Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
A föld alá nem mentem le, így sorban ÉK, DNY, É.
A kezdő szigeten kiírtottam mindenkit a pit lordokon kívül, aztán elindultam hajózni. A sárkánygyűjtögetéssel ráér az ellenfél legyőzése után foglalkozni (akkor már lehet majd a várban is felvenni sárkányokat).
Mindig egy várnál sűrűsödnek a hősei, mihelyt kiírtod őket (vagy egy részüket), felveszi őket a soron következő várban, tehát egyszerre kell egy-egy szigeten elkapni mindenkit.
Én a főseregét a második, DNY-i várnál győztem le, ott jelentkezett a bug is, ha nem voltam elég alapos (egyik napról a másikra vagy tíz hétnyi lényt vett magához a pusztaság közepén...). -
SzalaiG
addikt
válasz
Tomyhawk90 #1431 üzenetére
Jókérdés! Valaki? Linket Please!
-
M.T.
senior tag
válasz
Tithian #1446 üzenetére
Van 1 vár északon,1 észak-keleten, meg 1 dél-nyugaton.
Melyiket foglatad el először?
Mert én amint lehet elfoglaltam az északit, aztán az észak-nyugatit és dél-nyugatról jött a hőse hajóval nekem meg pár íjászom meg ősfám maradt!
Esetleg elkezdjem használni az ő lényeit?
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
A Sylvan/2 pálya bugos, ezek szerint patch után is.
Heroic fokon csináltam meg, az volt a trükkje, hogy a második démon várhoz gyorsan oda kellett érnem az első után, illetve felderíteni, amerre a főhőse ment, mert ha egy pillanatra általam láthatatlan területre tévedt miután a partra szálltam nála, akkor a kör végén összecsalt magának egy lehetetlen méretű sereget (nem idézte őket, annyi mana nincs a földön). -
M.T.
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi linken lehet elérni néhány érdekes módosítást a progihoz!
[link]
Nekem az tetszett benne, hogy megoldódott a csata közbeni mentés és betöltés, valamint már van gomb a wait(várakozás)funkcióhoz!
Egyébként csodálkozom, hogy a készítők még a patch-be sem tették ezt a funciót bele.
Amúgy a patch utáni hard fokozaton játszom az elfes néppel és az első pálya gyerekjáték volt viszont a második pálya az kb impossible fokozatot surolja!
két állig feltápolt démon hős van ellenem a váramban sárkány nuku.
Az egyik hőst nagy veszteségek árán még lenyomom de mit csináljak a másikkal akinek 16 devile+hozzávaló populációja van??????????
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Juhéé, lesz nagyobb térképméret is!
[link]
''The editor will include two new map sizes - Small (72*72) and Huge (216*216), which are currently unused in the game.''
Így már van esély a régi XL-esekhez hasonló kalandokra -
question man
tag
Engem ki idegelt a játék. Eddig csak a 4-el játszottam de az nagyon bejött ez viszont szerintem elég irányíthatatlan és irritáló kb 1 órát bírtam ki előtte és mejdnem lekapartam a homlokom az idegtől, de barátnőm rajong érte. Ki tudja mennyivel tud többet a Collectros edition a sima verziótol???
előre is köszi de azért még megpróbálok nyugodtan játszani vele
-
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Lesz hozzá kiegészítő?Tud vki vmit róla?
Egy barbár nép azért hiányzik...cyclops,behemot...stb. -
Tithian
őstag
Eh, az utolsó pályát nem fogom tudni megnyerni heroic fokon...
A 12 (4+8) egymás utáni harcnál az egyik seregemet mindig megverik, ráadásul általában az általam legerősebbnek tartottat... A főellenség támadóereje 41-es, védekezése 46-os, ennek az én hőseim (szintjeik: 19, 28, 30, 31) csak töredékét tudják felmutatni, így pedig esélyem sincs.
Nem tudom, hogy lehetett volna olyan hősöket fejleszteni, akik könnyedén lenyomják. -
bobace
addikt
Na átvittem,csak azután tűnt fel hogy a patch meg átállitotta a nehézségi fokot easyre. Nagyon megöli a játékot,tul könnyü lett.. A 2. küldi volt vagy 10 perc. A 3. se nehéz eddig csak hosszu. Lehet vissza kéne állitani,de olyan jol esik nyerni
-
Mackósajt
senior tag
Sorry, sir.
Milyen nehézségen játszol? Ugyanis nekem nem volt ilyen gondom, simán levertem. Amire érdemes odafigyelni: szerezd meg a csizmát az elején, így előnyre tehetsz szert Godrik előtt. Továbbá amennyire észrevettem, minden inferno egység beáll hozzád, tehát a felszinen érdemes kitérni feléjük, és összeszedni párat. -
Tomyhawk90
tag
Hi! Valaki nem tud heroes 5-hez végigjátszást?
-
Tithian
őstag
Nem úgy gondoltam.
A .pak fájlokban turkálva szemfüles emberek észrevették, hogy szándékosan vannak letiltva egyes pályák, s ezeket egy nagylelkű patch fogja elérhetővé tenni, ami megkerülhető. A dologgal kapcsolatos általam ismert topikokat viszont minden heroes fórumon zárták.
Azt sem tudom, igaz-e a dolog, de gyanus.
Re 1423: a felszínen van egy imp, egy horned demon, és talán egy hellhound csapat is, mind átállnak hozzád, ha odamész.
De nélkülük is lehet győzni, csak maradjon jó sok cerberusod a végső harcra. -
Tomhagen01
csendes tag
Szevasztok tudna nekem küldeni valaki egy mentést, amivel el tudom kezdeni a necro kampányt? ttomhagen@gmail.com
Előre is köszi -
bobace
addikt
A haverom haverja azt mondja, hogy kipróbálta amit ajánlasz és működik a game. A javitásokat nem tudja hogy meg lettek e de azt mondja hogy a lényeg hogy működik.
Valahol mintha azt olvasta volna hogy tört 1.0-án nem megy a hotseat,de most ment neki,bár akkor nem próbálta. -
dilipok
veterán
Szép sorban haladj felfele. Az elején harc a csizmáért, majd amit tucc üss le majd én lenyomtam a griffeket, kilátó vagy mi a franc, amilyen infernó lényt lácc azt nyugodtan támadd be, mert legtöbbször beállnak hozzád. Ha látsz útközben stablest oda is megéri benézni. Utánna fel a tenthez, ott one way portal asszem, majd át a géten és le az alvilágba. Ott lesz még 1 kis utánpótlás. Így már elégnek kell lennie.
-
robekri
addikt
1.1es pacshoz nyilvánvalóan törés is kell! Úgyhogy most még nem érdemes felrakni!
(vagy akinek van 1.1es törés az PÜben jelntkezhet)
Nekem collectors edition van meg! Erre nem megy föl magyar! Úgyhogy mindenki a saját maga verziójához töltse paccsot!(angolra nem megy fel magyar)
Üdv.: Robe -
bobace
addikt
válasz
Mackósajt #1408 üzenetére
Olvastam,olvastam,olvastam
Az összes ideütő hszt elolvastam... De a kérdés nem is Godrick legyőzése volt hanem a másik Inferns csávó Kiktatása, tudtommal godrick kék és nem teal...
Tehát a kérdésem áll! Honnan lehet még az alaguton kivül sereget gyüjteni ugy hogy ne érjen utol a kék,mert nem elég amit ott összegyüjtök? -
Tithian
őstag
No, azt hiszem, hogy a patch felrakása előtt befejezem a hadjáratot (még két pálya).
Öröm látni, hogy a játékot könnyen tönkretevő necro-bug nem szúrt szemet eddig a fejlesztőknek.
Ez viszont nem hiszem el: ''Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it.'' Akkor akik eddig megszerezték, hogy csinálták?
Apropó, az igaz, hogy több pálya (single scenario) is van a játékban, csak le vannak tiltva? A CH fórumon láttam valami ilyen témájú zárt topikot, nem tudom, van-e mögötte valami. -
M.T.
senior tag
válasz
Hun'reeth #1415 üzenetére
Idézem!
Changes in patch 1.1
===============
(!) Some fixes will take effect only after map restart, if loading from an older version save.
Features added:
- Auto-patcher
- EASY mode
Bugfixes:
- MP does not start if the player states differ
- ''Ubi.com error'' message does not appear after a win in a rating game
- Random cities use name and description from map
- Profile screen fixes (experience, alignment)
- Haven: stables message is back, other messages fixed
- Profile screen: random race games now shown correctly
- Camera glitches in Rebellion' campaign map cutscene removed
- Item selection in lobby screen fixed
- Ghost mode 'guard' command fixed
- Ghost mode after disconnection turn transfer fixed
- Profile info for other players now accessible
- Map info for MP games is localized
- The spells added by the library are given to the hero immediately
- MP game preferences panel fixed
- ''Resisted'' combat text fixed
- Training games results are not reported to Ubi.com now
- Hero perk rolls fixed
- Elemental creatures not affected by Wasp Swarm spell now
- Druid Elder's Mana Feed ability fixed
- Temptress hero specialization fixed
- Some points of Combat AI fixed
- 'The Promise' campaign map 3rd cutscene sound fixed
- ATB Bar refresh fixed
- Separate stacks displayed in Combat Results
- Heroes planned paths searching at turn start/after whirlpool fixed
- Invalid level ups (double skill increases) blocked
- Representation of heroes on boats in ghost mode now is correct
- After all players disconnected from Ghost mode game ends correctly
- Combat pathfinder does not ignore the moat
- Artifact Merchant submenu can not be called by hotkey without the building
- Reconnected players can't see themselves on Ubi.com now
- Dark Raider retaliation strike fixed
- Creatures under Berserk spell effect always attack now
- Refined Mana perk fixed
- Hut of Magi still shows areas after pressing Esc key
- Castle gates are closed immediately
- Zero-count monsters on low difficulty levels fixed
- Water shaders fixed
- Startup videos playback fixed
- Grail map called from underground fixed
- Ghost mode phase message fixed
- Sound glitches fixed
- MP game name length is restricted
- Interface sounds are not 3d fixed
- Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it.
- Campaign map 'The Conquest' Main Sylvan hero Gilraen weakened, his script fixed
- Maeve added as haven random hero
- double hero portraits prevented
- Now after 'The Attack' campaign map loading right 'Invasion' map instead 'The Regicide' map
- 'The Defence' campaign map scripts fixed
- Shadow Witches have new model
- 'The Cultist's' campaign map garrison fixed
- Credits fixed
- 'The March' campaign map keymaster blocked for AI
- Demon character fixed
- Zehir's flag color changed
- Map tags fixed for MP maps
- AI-geometry for Pyramid and shipwrecks fixed
- Dungeon town: Grim Enclosure and lightmaps fixed
- Random heroes on MP maps fixed
- Hero Jhora gets Magic Missile spell due to her specialization description
- Inferno and Necropolis lightmaps recalculated
- Maeve hero Tactics removed
- '954 YSD: Hot Pursuit': some map objects fixed
- 'Dragon Pass': object fixed, rebalanced
- fixed instant travel holes
- Duel presets rebalanced
- 'The Betrayal' campaign map message for garrison approach added
- 'The Expansion'campaigm map multiple fixes added (hero skills, messages, added guards)
- 'Raelag's Offer' campaign map: texture near Inferno Military Post fixed
- The game works with onboard video and some of the older video cards now
- LAN games can now be played in different segment configurations -
Balus
tag
Érdemes felrakni a patchet? Volt már valaki akinek ment rendesen vele? Ha valaki próbálkozott már és sikerült az jelezze, akinek nem az is. Nincs kedvem újratelepíteni a gamet.
szerk: most nézem van ilyen is ''Heroes of Might and Magic V v1.1 Hungarian Patch''
[link] innen melyik a jó? Mi a különbség? Csak az ''Ubi.com error'' üzenet miatt kell a hungarian vagy más is van benne? És akkor mi most EU vagy Hungarian vagyunk? Ubisoft tisztában van ilyenekkel vagy ennek más jelentősége van?
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
a patch-el nekem is gondjaim vannak.... azt írja ki rossz lemez van behelyezve.
hogyan tudom deaktiválni a patchet? -
Hun'reeth
őstag
Valaki tudja miket javít pontosan a Patch?
(pl. necro bug?)
-
Zaparozset
tag
Help!
a patch felrakásánál ezt írja ki nekem:
A Heroes of Might and Magic V nincs telepítve. A frissítés nem alkalmazható.
Nem csak a magyar verziónál írja ezt ki! -
Soja
aktív tag
Még egy ilyen sz@r játékot, úgy felidegesített, hogy majd kettétörtem a billentyűzetet, pedig az utóbbi időben erre nem volt példa. Minden pályát legalább 3x kell újrakezdeni, a rohadék minden második mentésemet elb@ssza, nem lehet visszatölteni, kérdéses, hogy valaha még játszom vele. Legalább valami patch lehetne már hozzá
Tényleg van már hozzá???
Ráadásul minden próbálkozás legalább 1 óra, kinek van erre ideje!?!?!?!
Lehet, a legkönnyebben kellett volna játszani?!?!?! -
Mackósajt
senior tag
Visszaolvasni, visszaolvasni, visszaolvasni, mondta Lenin.
De ha már mégsem, akkor: semekkora. Nem szabad megütközni vele, nem szabad, hogy utolérjen. A feladatleírások tanulmányozása ajánlott. fogadok nem szerepel közte olyan, hogy nyomd le Godrikot.A feladat, elhúzni a pokolba, mielőtt az üldözők utolérnek. Ha sikeresen lementél a pályáról a túlsó végén, akkor végetér az Inferno 1.
-
bobace
addikt
Valaki mondja már meg kb mekkora sereg kell Inferno1-es pályán a tent szinü fazonhoz,mert nem birom legyakni...Honnan szerezzek még kreaturákat? Egyből odarohanok a sátor + lejáróhoz, ott lent megveszem amit lehet kb 5000 aranyam volt,de ennyi nem elég. A kék meg kb bő egy lépés hátrányban jön...
-
M.T.
senior tag
válasz
dilipok #1403 üzenetére
Nem kell mindjárt rosszra gondolni!
A windows újratelepítésénél is előfordulhatott, ha rossz helyre estleg nem mindent másolt be a mentett állásokat tartalmató könyvtárba.
Nekem a dokument and settings-ben is és a játék könytárában is található mentéssel kapcsolatos fájl.
A játék mentés könytárában egyébként nem sok fájl van(nekem). -
zws
senior tag
és itt az első Paccs
[link]
azt h hogyan kell letölteni azt ne kérdezzétek tőlem -
dilipok
veterán
válasz
Tomhagen01 #1402 üzenetére
valszeg az hogy nem teljesen legális a játék, és esetleg cserélgetted az exe-t. de ezt csak halkan merem megjegyezni, mert nem szabad. Ilyen irányú kérdéseket ne is nagyon erőltesd, hacsak nem a boltban vetted a gémet és úgy lépett fel a hiba
-
Tomhagen01
csendes tag
Szevasztok!
HOMM5: A Jóistennek nem látja a régi mentett állásaimat..
Mi lehet a gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest