Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #148 üzenetére
Sehol nem árulják, csak eBay-en lehet pár darabot látni aranyáron belőlük, de itt sem minden részből. Ráadásul 2 rész csak letölthető volt, nem adták ki dobozos változatban.
A gog,com-on már sokan várjuk (HoMM 4-el együtt), hogy végre megjelenjen, szerintem ott van rá a legreálisabb esély, de már pedzegettem a GamersGate tulajainak is, hogy jó lenne ha árulnák (HoMM 4 szintén). Utóbbiak legalább kijelentették, hogy jó ötlet, és beírták a listájukba.
A HoMM4 gog.com kiadásának is nagyon örülnék, mert az az egyetlen rész a sorozatból, melynek nem létezik DD változata.
-
Skyhunter
őstag
Igazad van,tényleg 7 rész van,most hogy megnéztem a "gyűjteményemben",ennyi része van valóban.
Az 5 nekem is bejövős,egy bajom vele,ha extra méretű random mapot generálok,azon az ellen lépései egy örökkévalóságig tartanak,pedig viszonylag jó konfigom van(adatlap).
Viszont nemsokára gépet cserélek,i5-750 (4ghz-re húzva)+4 GB (esetleg 8GB
) RAM van tervbe véve,akkor visszarakom a gépre....
-
KubanitoS
veterán
válasz
Quan-Chi #140 üzenetére
Nekem is örök kedvenc a Heroes 3. A Heroes 4 összességében jó volt, de a háromhoz képest csalódás, ezt gondoltam az 5-ről is, de mostanság nagyon durván beszippantott.
30 óra Heroes 5 után ki merem jelenteni, hogy jobb a 3-nál. A Heroes 3 legnagyobb hibája szerintem, hogy a győzelemhez két dolog kell: Expert Earth Magic és Town Portal. Ha ez a kettő megvan, gyakorlatilag vége a játéknak, csak idő kérdése, hogy megnyerd az adott pályát. Ha viszont nincsenek meg, akkor kínszenvedés az egész, hiszen az ellenfélnek persze előbb-utóbb meglesz ( random map 1vs 8 szövetségben hard fokozaton) a TP (kombinálva a Dimension Door/Fly kombóval) és ha elcsatangolsz a váradtól, simán behúzzák. Na a Heroes 5-ben ilyesmi nincs, hihetetlen mennyire ötletes egy-két skill és varázslat. Ebben a játékban tényleg számít milyen kasztú a hősöd. A kedvencem a "summon forces" varázslat, amivel a pálya bármely részéről kivarázsolhatod a sereged a hősödhöz, persze nem ész nélkül: 1 egység=1 mana(akár tündérke, akár sárkány) és a hősöd elveszti az aznapi járopontjai 75%-kát. A town portal is benne maradt, de nagyon butítva. Nem választhatod ki, melyik várba akarsz menni és a varázslat után elveszted az összes lépéspontod aznapra. Szóval nekem nagyon bejövős eddig.
-
válasz
Skyhunter #142 üzenetére
Ha a Heroes Chronicles-ra gondolsz, mint mini kiegészítő, abból 7 van:
Warlords of the Wasteland
Conquest of the Underworld
Clash of the Dragons
Masters of the Elements
The World Tree (csak letölthető volt)
Fiery Moon (csak letölthető volt)
The Final Chapters (The Sword of Frost + Revolt of the Beastmasters, 2 egyben) -
Skyhunter
őstag
válasz
Quan-Chi #141 üzenetére
Én a mai napig tolom...( a céges laptop elég gyenge,semmi nem fut rajta a modernek közül,de a Heroes III igen,ha vidéken vok,mindig nyomom)
...
Megvan az Armaggedons Blade,A Shadow Of Death,és a 4 mini-kiegészítő is...
Fel van rakva az alap+az AB és a SOD is,és ezekre rápakoltam a Wake Of Gods nevű modot...naon durva..új lények,új tárgyak,experience a lényeken is,a hősnek csataparancsnoka is van skillekkel,8.szintű lények stb,megunhatatlan...
Lecseréltem továbbá a hősök arcképeit is,van itt Legolas,Conan,Darth Maul..ecc.A zenéket szintén lecseréltem,a várak muzsikái jól ismert filmek soundtrackjei,úgymint pl : Gladiátor,Gyűrűk Ura,Pearl Harbor,ilyesmik...
-
Quan-Chi
őstag
kár hogy halott a topik, pedig szívesen elcsevegnék erről
-
Ha elég digitális letöltés, akkor meg tudod venni ITT. Azért is jó, mert nem kell hozzá CD/DVD.
Vagy keresd az ebay-en heroes iii complete néven, ott is árulják elég olcsón. Itthon nem láttam sehol, az Essentials csak kiegészítőket, pályákat tartalmaz, nem magát a játékot.
-
triplay
csendes tag
Sziasztok.Meg lehet még venni eredetiben valahol a heroes 3-at és kiegészítőit?A 4 nem tetszett az 5 már sokkal jobb de szerintem a 3 az igazi.Csak nagyon könnyűek voltak az alap küldetések,az armageddons blade nagyon jó volt de az néhol nagyon nehéz,nem is tudtam megcsinálni 1-2 küldetést angolul ezért magyarosítás is jó lenne.A shadow of death-ot nem ismerem.Gondoltam meg kellene vennem eredetiben az egészet.Az 576 onlinon van olyan hogy heroes 3 essential arról valami infó?
Előre is köszi -
Ricsi Hun
csendes tag
Sziasztok!
Bocs hogy röktön a torta özepébe vágok de már idegesít hogy sehogy sem megy.
Panasz: nem tudok Heroes of might and magic III -al neten játszani.
Hallott lehetséges dolgok: Gamespy Arcade Ide álítólag vmi 4.0.0.0 pecs kéne de ilyet még nem láttam. Mikor a játék indulna hibaüzenet: There was an error that prevented the game from being lauched. Check to make sure the game is properly installed and that the path is correct.
Másik: Hamachi Ez létre akar hozni egy új kapcsilatot, de nem tudja, és csak keresi a központot de hiába.
Rounterem van, de szerintem működésre lehetne bírni.
Előre is NAGYON köszönöm a segítséget
-
Puttoka
csendes tag
Sziasztok.
A haverommal Heroes III-at szeretnénk játszani neten. De a tcp/ip cuccba hiába irjuk be az ip címet nem találja, nekem is meg neki is mikrohullámu nete van, nincs router. Tudna valak isegíteni. -
Phoebe
tag
Maga gép nem kezeli sajnos a 800x600-at, nem az oprendszerrel van gond. Ha elindítom a H3-at, akkor egy kis képernyőben kezd el futni, kicsiben, körülötte nagy feketeség, majd csinálok fotót. Csak 1024x768-at kezel, viszont a H3 kisebb felbontással fut - villan egyet, ha indítod és beáll, más gépen, de az enyémen nem, mert vacak hp.
-
Phoebe
tag
Sziasztok!
Olyan segítség kéne nekem, hogy van-e emulátor program ami produkálni tudja a 800x600-as felbontást. Egy 4 éves gépen próbálnám futtatni a H3-at, de nem megy, nem kezeli.
Bios-on, driveren túl vagyok..
[link] -
válasz
KriszKrisz #126 üzenetére
Jó,ha gondolod vegyél fel MSN-re ott van a leírásomban a címem, időnként fel vagyok lépve!
Üdv! L.D.
-
KriszKrisz
csendes tag
válasz
Lord Dragon #125 üzenetére
Ave Lordom!
most vettem a vaterán egy evm-es heroes cd hogy a vog és egyéb tuning kiegészitőket megprobáljam összehozni,de átbasztak.....a lemez olyan karcos hogy használhatatlan.igy most csak az a kérdésem h nincs valakinek ilyen lemeze?lemezre kimásolná valaki én meg megvenném tőle....
.
amugy a god kiegészitőről szeretnék többet tudni.erről akár privátban esetleg skypon vagy valami hasonlón....
már azt hittem nincs itt senki...köszi válaszod...üdv K.
-
válasz
KriszKrisz #124 üzenetére
Hát ha van vmi akkor nyugodtan szólj!
-
KriszKrisz
csendes tag
Ave!
itt még új vagyok.heroes3-at kb10éve játszom és csak ez van fent a gépemen.de mivel nem nagyon tartom magamat számgép virtuóznak igy lenne egy csomó kérdésem .
jó látni hogy van egy élő fórum .most épp a to kill for powert játszom de nem egyszerű. -
dawid92
tag
válasz
Lord Dragon #122 üzenetére
Egyetértek. Én még mostanában is játszok!
És hát bizony, nagy a pangás... De legalább 3hetente írunk. -
válasz
bendeguz 76 #120 üzenetére
Így van nagy a pangás, pedig ez minden idők egyik legjobb játéka
Ha vkinek van vmi kérdése a játékkal kapcsolatban szívesen válaszolok (ha tudok
)
-
bendeguz 76
tag
kicsit fel kéne rázni ezt a forumot.nagy itt a pangás
-
CSZSG
csendes tag
Heroes 3 mapok:
http://www.maps4heroes.com/heroes3/maps.php
http://heroesportal.net/maps.php?type=H3SD-XL&lang=english
Heroes 3 WOG letöltés: Barátod a gugli/telepítési tájékoztatót olvasd el mert a wint át kell rakni angol vagy orosz nyelvűre csak akkor lehet feltelepíteni/
Mindenkinek jó csatározást!
-
Kleroo
veterán
Hali!
nincs kedve valakinek nyomatni a h3at neten? nem vágom hogy kell pontosan.... -
törölt tag
Tudom már mire gondolsz. Heroes 3: In the Wake of Gods
Viszont nem tovább fejleszthetőek a lények, hanem vannak 8. szintűek is, amik külön beszerezhetőek. (Viszont totálisan megváltoztatták az eredeti erőviszonyokat...)Amiért nem gondoltam erre: nem hivatalos kiegészítő! Ezért sem fogod megtalálni egyetlen hivatalos kiadásban sem.
-
total90
veterán
válasz
#65675776 #111 üzenetére
Értem,de olvastam és láttam is képeket olyan H3 kiegészítőről amiben a várakban a legmagasabb leveles harcosokat még lehet feljebb erősíteni.Tehát pl. a Black Dragont még lehet erősíteni...Ez a Chroniclesben benne van ? Mert most lett egy olyanom,hogy H3 Platinum Edition és semmi változást nem találok
-
törölt tag
-
total90
veterán
Hi!
Összesen hány kiegészítője van a Heroes 3-nak ? Ja és a H3 Cmplate miben más a többihez képest ?Milyen új dolgok vannak benne a Shadow of Death és az Armageddons baledhoz képest ? -
xiimiki
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretnék indítani egy herose 3mas vagy esetleg 5ös oldalt ahol lennének versenyek, bajnokságok és ehez keresnék embereket akik jönnének segíteni megvalósítani ezt. Pontosabban pályaszereksztőket, kiváló játékosokat vagy akik azok akarnak lenni. Különös feltételek nincseneke max h ismerd a játékot és légy megbízható. Akit érdekel az erre az e-mail címre írjon xiimiki@freemail.hu vagy vegyen fel msnen miketailor@windowslive.com
Remélem van kedvetek egy jó játékra!!!!! -
LucifeI2
őstag
Skyhunter-nek szól ez a hsz.
És ezt a Reinkarnációt honnan lehet letölteni,vmi linket tudnál dobni?A mai napig játszom a Heroes 3-at,a kampányokat is,és a WOG-os scenariokat is....
Ennyit talán csak a Panzer General 1-et toltam.
Jah,egy vmit a mai napig nem sikerült megcsinálni....az Armageddons Blade kampánysorozatának utolsó,6.hadjáratát...az vmi eszm nehéz,esetleg vmi leírás vagy tipp hozzá?Nekem annyira unalmas volt az alap heroes 3 kampány, hogy végig se játszottam az összeset. Nem tudom, hogy hol tartottam.
Közben megtaláltam itt[link] Elkezdtem...hát ősszel lesz 9 éve,hogy hírozozok,de hogy lehet egyáltalán a vár elől kijönni az első pályán.....?Hihetetlen....
Azt mondtam, hogy nem lehet újat mutatni, aki azt végig tolta. Tévedtem! Most elkezdtem egy másik pályát, hát ez aztán tényleg nehéz és nagyon hajtépős! A címe Vengeance is mine, abból is a második verzió. Az általad említett linken le lehet tölteni, de ha a Reinkarnáció nehézséget okoz, ebbe bele se kezdj addig! Ehhez még angol tudás sem árt, ha nem használsz editort. Nagyon sok tippet ad a pályakészítő a pálya során.
-
válasz
bendeguz 76 #105 üzenetére
ez miféle csodajáték?valami kieg, vagy különleges kiadás?linket linket
-
bendeguz 76
tag
most szereztem meg a heroes chronicles sorozatot.valami nagyon jo lett.ajánlom mindenkinek.végre uj pályák.
-
-
akom
őstag
Sziasztok srácok!
Barátommal szeretnénk a HOMM Coplete el neten játszani. Fel is raktuk a gamespyt majd kreálok, bejön elinditjuk a gamet nyomok new game re de a barátom nem csatlakozik neki csak megy a homokora és utanan kiirjahogy nem tudott csatlakozni.
Mi lehet a gond ?
-
mmdms
addikt
sziasztok
lenne egy kis problemóm a játékkal:elindítom, betöltöm a mentésem és kidob egy hibaüzenettel. xxxxxxxxx memóricímen található utasítás nem végezhető el:read valami hasonlóval.de ez igy van a legtöbb régi játékkal is (nagy bánatomra), pl commandos 1-el is ez van. ez mi lehet? ha ujrarakom a win-t akkor megoldódhat? potyára nem akarom újrahúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest