Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Ezt kifejtenéd kicsit részletesebben?
Nyilván pontatlanul fogalmaztam, tehát az erősítő hátlapján fel van tüntetve hogy 8 ohm, ami ha nem tévedek a hozzá köthető hangfalak minimális ajánlott impendanciáját jelöli.
A kérdésem arra irányult, hogy mennyire árt az erősítőnek ha ettől az ajánlástól lefelé térek el. Valamikor régen azt olvastam, hogy nem ajánlott kisebb ellenállású hangfalakat használni, mert az károsíthatja az erősítőt.A multimédiás hangfal nem megoldás, mert nem számítógépről szól a zene, hanem egy rádiótunerről és esetenként egy cd-lejátszóról.
Ahogy írtam nincsenek nagy elvárásaim, a hangfalak előnytelen elrendezés többé-kevésbé adott, az meg úgyis agyonvágja az egész hangképet. De akkor legyen mondjuk 20 ezer a keret, de ez már tényleg nagyon maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest