Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
MacCaine #25220 üzenetére
Fordítva látom a helyzetet. Egy erős autóban sokkal könnyebb elkerülni és/vagy gyorsan letudni a necces helyzeteket. Relatív erős autón tanultam vezetni, majd később is olyanokat vezettem. Soha nem volt még ebből problémám. Ez nem az autó teljesítményéről szól, hanem az emberről. 17 évesen már 125-ös, kétütemű, tehát elég erős sportmotorom volt, mégis itt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Nest doorbell gen2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Új ingyenes hirdetések
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest