Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Ezt kifejtenéd kicsit részletesebben?
Nyilván pontatlanul fogalmaztam, tehát az erősítő hátlapján fel van tüntetve hogy 8 ohm, ami ha nem tévedek a hozzá köthető hangfalak minimális ajánlott impendanciáját jelöli.
A kérdésem arra irányult, hogy mennyire árt az erősítőnek ha ettől az ajánlástól lefelé térek el. Valamikor régen azt olvastam, hogy nem ajánlott kisebb ellenállású hangfalakat használni, mert az károsíthatja az erősítőt.A multimédiás hangfal nem megoldás, mert nem számítógépről szól a zene, hanem egy rádiótunerről és esetenként egy cd-lejátszóról.
Ahogy írtam nincsenek nagy elvárásaim, a hangfalak előnytelen elrendezés többé-kevésbé adott, az meg úgyis agyonvágja az egész hangképet. De akkor legyen mondjuk 20 ezer a keret, de ez már tényleg nagyon maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest