-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Ezt kifejtenéd kicsit részletesebben?
Nyilván pontatlanul fogalmaztam, tehát az erősítő hátlapján fel van tüntetve hogy 8 ohm, ami ha nem tévedek a hozzá köthető hangfalak minimális ajánlott impendanciáját jelöli.
A kérdésem arra irányult, hogy mennyire árt az erősítőnek ha ettől az ajánlástól lefelé térek el. Valamikor régen azt olvastam, hogy nem ajánlott kisebb ellenállású hangfalakat használni, mert az károsíthatja az erősítőt.A multimédiás hangfal nem megoldás, mert nem számítógépről szól a zene, hanem egy rádiótunerről és esetenként egy cd-lejátszóról.
Ahogy írtam nincsenek nagy elvárásaim, a hangfalak előnytelen elrendezés többé-kevésbé adott, az meg úgyis agyonvágja az egész hangképet. De akkor legyen mondjuk 20 ezer a keret, de ez már tényleg nagyon maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Peugeot, Citroën topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest