-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RR-13
őstag
válasz
Kalandor #19300 üzenetére
Sajnos óriási hiba volt, hogy a jól bevált Erste Netbankot erre a nagyon "alap", és nagyon "szétszedett" felületű, még mindig hiányos George-ra "cserélték".
Az egész nyelvezete olyan idegen még..., nem értem, hogy az évekig fejlesztett Mobilbankot, és Netbankot miért kell megszüntetni.A hűségpontokat én is kerestem a George Web-en nemrégen egy jó ideig, mire megtaláltam a Store-ben...
Nem értem, hogy mi köze a Store-hoz, mert nem a boltok adják az Erste Pontokat, hanem az Erste...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz
Kalandor #1253 üzenetére
CIB Classic 249 havonta, kártyát pedig ha jól tudom lehet mondani, hogy nem kér az ember (milye árukapcsolás lenne már, ha kötelező lenne a kártya a számlához...), de egyébként 1500 az évi kártyadíj.
Kérdés, hogy mire kell a számla, mert van viszont egy olyan is, hogy megtakarítási számla (elég hülye neve lett most, CIB Malacpersely...), mindenesetre a nyitásához nem feltétel a banknál folyószámla, nincs számlavezetési díja (!), jár hozzá éves díj nélkül (!) egy Mastercard Electronic (ilyen kártyát máshol még nem láttam, de működik). Ha havi 10k-t betesz az ember adott hónapban, akkor bármikor hozzáférhető, és mégis elég jó kamatot hoz, napi kamatot számolnak (most 5 millióig 6,5% éves kamat). A spéci konstrukció hátránya, hogy azzal a kártyával a vásárlás is pénzbe kerül (250Ft/db), kpfelvét is drága, 250 Ft, szóval én inkább átutalok róla. A külföldi vagy netes használatát a kártyának nem kérdeztem, de lehet van valami trükk a dologban, mert azt írják a kondíciós listában, hogy telefonon kell megkérdezni.[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
horvathd
aktív tag
válasz
Kalandor #1250 üzenetére
Ha csak arra kell, hogy egy másik banktól is legyen bankkártyád, akkor még a Raiffeisen Bázis Számlacsomagja is szóba jöhet. Havi díja nincs, visznot minden egyes tranzakcióért magasabb díjat kérnek. A legolcsóbb bankkártya éves díja 1750 Ft.
"The Kid just rages for a while."
-
Ariadne
őstag
válasz
Kalandor #1250 üzenetére
Szerintem CIB. Biztos meglepő válasz.
Online számla, ha van legalább két utalás (nem kell rendszeres sem, csak legyen meg a kettő), akkor 149 Ft, és netes utalások ingyenesek bankon kívül is.
mod: Bocs, havi 50k jövedelemutalás is kell, akkor ez lehet nem lesz jó, gondolom másodszámlának akarod.mod: Bubee82: Hihi.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Integra
titán
válasz
Kalandor #359 üzenetére
én raffi lendület csomagban vagyok. teljesen jó.
vannak olcsóbbak is, de a szolgáltatás színvonala, az online banking, nemzetközi transzfer, ebay, paypal, minden zsír
viszont sms értesítők fizetősek lettek.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Kalandor #364 üzenetére
Hát, akkor ez esetben Neked nincs szükséged online számlacsomagra...
de attól még nyithatsz hagyományos, cib classic magánszámlát.
valami 220 ft volt a havidíja, és ugyanúgy használhatsz hozzá netbankot ingyen, igaz, nem ingyen van az utalás, hanem 60 ft...havi egy pénzfelvétel van ingyen, bármelyik magyarországi bank automatájából.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
fokukac
nagyúr
válasz
Kalandor #362 üzenetére
Nem kell, hogy állandó legyen. Nekem sem állandó. Hol ide, hol oda. ha megvan a kettő utalás vagy inkasszó, és megy a számlára legalább havi 50 ezer ft jövedelem, akkor már benne vagy a kedvezményes csomagban. nekem is ilyen van már lassan 2 éve.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Ariadne
őstag
válasz
Kalandor #359 üzenetére
Nálam CIB vált be. Ha van havi két állandó átutalás, akkor 149/hó a számlavezetés online csomagban, havi 1 kivét bármilyen automatából ingyenes, netkártyát is adnak hozzá. Minden kártyának külön lehet állítani a kpfelvét és vásárlási limitjét, akár telefonon egy perc alatt, akár netbankból. De lehet elkülönített kártyaszámlát is beállítani hozzá, amikor a kártyádnak van egy virtuális saját számlája, amire át kell tenned a pénzt (ingyenes), mielőtt fizetni tudnál vele. középen az online csomag, bankkártyák, kártyaszámla.
Ja és netbankon át bankközi GIRO átutalás is ingyenes... (Társ)kártyaigénylés meg egyszerűen netbankon vagy telefonon is megy.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz
Kalandor #354 üzenetére
Lehet jobban jársz, főleg ha azt veszed, hogy az MKB sima lakosságijában pl. 180 Ft/hó a netbank. Ami eléggé odabasz.
Szóval tényleg csak 28 éves korig érdemes maradni.
Míg pl. CIB-nél mindenkinek 0 Ft a netbank. Nem utolsó szempont. Ha az irányba megyünk, hogy mindenki a neten intézze a pénzügyeit, akkor a netbank használatának illene 0 Ft-nak lennie mindenhol.
Magát a számlavezetési díjat se értem. Minek az? Ez kb. olyan mint a levegővételi díj vagy parkolási díj. Fizess a semmiért. Jó üzlet, át kell ülni a pénzbeszedési oldalra és mindjárt a te arcod nem fog tetszeni másoknak.
D
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
Kalandor #354 üzenetére
Nem rossz a CIB és ezzel a feltétellel 149FT az online számlacsomag:
". Legalább havi 50 000 Ft, egyösszegű jövedelemátutalás a CIB Online Magánszámlára,
2. Minimum 2 db megbízás tetszőlegesen kombinálva az alábbiak közül
- csoportos beszedési megbízásra vonatkozó felhatalmazás vagy
- minimum 1000 Ft állandó átutalási megbízás teljesítése vagy
- CIB Internet Bankon megadott, minimum 1000 Ft eseti átutalási megbízás teljesítése."A kp befizetés nem tetszik náluk. Csak néztem, hogy nekem kell az ügyintéző helyett kitöltenem az adatlapot, csak tudnám hogy akkor ő minek ül ott.
Netbankjuk kedvezményt ad pl. az eboltban, hazpatika.comon. A netbank jelszókezelésük gagyi. (nem előre generált kódokat kapsz lezárt borítékban)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
Állásajánlatok