Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz westlake #998 üzenetére
Letöltöttem a HP oldaláról a Vista drivereket, de nem volt rájuk szükség. A Vista beépített drivereivel is ment minden. Az említett két dolognál pedig ő javasolta, hogy frissítsem.
Ezeket raktam csak fel:
SP34473 - Synaptics Touchpad
SP34478 - Media Card Reader Driver
SP34562 - Essential System Updates for Microsoft Vista
SP34702 - ADI SoundMAX AC97 Vista Audio Driver
A touchpad drivert is csak azért, mert így tudtam csak letiltani a tapipadon duplakattintást, ami az agyamra megy, amikor görgetés közben egy link fölött úgy dönt, hogy ő most duplakattint. Az Essential Systm Updates nem tudom mi, de jól hangzott, feltettem. A két ajánlott frissítést a Vista töltötte le és tette fel, miután beleegyeztem.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
westlake
félisten
allitolag, allitolag... ki allitotta?? en mar 3 evvel ezelott felhuztam egy dothan-os asus notit 1.8 gigarol 2.6-ra szerencsem volt, mert az orajel generatorat eppen tartalmazta a clockgen.. egyebkent a mostani notikkal felesleges probalkozni, mert (sajnos) a hp sajat maganak gyartatja a generatort.. magyarul olyan egyedi, hogy meg pdf sem letezik hozza, igy modosito progit sem tudnak hozza kesziteni..
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz parandroid #996 üzenetére
a gyari vistaban levo driverekhez javasolt az update frissitest, vagy a hp.com-rol leszedheto, legfrissebb driverekhez? egyebkent erdekes, hogy a hp.com-on van vistas i915 integralt vga driver, az intel.com-on pedig nincs.. a hang es a vga driver januar 30-ai, a broadcom wlan pedig januar 15-ei..
Play nice!
-
parandroid
félisten
válasz westlake #990 üzenetére
Az nc4200-on a Vista minden hardverkomponenst felismert, egyedül a hanghoz és a kártyaolvasóhoz javasolt frissítést, de azok is mentek rendesen frissítés előtt is. Persze ez nem egy új gép, ellenben elég elterjedt részegységekből épül fel.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sárpac
nagyúr
Nem is gondoltam volna, hogy a memset ilyen jól működik a hp nx7400as gépemen winrarba 910KB/s-ről 1070KB/s-re sikerült feltornázni 2X1GB DDR2 667es mempárt, és Everestben is megugrottak az értékek!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
RexpecT
addikt
Letöltöm és ha ujrarakom a rendszert akkor már azzal a driverrel rakom fel.Tehát letöltöm a drivereket és ha ugy gondolom hogy kellene egy uj Xp akkor azokkal telepítem ujra.
Pontosan azért csinálom így hogy stabil legyen a rendszerem. -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen típusú notit? [link] HP 530 GJ269AA
Ha igen, mondana róla valami véleményt? Vistát használ hozzá? Megbízható? Egyben van a gép?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
westlake
félisten
válasz CartoonN #985 üzenetére
segitenek:
intel chipset driver 8.4.0.1010 (vista & xp) [link]
en meg nem telepitettem vistat hp-s notira, igy nem tudom megmondani, hogy mennyire tamogatja driver szinten oket.. vegulis ez egy eleg uj oprendszer (tele mindenfele driverrel), igy elkepzelheto, hogy mindenhez tarsit viszonylag friss drivert.. raadasul a windows update is csidakra kepes! ne legyunk lustak hasznalni
conexant hangvezerlo drivert a gyarto oldalan egyaltalan nem talaltam, intel 915 integralt videohoz agyarto oldalan nincs vistas driver, az intel wifi-hez van majusi driver, de eppen nem elerheto a letoltesi link, mashoz meg igazan nem kell driver..
,Play nice!
-
westlake
félisten
szerintem te nem ezt akartad irni, hanem azt, hogy midig leszeded a legujabb drivereket es ha valamilyen oknal fogva ujra kell telepitened az xp-t, akkor mar a legujabb drivereket telepited fel.. nem? (szal szerintem inkabb eloszor kerdezzetek ra, hogy az illeto mit is akart valojaban irni, aztan ha biztositott afelol, hogy ''igen, azt'', akkor utana nyugodtan lehet rajta csodalkozni )
Play nice!
-
Adrián29
aktív tag
Azt nem tom
Talán valaki nagy jelentőséget tulajdonít a driver frissitésnek.
Múlthéten vettem meg a notimat,feltelepítettem a rendszert.És minden ok.Tudom,ált több idő kell míg egy rendszer beáll,de most megvagyok vele elégedve.
Eszem ágában sincs ujratelepíteni a rendszert -
CartoonN
csendes tag
Üdv. emberek!
HP 510-hez Vista alá nincs semmi driver?
Legalábbis nem találok az oldalukon, csak a HP Update van ott.
Ill. XP Prof. alá melyik chipset-et kell felrakni?
Intel Chipset Installation Utility for ICH7
vagy ezt?
Intel Chipset Installation Utility -
RexpecT
addikt
válasz Darth_Revan #972 üzenetére
Én ha találok valami uj drivert akkor mindig ujrarakom az Xp-t is.
-
frizso
senior tag
válasz Adrián29 #973 üzenetére
Mi gond lehetne?
Annyira túl vannak biztosítva a notik, hogy a tuning felső határa előtt figyelmeztetett a progi, hogy hé öreg ez má kicsit sok lesz, vegyé vissza, és autómatán visszaállt!!!
Ha COOLBITS-al húzod a vidókarit, akkor kárt nem tudsz tenni benne, mert végleges beállítás előtt teszteli az általad beállított értékeket és ha nem megfelelő (tehát hibázik, vagy káros) autómatán visszaállítja az uccsó jó beállított értéket!!! A lényeg, hogy ne nagy léptékben menjél felfelé, mert akkor előfordulhat az is, hogy kifagy a gép -
Adrián29
aktív tag
válasz Darth_Revan #972 üzenetére
Fura,de nekem elösször Vista volt fent,de ott bizony nekem gondjim voltak.Párszor a kép elhomályosodott olyan volt mintha áramütés érte volna.
Felraktam a XP-t és minden jól működik. -
frizso
senior tag
válasz Darth_Revan #971 üzenetére
Videókarit simán, COOLBITS.reg + Riva Tuner, bár a riva nem is kellene, mert a Coolbits.reg regisztrálás után az Nvidia panelen feldobja az órajelek tuningolási lehetőségét! Van olyan funkció, hogy optimál órajel beállítás észlelése, ott nekem 490/460-at állított be, de a GPU még sokkal tovább bírta a tuningot, a memómak 460 a vége! e felett már szemetel
Proci tunig még nem jött össze
Próbálkoztam a Clockgen progival, de ebben sajna nincs beleintegrálva az én alaplapi chipsetem beállítása, és így a tuning elején rossz memória címzéseket ad meg. Pár másodperc és fagyi! Biosból sajna nem lehet tuningolni! -
Adrián29
aktív tag
válasz Darth_Revan #971 üzenetére
Ugyanerre vagyok én is kiváncsi.Gondolom ha valami gond lesz igy akkor ugrott a garancia...
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #969 üzenetére
Nah ennyit erről,visszatettem a régi eredeti drivert,ennek köszönhetően már nincs a korábban tapasztalt grafikai bug a HL2-ben,viszont(!) megjelent egy újabb bug,ami még a másik 2nél is idegesítőbb...nemtom,de amint hozzányúlok a VGA driverhez,csak rosszabb lesz... Lehet inkább ledúrom az egész XP-t és megnézem Vista hogy megy rajta...
-
frizso
senior tag
válasz Adrián29 #961 üzenetére
Azt nem tudom, hogy szokás-e tunigolni, de én kipróbálnám!!!
Azaz a videókarit go7600 már sikerült is a a Gyári 450/380-ról felhúzni 565/460-ra és itt még stabil és semmivel sem melegszik jobban!!! De a teljesítménye nagyon sokat nőtt!
Alap 3dmark2005: 3447pötty
Tuning 3dmark2005: 4463pötty -
RexpecT
addikt
válasz Darth_Revan #967 üzenetére
Végülis eddig egész jó ( leszámítva a Control Centeres cuccot és az eseménynaplós cuccot) majd ha lesz idöm meg kedvem felrakom a Wow-ot megnézem azzal mi a helyzet.
-
Darth_Revan
veterán
Nah kipróbáltam én is a 7.7-es drivert (korábban csa ka 7.6ost próbáltam ki),edig nekem ugyanolyannak tűnik,mint a régi. Half Life 2-ben próbáltam...1 grafikai bugot,ami a régivel volt,javított az új,viszont megjelent 1 új grafikai bug a régi helyébe (ami talán még idegesítőbb is)...
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Hát, sajnos be kell, hogy véssek egy óriási fekete pontot a HP-nak. Az 525ezres gépem alja kopott, és kiderült, hogy nem anyagában festett a müanyag...
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #944 üzenetére
up (az 1. pontban kérdezettnek )
-
cucka
addikt
-
cucka
addikt
válasz Darth_Revan #949 üzenetére
hát ha a szabad memória mennyiségét nézed, akkor nem. nálam most 2 gigából 17 mega szabad, ~1.5giga pedig cache. ez, akármennyire hihetetlen, de jó dolog, ugyanis a rengeteg kihasználatlan memóriától nem lesz gyorsabb a gép, ha viszont igyekszünk minél hatékonyabban cache-elni a vinyó tartalmát, akkor meg igen. a vista pontosan ezt csinálja, ha meg éppen valamelyik programnak memóriára van szüksége, akkor a cache-elt cuccokat úgyis azonnal kidobálja.
-
frizso
senior tag
-
BluEyes
őstag
Nem noti, hanem proci függő, és teljesen normális. Gondolj bele, hogy ha egy proci feszemelés nélkül megy stabilan mondjuk 30%-kal a gyári sebesség fölött, akkor miért is ne menne kisebb fesszel is a gyári sebességen?
Teszteld be jól leterhelve, és ha stabil, örülj neki oszt hagyd így.
[Szerkesztve]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
frizso
senior tag
Hi, prószálgattam a A T5600 procim alap feszét (1,15v) csökkenteni NHC-vel és arra jutottam, hogy 0,95 volton 1833Mhz mellett stabil Ez a minimális fesz ami adható neki!
Ez normális, hogy ilyen alacsony feszen is stabil, vagy minden notinál így van -
RexpecT
addikt
Majd köv gépindításnál megnézem.
Nekem összesen 1 Gb van a gépbe a sajátgépnél 896 mb ramot mutat.Tehát 128 megát vesz le. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
Darth_Revan
veterán
Mindjárt kipróbálom én is.
Másik dolog:
Neked rendszer indításnál mennyi szabad memória van? Nekem 1408MB-ból (128MB-ot levon a VGA) ~930MB áll rendelkezésre...normális dolog,hogy ~478MB RAM nem áll rendelkezésre? (pár MB-ot állandóan változik,de kb majdnem mindig ennyi) Mi foglalhatja el ezt a sok memóriát? -
RexpecT
addikt
válasz Darth_Revan #945 üzenetére
Reméljük 7.8 -as driver megoldja a problémát.
A kijelző nekem ugyanolyan sőt talán még szebb is lett mint az alap driverrel. -
Darth_Revan
veterán
Én mikor ezt a drivert feltettem,nem néztem annyira utánna az eseménynaplóban,de a kijelző minőségén romlást tapasztaltam. Talán pont ezért.
Jah és én War3-at nem próbáltam (helyette próbáltam sok más egyébb jáátékot),de nem indult újra a gépem. Talán csak a Commandos Strike Force indításánál volt gond (kék halál),de nem emlékszem,hogy ez a 7.7-es driver volt,vagy pedig a régi ''alap'' driver.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy az nx6325ösben:
a) cserélhető-e a CPU
b) max mekkora CPU-t képes kezelni?
c) hol kapható ilyen CPU?
más:
Mi lehet a magyarázat arra,hogy egyes játékok indokolatanul akadnak? Például a Desperados 2 demo régi notebookomon nagyjából játszható volt (1,3Ghz celeron proci,752MB RAM,Intel 32MB 852GM VGA),és most mikor az nx6325ösömön próbáltam meglepve tapasztaltam,hogy az 1,8Ghz-es proci,1,5GB RAM és 128MB-os ATi x1150-es melett is szinte ugyanolyan sebességel fut...lehet még lassabban is. Mi lehet erre a magyarázat? -
westlake
félisten
válasz Adrián29 #937 üzenetére
a gepben levo hdd es az alaplap bios kodjat szinkronizalja ossze ez a beallitas.. ez a vinyo egy masik gepben nem fog mukodni.. ettol fuggetlenul te vehetsz egy nagyobb vinyot, majd azon is el kell jatszni a vedelem aktivalasat.. a biosban van egy opcio, amit aktivalva eletbe lep ez a vedelem..
Play nice!
-
cucka
addikt
válasz westlake #934 üzenetére
A HP Mobile Data Protection System védi a merevlemezt a lökésektl és a vibrációtól, valamint csökkenti az adatok sérülésének kockázatát.
ez ebből a hp-s prospektusből: [link]
itt pedig egy részletes leírás: [link]
utóbbi link alapján valóban nem kéne gumiágy legyen, szóval egyikünknek sincs teljesen igaza -
Almos
aktív tag
válasz westlake #916 üzenetére
Ez ok, ezt értem és elfogadom, csak legtöbb szervízben van munkalap, amin szerepel, hogy bevizsgáltuk az eszközt, milyen hibát találtunk és mit csináltunk vele
Egyébként téma túltárgyalva, valójában az átlag júzerek nagy többségét rohadtul nem érdekli, hogy mit miért cserélnek ki, csak ingyen legyen, és menjen a gép. Én abba a kisebbségbe tartozom, aki szeret tudni a dolgok miértjéről és hogyanjáról is
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
Tápról ment a gép, viszont akárhány óráig töltöttem az akksit, mindig 0%-on maradt. És az volt a jobbik eset, amikor egyáltalán felismerte, hogy van benne akksi... Mivel nincs a környezetemben másik HP gép, amivel kipróbálhattam volna, hogy jó-e az akksi, így csak tippelni tudok, hogy vagy az akksi, vagy az alaplap (azon része, ami az akksi töltését vezérli) volt hibás, vagy mindkettő. Ellenben a kijelzőnek nem volt látható hibája. Ettől függetlenül elhiszem, hogy az is rossz volt, sőt tök jó, hogy egyszerre kicserélték, nem kell x hónap után visszavinnem a már láthatóan hibás kijelzős gépet.
Csak nekem furcsa, hogy egy ilyen nagy cégnél nem lehet lekövetni, hogy mit miért cseréltek ki, a szervízesnek nem kell dokumentálnia sehol a talált hibát, megindokolni, hogy miért cseréli ki az alaplapot is, nem csak a tápot... Ilyen alapon akár adhattak volna egy zsír új gépet is, nem? Persze az is lehet, hogy csak találomra cserélgetik az alkatrészeket, és amikor megjavul a gép, akkor jó... -
westlake
félisten
en nem lattam semmifele gumiagyat.. masreszrol ezek szerint nem ismered a mobile data protection nevu dolgot, amit a hp (persze emellett mas gyartok is) mar tobb eve hasznal.. a hdd lock password beirodik a bios-ba.. ha te kiveszed a vinyot a gepbol, akkor csak hekkelessel tudod mukodesre birni..
Play nice!
-
RexpecT
addikt
Lol..Ati 7.7-es driver szar.
Nézem Eseménynaplót ati2mtag hibát dob ki : CRT invalid display type.
Rákerestem neten és több valakinek is szar.
Bővebben:
Type: Error
Source: ati2mtag
Category: CRT
Event ID: 45062
Description: CRT invalid display type
Ha valaki használ 7.7 -es drivert az nézze már meg h neki is jelentkezik-e ez a probléma (nx6325). -
RexpecT
addikt
Nah megtaláltam a telepmérőt magamtol is.Azért kössz a tippet.
Kis érdekesség:
Uj gép alap driverekkel fasz@,csak van pár felesleges progi meg régi a vidkari illesztőprogramja.Mellesleg néha War3 indítása közben ujraindult a notebook.
Oks gondoltam ujrarakom a rendszert.
Ujraraktam Legujabb driverekkel 7.7 es Ati Igp + Net Framework 3.0 -val.
MInden hasít a War3-as probléma sem jelentkezik.Neten keresni akartam valami cuccot és egy angol and jelet akartam beszúrni (altgr+c).Nyomogatom egy párszor, gép ujraindul.
Ok eseménynapló fellapoz ati driver b@aszakszik.Engedélyezve volt a gyors gomb gondoltam kiakadt a cuccos hogy hirtelen többször egymás utan megnyomtam.
Sajnos rá kellett jönnöm ha egyszer megnyomom az Ati gyorsgombját(Control Center) altgr+c szeret kifagyni a cuccos (40% kb h kifagy).Ezek után fogtam magam és letiltottam a gyorsgombot hogy még véletlen se sikerüljön megint megnyomni.
Valakinek tapasztalata?Esetleg ötlete h miert csinalta? -
kippa
csendes tag
Köszönöm!
kippa -
kippa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nc8430-as gépem amiben kicserélném a HDD-t nagyobbra. Kérdésem az hogy a rázkódásfigyelő a HDD-ben van vagy a laptopban? Vehetek bármilen SATA-s HDD-t?
Köszi, kippa -
westlake
félisten
miert adjon, ha a vinyon van komplett recovery ''reszleg''? abban minden driver, utility benne van... mas kerdes, hogy nem kapsz semmifele recovery reszt, ha nem microsoft oprendszerrel veszed a notit.. egyebkent kb 15 perc alatt ossze lehet valogatni a drivereket a hp.com-rol
Play nice!
-
westlake
félisten
ha az eszkozkezeloben minden oke, de megsincs hangja a gepnek, akkor elkepzelheto, hogy beteg az integralt ad hd hangkartya.. szerintem szaladj vissza vele a vasarlas helyere es kerd meg oket hogy nezzenek ra.. legrosszabb esetben ugye amugy is nekik kellene cserelni harom napon belul..
Play nice!
-
Greeman
csendes tag
Amugy mért nem ad a HP alapból a gép mellé driver CD-t?
-
westlake
félisten
a szerviben pont elegge leterheltek a szervizesek ahhoz, hogy feleslegesen ne cserelgessenek semmit.. biztos, hogy volt valami baja a kijelzonek (is).. ennel a tipusnal sajnos szeriahibas (nem elismerten) az alaplap tolto aramkore, igy ezert szorul javitasra sok ilyen gep.. a batteryt meg azert szoktak ilyenkor cserelni, mert barmilyen zarlat lehetett a tolto aramkorben, ami a batteryt is hazavaghatja..
Play nice!
-
tozo86
tag
sziasztok!
Adott egy 1 napos HP nx 7300as notebook. Feltelepítettem rá XP meg driverek, minden megy csak a hang nem. Próbáltam már több drivert leszedni de egyikkel sem megy.
Tudnátok valami ötletet adni hogy mi lehet? elég sürgős lenne`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
westlake
félisten
elmesz az eszkozkezelobe es a nem kivant hardverek sarga kerdojelere nyomsz egy jobb egergombot, majd disabledre allitod oket.. tobbet nem fognak zaklatni egyebkent miert olyan nehet feltenni a drivereket? azxp sajat enrgiagazdalkodasan belul is meg lehet nezni, eppen mirol megy a gep..
Play nice!
-
Greeman
csendes tag
Én nem rég vettem a 6325-t. De ugy utálom. Annyira sz.r az akksija. Szörnyü.
De azért pár példa. Ismerösöm 6.22-én cett egy Asus F3J....-t 230k-ért ujonnan, boltban. Mára már kerregett a ventije. PEDIG alig használta, és akkor is csak egy helyen, az asztalán. Akkor másik ismerősnek pedig az Acer-je hallt meg ujonnan. Hozzáértem egy kicsit a meghajtojához, és lefagyott.
Nekem meg most a HP-m akksija. ÉS a szerviz meg két hétig ülne rajta. Megkérdeztem, csere gépet adnak-e. Hát nem..... ÉN ezt munkaeszköznek vettem. Ezen dolgozom. Arról nem tehetek, hogy gyárilag egy nagy rakás ..... -
ficsmix
tag
sziasztok!
Beolvastam jópár írásba, de sajna nemtaláltam rá az én problémámra.
Adva van 1 nx6310 aminek nem ismeri fel a sata hdd-jét az xp. már elég sok trükköt +próbáltam, és több drivert ráeröltettem. vettem hozzá usb-s fdd-t is csak ezért, de semmi.... MI A MEGOLDÁS ERRE???FICSMIX™
-
Almos
aktív tag
HP nx6325 EY343EA történet:
Húgomnak ezt választottam ki, Németországban szépen meg is vette május végén ~510€ környéki áron. Persze a telepítéssel azért szenvedett egy picit, de valahogy csak összejött neki. Amikor július végén hazajött, akkor már nem működött akksija, így elvittük a szervízbe. Maga a szervíz viszonylag korrekt volt 07.31-én adtuk le, ma 08.08-án hoztam el, cseréltek benne alaplapot, akksit és kijelzőt. Ami furcsa volt nekem, az a kijelző cseréje, mert nem volt semmi látható baja, és érdekes módon azt sem tudták megmondani, hogy miért lett kicserélve, pedig direkt csesztettem őket... Mindegy, helyszínen azért gyorsan megnéztem, hogy nem valami szart tettek-e a helyére (Sajnos vannak ilyen laptop márkaszervízek is...)
Azért számomra furcsa, hogy egy picivel idősebb, mint 2 hónapos gépet gyakorlatilag kompletten ki kellett cserélni A majd' 2 éves nem HP gépemnek még semmi baja - remélem ez így is marad jó sokáig! -
RexpecT
addikt
Ujrakraktam az XP-t.
Ha bekapcsolom a gépet akkor akkor automatikusan lekarja szedni pár cucc illesztőprogramját amit nem használok(ujjlenyomatolvasó,modem).
Muszály ezeket felrakni vagy valahogy le lehet tiltani a keresést?
Keresem azt a progit is ami kiirta hogy hálózatról vagy akksiról megy a a gép.
Gondolom ez lenne az: HP Battery Check -
BluEyes
őstag
Próbáld ki:
Vezérlőpult - Hálózati kapcsolatok - itt jobb katt, és tiltsd le a vezetéknélküli kapcsolatot, majd engedélyezd. Ennyitől nekem szokott indulni. (nx6310)
Lehet elég annyi, hogy Start - Csatlakozás - Vezetéknélküli kapcsolat, ez is éleszti a kártyát.
[Szerkesztve]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
MUŁĐER
addikt
Helló
Van egy kis gondom egy NX6110-essel...a vezetéknélküli kártyával valami baj van benne, windows látja, felismeri, driver minden oké,de hiába nyomkodom a wifit ki-be kapcsoló gombot soha nem világít a wifi lámpa, plusz nem lát semmi hálózatot...találkozott már valaki ilyesmivel?
Eredeti gyári HP wifi kareszes.Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android szakmai topik
- Kedvenc zene a mai napra
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen3 AMD Ryzen 5 PRO, HUN billentyűzet, csere és beszámítás is VAN!
- Dell Precision M4800 backlit billentyűzet, ventik
- Dell Precision 5540 aksi ès palmrest-touchpad UK
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 2TB NVME SSD
- Exkluziv-6 Magos-Ryzen5-Dell 5515-15.6"FHD,IPS-8G DDR4-512G SSD-Magyar Világitós-4 órás-Mesés ár-Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest