Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFence
tag
válasz
koboldozat #4010 üzenetére
Mit kell ilyenkor mondani? Régen minden jobb volt
Akkor nem tudta az ember hogy mennyire magasra tette a lécet az a teló. Én is azt hittem hogy attól csak feljebb lesz. Nyilván van amiben feljebb is került az a léc, teló kamerában is vannak olyan fejlesztések amik azért jobbak lettek. De úgy átlagban elég sokan felemlegetik jó értelemben a P30Prót és nem véletlenül. Üzemidő is brutál jó volt, nyilván más a chipset nagyobb a teljesítmény oké...
Pl zoomban az s23u köröket vert a Honorra, néha hiányzik is, de csak néha. Ritkán akarok 5x zoom felett fotózni. De az hogy egy 10x zoom olajfestmény a Honorral, samsung pedig elég elfogadható képet csinált, tudjuk be annak hogy ott optikai volt a 10x de a Honor is rá írta azért a 100x zoomot a kamerára, csak nem tudom minek mikor már a 10x sem mondható jónak nem hogy egy 30x zoomolt kép.
Na mindegy most ez a teló marad egy darabig még majd látjuk jövőre mit hoz az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest