-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #37981 üzenetére
"Azért így 2025-ben vagy fizetsz vagy nem látod mi történik a számláddal.."
Jelenleg ez a látod, hogy mi történik a számláddal az életben úgy néz ki, hogy általában késve látod. Nekem nem ritka az sem, hogy 1-2 órával később érkezik SMS egy általam végzett vásárlásról. Mondanám hogy vicces , de nem az. Ennyi erővel be is léphetek az appba nézegetni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
szuszinho
őstag
válasz
Na várj
Gold 2.0 esetén van push, az új csomagban meg nincs
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
Erre írtam, hogy nem fő számlának használva én szerintem majd lemondom az értesítéseket, és akkor még ennyi bevételük se lesz belőlem, mint eddig.
Azért tényleg vicc, hogy papíron 1 millióig ingyen utalsz, közben meg ha van mondjuk csak 10 utalasod egy hónapban, az már 400 forint lenne az SMS-ek miatt.
Nesze neked ingyenesség.Így, hogy pont most jött ki ez a CIB-es ajánlat, lehet jó nagy bukta lesz ez így a Raiffeisen-nek, hogy a tudatosabbak nem hajtják igába a fejüket, hanem még az eddigi valamennyi bevételt hozó termékeiket is elviszik onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- OLED TV topic
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Csataálca
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer számítógép! I5 12400F / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 512Gb SSD
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest