasztalata.a noti az egy hp pavilion dv9207 us modell,gyárilag adtak hozzá egyet de az ntsc szabványu volt...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Damage
senior tag
Egy érdekesség:
HP6715b (Turion X2) noteszem automatikusan felismeri bluetooth-on keresztül a telefonom. Gondoltam összeismerkedtetem barátnőm telefonjával is (SE w300i). Eredetileg a telefonon be szerettem volna kapcsolni a rádiót és a laptopot bluetooth-os kihangosítóként használva, hangfalakon keresztül hallgatni a zenét (a laptopra hangfalak voltak kötve). Ekkor érdekes dolog történt, a telefont távirányítóként lehet használni (Nokia 6230i telefonommal nem megy). A Sony E. rákérdezett, hogy mediaplayer-t vagy a desktopot szeretném-e irányítani. Lehet hangerőt állítani. A kis nyilat irányítani, bal és jobb oldali egér klikk. SE tulajok, próbáljátok ki, távirányítóként lehet haználni a telefont (nem igényel semmilyen segédprogit)!
Egy kellemes tapasztalat:
Felhívtam a HP ügyfélszolgálatot, hogy mi lesz a jogtiszta Windows-ommal, ha letörlöm a gépről és a rendszer partíciókat is letörlöm, mert kellene a hely. Felajánlották, hogy kiküldik DVD-n a Windows-t (Vista Business) és még egy DVD-t, amin rajta vannak a driverek, progik és minden, ami járt a géphez. Korrekt hozzáállás, pár napon belül meg is érkezett. Másnap felhívtak, hogy megkaptam-e és elégedett vagyok-e a HP ügyfélszolhálatával. Respect nekik!''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
repcor
csendes tag
Igazából mind2 kérdésre válaszolnék... Az hp jó lenne ha frissítené a drivereit az oldalon ez tény is való VAGY ki írhatná h. azok a driverek nem éppen frissek és inkább szedd le innen is innen, de az intel driverei esetleges rendszerhibákat okozhatnak... ez lenne a rendes megoldás. Egyébként baromira érdemes pl az intel 950 drivert befrissíteni az intel honlapjáról sőt még a sata drivert is. Pl: Q3 nem indúl el opengl hiánya miatt a hp driverel.. valszeg a COD nál is ez lehet a hiba... persze az intel drivert a hp-sra elég nehéz rá rakni
Szifon.com Admin :)
-
tuzpenge
őstag
Van egy nx6310 (T5500, 1,5GB ram) noti .
Érdekelne hogy a COD2 miért nem indul el rajta? Nem egy mai game már. Gyenge hozzá a benne lévő vga, vagy miért? Esetleg más próbálta már?ˣ
-
werman
tag
Ok hogy rányomják hogy muködő képes legyen, eddig rendben, de miért kell teljesen elvágni azt a lehetőséget hogy valaki a laptopját ami nagyon jó még jobbá tegye? Köztudot tény hogy az intel nem képes rendes drivert kiadni elsőre,ami gyárilag fent van az még a gma képeségeinek a felét se használja ki.(nuku video gyorsitás,nuku T&L,nuku SM 3, stb,stb). Ha ez nem igy van, megyek és lehuzom magamat a wc-n, kétszer
És nem vallom magamat ''szakértőnek''. Csak szeretném teljesen kihasználni azt amit vettem, ez tán bűn?(nem ellened vagyok csak ugy tunnik )
[Szerkesztve] -
polip
addikt
srácok....maradt egy vadi úh HP dokkolóm, Adv Docking Station 2005-2006 modell...
nem kell valakinek?ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
yash
senior tag
Teljesen ellenkezik a logikával, amit irsz! Éppen azért pakolják fel gyárilag a szoftokat, hogy müködöképes gépet kapj (nem mindenki azért veszi, hogy drivereket frissitgessen rajta, nők is meg mamik is vannak a világon). Másrészt, azzal, hogy letiltják a driverfrissitéseket, hibaforrásokat küszöbölnek ki, amit igy az amatörök nem tudnak elvéteni, mint pl. nem hozzávaló szoft frissitése. És utoljára: nem lesz olyan patch, ami ezt feloldja, mert inkább szigoritani kell Ez a gyártó hozzáállása: bolondbiztos gépet a népnek! Tudod, ha vki vesz egy HP-t, és pár nap múlva összefossa magát a sok szennytől, akkor az elmondja a haveroknak.. és terjed, hogy a HP fost gyárt! Pedig ez pont forditva van. Aki meg szakértő, úgyis felnyomja rá az új drivert... Hát így.
-
yash
senior tag
Ezek szerint ugyanaz az eset, nekem nem volt gyári vistám, de akkor ott is ugyanez a játék. Mivel nem gyári Vistám van, hanem saját kezüleg telepitett, simán ráment a 15.6-os driver intel.com-ról. Egyébként én vok a hülye, az az igazság, hogy a 15.6-os driver számáról már tudhattam volna, hogy te is Vistás vagy Tehát, vagy ujrahuzod az egész rendszert, és onnantól kezdve bármikor telepithetsz GMA950 drivert intel-com-ról .EXE formátumban automatikusan, vagy pedig az ikszpé megoldást alkalmazod: 1. leszeded intel.com-ról a legujabb driver, de .ZIP formátumban! 2. kicsomagolod vhova 3. eszközkezelő, GMA950 kiválaszt, Driver frissitése, megadod neki kézzel az egyik almappában (talán graphics?) levö inf.fájlt (értelemszerüen ki lehet találni melyik lesz az). 4. feltelepül a szutyok 5. gép ujraindit az uj bemókolt driverral 6. örül-tapsol
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Szia! Nem adok megint újabb hosszú leirást, azt már megtettem ebben a fórumban, keresd vissza ha érdekel hosszan. Röviden: géppel adott XP-re nem megy fel az intel.com-ről a driver, ha egyszer már telepitetted a HP.com-ról a drivert (gyárilag is teleptive van már ugyebár). Ha újrahúzod a win-t, a friss win-re már felmegy a driver (1000%, tapasztalat, nekem is ez van). Meg lehet csinálni természetesen, hogy a gyári win-re teszed fel a intel.com-ról a drivert, de ezt le nem irom mégegyszer Keresd vissza, lehet, hogy már archivban van 1-2-vel ezelőtt. Nem túl bonyolult ''hegesztésről'' van szó., kb 5 perc.
-
n_stolz
tag
sziasztok!
egyik napról a másikra elszállt az összes usb-portom a 2hetes HPnotimon.
mit tegyek, (bármilyen USB-s eszközt dugok be nem ismeri fel)?
mi tilthatta le így hirtelen? Biosban engedélyezve van az usb port.
n_stolz
[Szerkesztve]n_stolz
-
werman
tag
Hi! Nem voltam már rég itt. De egy probléma hozott vissza. Történt hogy fel akartam volna tenni az 15.6-os intel GMA drivert de azt irja ki hogy ehez a géphez nincs bevizsgálva és nem teszi fel.Nem értem ezt.Egy HP 6710b-van.Valakinek sikerult feltenni új gma drivert?
[Szerkesztve] -
Coyot
őstag
Sziasztok!
Most lett egy barátomnak Hp 530as notija, de nem tudunk rá wint rakni, nem látja a vinyót
Ahogy nézegettem sata vinyó van benn, gondolom akkor a vezérlőjét nem szereti az xp sp2, hogy tudom felismertetni vele a vinyót?Má' nem
-
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott az Acernek ez a notebookja: Acer F-1005-WTMI NoteBook Ferrari ([link])
Meglepően,ebben is ATI Radeon X1150,viszont azt írják,hogy 256/512 MB. Hogy lehetséges az,hogy 512mb-os,miközben a HP nx6325ösben meg 128mb ? Ez tényleg ennyi,vagy pedig csak ügyesen kihasználják,hogy a Windows Vista csalóka módon 512mb-ot ír ki? (nekem is annyit írt a Vista Business alatt a DirectX10) -
polip
addikt
válasz Peter M #1442 üzenetére
nem tom milyen rémhíreket nyomtok itt...
ez pl az egyik HP disztributor árlistájából való:
HPQ Garancia 3év köv. mnapi helyszíni NB N4/6/8xxC HPQ U4419E 51884 15 000 Ft
ez a nagyker nettója...ez kisker bruttón is bőven 30 alatt van....szalThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Peter M
tag
válasz sghc_toma #1433 üzenetére
Gari kibovites roviden:
Bovitheted az ujonnan vett es a RENEW gepet is (tapasztalat nekem is renew van)
A HP rendszereben:
A garancia lejarta elott garancia hosszabitast vehetsz max 3 ev tehat +2evet veszel. En az nc8430 + 45000 lett gari kibovitve. Elvileg szolgaltatast veszel igy itt is nagy a szoras az amcsi oldalon a kiegeszitoknel le van irva melyik mit takar (masnapi kiszallas cseregep bla bla bla...)
A garancia lejarta utan az amcsi oldalon van valami garancia utani csomag de sztem ez mo-n nem hasznalhato v ha hasznalhato nem veheted meg no mind 1 osszesen ha mindegyikbol bevasarolsz osszehozhatsz egy 6 evig garis laptopot. =)
megj.: Mo-n ha kiskerektol veszed a gar kibovitest alt eloszor beprobalkoznak azzal h elhajtanak mivel renew v utana bekinalnak a 72 000 es csomaggal (ami elvileg amiba ua ezert az arert az Acer szeru hulye garancia is benne van azaz foldhoz ba***od es beviszed gariba ;) no mind1 en vegul a hpn keresztul vmi net kft tol vettem ok uzemeltetik a hp mo-s oldalat.https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
Kagabor82
csendes tag
Sziasztok,
két napja vettem egy HP omnibook 6000-es használt notebook-ot. PIII / 900 MHz, 256 MB RAM, 20 GB winchester, stb. Sulix oprendszert tettek rá az üzletben, lévén az ingyenes. Eddig 3 különböző XP telepítőt tettem be, de miután bebootolt róla, és kiírta, hogy ''számítógép hardverkiépítésének vizsgálata'', megáll (fekete képernyő). Egy helyen találtam ilyen esetet a google-val: http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=817571&admit=-682735245+1190148465997+28353475
De én nem akarok telepített 98-at rámásolni, és azt használni.
Mit tanácsoltok, hogy tehetnék rá XP-t?
Köszönettel: kagabor -
tuzpenge
őstag
Hali!
A gari hosszabitás részletei engem is érdekelnének! Hol lehet és meddig stb.
Egy hozzáértő és ezzel foglalkozó válaszára kíváncsi lennék én is, és ahogy olvasom a többiek is.Ha megosztod ezt velünk akkor megköszönjük. (Enyém pl.: nx6310 és 2006.11.26.-án lett vásárolva 1 év garral)
Meddig lehet ezt hosszabítani, hol, miként, és mennyibe kerül?
Köszi!ˣ
-
Dzsimpi
csendes tag
valakinek van eladó laptopja?
Dzsimpi
-
kew
senior tag
sziasztok!
garancia kiterjeszthetősége hogyan működik? edigitalnál kinéztem egy hp gépet, de 1 év garral adják, és náluk nem is lehet hozzá venni többet.
Kérdés, akkor hol lehet? Mondjuk nemis vásárláskor akarok, hanem mondjuk rá pár hónapra, ha újra lesz pénzem
thx -
BluEyes
őstag
Matt kijelzőt akarsz, az meg nemigen van már, tehát ebből a szempontból nem sok választásod van. Nem rossz kis gép amúgy, pár kollégának van itt ilyen. Arra készülj, hogy valszeg a klaviatúra nem magyar (kb. 9k-ért kapható).
Polip fórumtárs tollából egy teszt: [link]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
KS99
csendes tag
válasz sghc_toma #1429 üzenetére
köszi a tippeket.
Azon gondolkodom, vajon az első miért ilyen olcsó. Nem gyanús?
Ami a felbontást illeti. Hátha meg lehet nézni melőtt megvenném. Ilyen árba talán még belefér, ha nem nagyon kínos. (bár modnjuk ezt lehetetlen lesz 1-2 év múlva eladni, vagy csak 5000-ért -
KS99
csendes tag
Tud valaki nekem mondani egy olyan HP notebookot, aminek ára 150 alatt van, és matt kijelzős??
SOS kellene...
(eddig csaK egyet találtam: Toshiba Satellite L30-113)
A fórumon kaptam tippet, hogy a hp-ék között talán van... -
asysoft
aktív tag
Tehát ha jól értem, miután letelt a garancia, bemegyek a hónom alatt a működő géppel a megfelelő helyre, s bővíthetem a garanciát? (Eddig úgy tudtam-Notebook store oldalán ez van- hogy vásárlástól számított 3 hónapig lehet csak bővíteni a garanciát.) 1 évről 3 évre való bővítés mennyibe kerülne? Ugye akkor is megy, ha magam bővítettem a memóriát?
-
polip
addikt
-
BluEyes
őstag
válasz Darth_Revan #1422 üzenetére
Ez így normális. A két mag előnye ilyen szimpla egy szálas alkalmazásokban nem jön (jöhet) ki, hisz csak az egyik magot használja a progi, az meg esetenként akár gyengébb is lehet, mint az egymagos Semproné.
A tesztben nem pont, hanem másodperc szerepel, a kisebb a jobb érték, hamarabb végzett a számolással az a proci.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Darth_Revan
veterán
válasz xcbiker #1421 üzenetére
hát,legtöbb adatokat sikerült úgy összeállítani,hogy a Sempron 3500+t több X2-sel se tudtam összehasonlítani...de pl a Turion 64 X2 TL-56-ot és a Sempron 3500+t SuperPI 2M* alapján össze tudtam..az eredmény érdekes,mind2 CPU 1800Mhz-en megy,de a Turion 64 2 magos,a Sempron meg 1 magos,viszont a Turion 114,a Sempron 113 pontot ér el...érdekes,hogy 1 és 2 magos CPU között csak 1 pont különbség van...van ez az 1 teszt eredmény alapján felesleges még ítélkezni ?
-
xcbiker
addikt
válasz Darth_Revan #1420 üzenetére
Gyakorlatban én ezt nem teszteltem, de itt egy link:[L] http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html[/L]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Darth_Revan
veterán
válasz xcbiker #1419 üzenetére
ok,már csak 2 kérdésem lenne és nem is zavarlak tovább
1) MO-on hol lehet eek közül beszerezni bármelyiket?
2)van-e értelme kicserélni a Sempron 3500+t egy 2 magos Turion 64-re? vagyis érhető-e el vele jelentős sebesség növekedés,vagy a többi alkatrész miatt,csak minimális sebesség növekedés lenne,ami miatt gyakorlatilag felesleges bajlódni vele? -
xcbiker
addikt
válasz Darth_Revan #1418 üzenetére
szerintem lekezeli azt is.
-
xcbiker
addikt
válasz Darth_Revan #1416 üzenetére
Bocs, itt a kiegészítés:
AMD Mobile Turion 64 TL-50 X2 - 1.60GHz
AMD Mobile Turion 64 TL-52 X2 - 1.60GHz
AMD Mobile Turion 64 TL-56 X2 - 1.80GHz
AMD Mobile Turion 64 TL-60 X2 - 2.00GHz
Természetesen mindegyik S1-es fogalalatú.
[Szerkesztve]Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz Darth_Revan #1414 üzenetére
AMD Turion 64 ML-60 (2.00-GHz)
AMD Turion 64 ML-56 (1.80-GHz)
AMD Turion 64 ML-52 (1.60-GHz)
AMD Turion 64 ML-50 (1.60-GHz)
Mobile AMD Sempron 3500+ (1.80-GHz)
Mobile AMD Sempron 3400+ (1.80-GHz)
Mobile AMD Sempron 3200+ (1.60-GHz)Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Darth_Revan
veterán
Tudja valaki,hogy az nx6325 milyen processzorokat képes kezelni? Vagy csak a Mobile Sempront képes? Abból is max mekkorát ?
u.i.: Van már lehetőség a CPU tuningolására? -
xcbiker
addikt
válasz lordjancso #1411 üzenetére
A vga-ja nem cserélhető ennek a modellnek.
A hp-nak kevés modellje van aminél lehet cserélni.
A 17''-osok többségénél lehet.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Darth_Revan
veterán
válasz lordjancso #1411 üzenetére
''A VGA ugye elég középszerű de legalább lehet cserélni.''
Azt meg hogy? -
lordjancso
senior tag
Hali!
Kinéztem magamnak ezt a notit: [link] HP 6715b-GB833EA
Valaki tud róla valamit mondani? Jó a Sempron64-es proci? A VGA ugye elég középszerű de legalább lehet cserélni. Kíváncsi vagyok a véleményekre! Megéri egyáltalán? Vagy ár/teljesítmény arányban tudtok jobbat?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
tomika
aktív tag
válasz Messzilátó #1409 üzenetére
Erre gondoltam, kösz a segítséget!
nem tudom, hogy mennyi hibás noti van még a piacon, talán senki sem tudja.
vásárlás előtt ellenőrizd majd a szériaszámot, akkor elméletileg nem lehet baj.
[Szerkesztve] -
Messzilátó
csendes tag
Hi Mindenkinek!
Friss tagként érdeklődve olvastam az eddigi hozzászólásokat. Én is pályázok egy 6710b notira, de csak október táján. Remélhető, hogy addigra kimennek a hibás alaplapú gépek? Nem lehet valahol utánajárni, hogy milyet hoznak be az országba?
A DuraFinish-ről a HP oldalain ezt találtam:
Tartósság
A HP DuraFinish magnézium-ötvözetű házak, valamint a HP DuraKeys és HP 3D DriveGuard megoldások gondoskodnak róla, hogy noteszgépe a hosszú utakon is megbízható maradjon.
Ezt kerested? Ha nem, bocsi. -
Davserer
csendes tag
Hy!
Az lenne a gondom, hogy a 6715s notebookomon nincs a hangerosseg allitasara lehetoseg billentyuzetrol. Van valamilyen program, amivel beallithatnam hogy pl. az fn+1 lenyomasara valtozzon a hangero??? Egyebent korrekt notebook, csak ajanlani tudom. Es meg azt szeretnem ,hogy hol lehet beallitani azt,hogy a gpu mennyi memoiat foglaljon le maganak? -
kisho
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy pavilion ze4801ea, ami újratelepítésre került (xp), de persze a driverlemezt elhagyták. Az ehhez a típushoz tartozó HP driverlapon viszont nem volt OSD szoftver. Találtam egy másik típushoz valót, de az meg nem volt 100%-os: a baloldali hangerőszabályzó nyomkodását nem ''érzékelte''. Tudna valaki linket adni egy ehhez a géphez való OSD szoftverre? -
tomika
aktív tag
Végre, sikerült megtudni valamit erről a folyamatosan működő venti-problémáról!
3 típusnál jöhet elő a probléma:
6510b
6710b
6710s
A megoldás:
meg kell nézni megvétel előtt a szériaszámot, ha a CNU714XXXX to CNU723XXXX intervallumba esik, akkor vásárlás után mehetsz is alaplapcserére (vagy egészen egyszerűen nem veszed meg!)
Úgyhogy vigyázzatok, és akkor nem lesz gond!
ThanX Ricky D
A DuraFinish nevű dologról, meg a kijelzőborításról nem tud senki semmit?
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Pedig intel GMA950-től kezdve a FEAR is megy a HP notikon Tudom, mert ezzel nyomtam tegnap is Annyira nem kell leszólni ám a mai integrált vezérlőket, pl SWAT4 full grafikán megy! 1-2 évnél idősebb játékok totál fullban mennek, a maiak meg kicsit butitva, de eldöcögnek. Bár a Black&White 2 pl megint kivétel, az nemrégi gyerek, és fullon megy. Szóval, ha nem lövöldözössel, hanem nyugodt hangvételü játékkal szokott játszani, még a keményebb kategóriát is érdemes próbálgatni! Zuma meg ilyenek, hát röhögve Arra figyelj, hogy b*sszál bele k*rva sok RAM-ot, mert az integrált vid.vezérlők egyből abból kajálnak 128 RAM-ot általában (bár ez dinamikus). Nekem 2G van benne, erre mondom azt, hogy nem kell bele több, de 1 kevés lett volna az biztos!
Ha pedig azért aggódsz, hogy lemerül, kicsi gépet kell venni, kicsi kijelzővel. Ha már rájöttél, hogy P-t kell venned, és van rá kicis kereted, akkor én ilyet vennék a helyedben valamelyiket: HP NC-2400, HP-NC-4400.
Most hihetetlenül jó áron van egy két renew gép, én az enyémet még tavaly a nem akciós áron (525e) vettem, most meg 190-ért renew. Idegeskedtem is sokat miatta
http://www.notebookstore.hu/notebook/hpq/nc4400/arlista.htm
HPQ nc4400 (RL880):
• 12.1''XGA (1024x768pixel) VWA TFT LCD • intel GMA950 maximum 224MB video
• Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 2048MB DDR-2 • 80GB HDD • külsõ-megh.opció
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • fémház (Mg-Al) • Microsoft Windows XP Profess.
akciós bruttó ár: 269.880,--
Ez olyan szinten megéri, hogy az valami csúcs! Látnod kéne élőben a gépet. Bár abban totál biztos vagyok, hogy nem adnád a barátnődnek Neki elég lenne Zumához eg 4200-as is szerintem... -
Patentcsávó
tag
válasz csabors #1395 üzenetére
Szia,
egy kicsit engem is aggaszt az az 1 év gari persze lehet bővíteni 2 és 3évre plusz pénzért természetesen ami úgye ismét csak költség sajna.
Amit kinéztem másikat, arra 3év gar van alapból csak az 14,1colos(bár lehet, hogy ez is tökéletes lenne) és nem adnak hozzá op.rendszert, na meg még nem SANTAROSA-s platform! Amúgy DELL D620 lenne és persze drágábban úgy 310.000 környékén.
Úgyhogy most már teljesen tanácstalan vagyok hogy melyiket...Majd én tudom...
-
xcbiker
addikt
válasz Patentcsávó #1398 üzenetére
privát ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest