Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz zoltáncs #8355 üzenetére
Megszenvedtünk vele a becipelés és a kicsomagolás alatt, csak maga a tévé 70 kiló, csomagolással 90 fölött volt, én bírtam a magam oldalát, de az asszony nem tudta nagyon emelni. Még szerencse, hogy volt hely, végülis csak 4 szobán keresztül kellett cipelni, meg kicsit forogni, mire a helyére került.
Volt egy kis 2m széles tévészekrény, azon volt előtte a másik tévé, most a falra akartam rakni, mert bármilyen jó az a szekrény, a plusz 70 kiló már lehet sok, 120 kilóig jó fali tv állványt vettem, 200-as fischer dübelekből 8-at, majd a tévészekrényen lévő tvt úgy tettük fel, hogy megemeltem az egyik oldalt, asszony berakott alá 3-4 könyvet, mentem a másik oldalra, berakott oda is 3-4 könyvet, ekkor levettem a lábakat, majd még több könyv ide is meg oda is, végül csak rá kellett billenteni a fali állványra, és be is akadt felül. Könyvek ki, és már be is akadt alul. Hipphopp 3 óra volt fúrással, csavarozással, pakolással.
Azért bátor voltam, mert ha megbillen, képtelenség megfogni.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025