Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbarack
aktív tag
Direktben nem lehet sajnos. Szerintem utoljára P40 pro-n volt rá lehetőség egy frissítés előtt. Nem tudom melyik frissítéssel tűnt el de nem gondolom, hogy jó változtatád volt. Ha pro módban használod a kamerát van lehetőség váltani 3 mód kört jpg, jpg-l, és raw. A két utóbbi használja az 50 mpxl-t.
G-cam 3 is van telepítve de nem teljesen működik úgy ahogy szeretném és mind a három más is🤣
Amit nagyon sajnálok, hogy ezen a telefonon az éjszakai mód az nem igazán működik jól. Rettenetes képeket készít és köze nincs a huawei jól megszokott tudásához. P10 után p30 és p40pró-m volt. Na kamerában ez nem annyira jó mint a huawei🤣 szerintem, de ha jók a fények, tényleg szép képeket lő!
Ami még furcsa számomra, hogy időnként csíkozódást látok a képernyőn. Nem túl erős, oldal irányú. Mintha valami képernyő frisdítési gondja lenne, de ez az első napok óta meg van benne sajnos. Gondolom más nem találkozott ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest