Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hosszabb bemutatón nézhetjük meg, hogy milyen lesz az Atomfall
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
válasz
dgyuri0123 #133837 üzenetére
Szia, Igen már volt szerencsém face-es csoporthoz korábban amiből kiléptem már, lehet ez volt, mert tele van öntelt mindet tudó arcokkal, mint úgy általában minden face csoport.
Nekem nem borzalom ez a Denon, de megértem ha úgy véled, bár nem tudom valóban hallottad-e már. Az ATLP120x sokkal gyengébb volt nála, nagyon sokat nem akarok rá költeni, de mivel már kipróbáltam pár cuccot és mindegyik gyengébben szólt nála ezért vagyok rendkívül óvatos, mert ha beruházok és gyengébb akkor nagyon komolyan pórul járok. Nem sokat gondolkoznék mit vegyek, ha már nem lett volna dolgom a felsorolt kütyükkel (amik közül azért a Denon Dp--400 akkor amikor próbáltam 230 ezer körül volt, most már csak 170 ahogy nézem) és nem sült volna mindegyik fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest