Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
#71562240 #19789 üzenetére
Lehetne éppen fordítva is. Nem az a lényeg. Hanem az, hogy MIÉRT???? van neked igazad.
Én az általam említett placebo hatásról tudok mutatni mérést, vaktesztet, videót, képregényt, elektronmikroszkópos felvételt. De Te nem vagy hajlandó semmit mutatni.Komolyan nem érted? Mutasd meg nekem, hogy a föld geoid és elhiszem.
Azért, mert Te vagy Te és Te állítasz valamit, azért az még nem lesz úgy, és értelmes ember nem is hisz vakon mindenben.
Ha a Nasa azt mondaná, hogy a Marson van élet, csak nem tudják megmutatni, akkor kiröhögöm őket. Majd ha bizonyítják, akkor elismerem, hogy tévedtem, hiszen nem esik nehezemre.
Hogy írjam még körbe, hogy kíváncsi volnék akár egyetlen egy idióta linkre arról, hogy két csatlakozó közt mérhető különbség van, ami akárcsak összemérhető hatású a placebóval, ami mint az bizonyított nagyon nagy hatással bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- E-roller topik
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- FSP Hexa HE-500 500W ATX tápegység
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest