Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KubanitoS

veterán

válasz Quan-Chi #140 üzenetére

Nekem is örök kedvenc a Heroes 3. A Heroes 4 összességében jó volt, de a háromhoz képest csalódás, ezt gondoltam az 5-ről is, de mostanság nagyon durván beszippantott. :DDD 30 óra Heroes 5 után ki merem jelenteni, hogy jobb a 3-nál. A Heroes 3 legnagyobb hibája szerintem, hogy a győzelemhez két dolog kell: Expert Earth Magic és Town Portal. Ha ez a kettő megvan, gyakorlatilag vége a játéknak, csak idő kérdése, hogy megnyerd az adott pályát. Ha viszont nincsenek meg, akkor kínszenvedés az egész, hiszen az ellenfélnek persze előbb-utóbb meglesz ( random map 1vs 8 szövetségben hard fokozaton) a TP (kombinálva a Dimension Door/Fly kombóval) és ha elcsatangolsz a váradtól, simán behúzzák. Na a Heroes 5-ben ilyesmi nincs, hihetetlen mennyire ötletes egy-két skill és varázslat. Ebben a játékban tényleg számít milyen kasztú a hősöd. A kedvencem a "summon forces" varázslat, amivel a pálya bármely részéről kivarázsolhatod a sereged a hősödhöz, persze nem ész nélkül: 1 egység=1 mana(akár tündérke, akár sárkány) és a hősöd elveszti az aznapi járopontjai 75%-kát. A town portal is benne maradt, de nagyon butítva. Nem választhatod ki, melyik várba akarsz menni és a varázslat után elveszted az összes lépéspontod aznapra. Szóval nekem nagyon bejövős eddig. :DD

Új hozzászólás Aktív témák