Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Hát nem. Tegnap este beszálltam egy 3 fős partiba letolni a napi ordert. Folyamatosan kiesett valaki, de 2-3 perc után vissza tudott jönni. Aztán extraction közben egyedül maradtam, és nálam is crashelt a játék. Újraindítottam, de persze nem találtam meg ugyanazt a partit (Lehet meg is szűnt, mert épp nem volt benn senki.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
d3tox1c
senior tag
Köszi.
Egyébként van valami leírás a játékhoz? Eléggé elveszett vagyok benne, nem igazán értem melyik küldetést csináljam. Vagy ennél a játéknál mindegy?
Egyébként egyre jobban tetszik, igaz legtöbbször szólóban játszom,próbálom egyedül. Ha ugy nem megy már,lehet behivni másokat a saját küldetésembe?
Mert erre nem igazán jöttem még rá 🤷🏻♂️ -
Zsolty20
senior tag
Pénteki Patch: 1.000.12
Firday Friyay patch for our brave Divers on the front lines!
🔧 Fixes
We have raised the server cap!
Fixed issue where some players would get stuck in cinematics for an extended period of time.
🧠 Known Issues
These are issues that were either introduced by this patch and are being worked on, or are from a previous version and have not yet been fixed.
No text is present for the Requisitions and Social Menu on the Player HUD
PS5 players may encounter error code 10003001 on the login screen.
Login rate limiting when many are logging in at the same time.
Players can become disconnected during play.
Rewards and other progress may be delayed or not attributed.
Various UI issues may appear when the game interacts with servers.
Pick-up of certain objects in-game may cause characters to freeze in place for an extended period of time.
Some games would not be joinable by others for a short period of time during heavy load.
Other unknown behaviors may occur.
Japanese VO is missing from intro cutscene and Ship TV.
Armor values for light/medium/heavy armor do not currently function as intended.Busterftw: ez tény, még bőven akad javítani való. Addig is szórjunk egy kis szabadságot és demokráciát oda ahol nincs.
-
Zsolty20
senior tag
Valszeg dönteni kellett, hogy új motort használnak aminek az a következménye, hogy a csapat egészének belekell tanulnia és mondjuk a megjelenés eltolódhat 1 évtől egészen a végtelenségig plusz a gépigény is magasabb, vagy maradnak a megszokottnál de akkor ilyen hibák lesznek és magukra maradnak ezzel. De nyilván itt még naaaaaaagyon sok minden lehet a háttérben.
-
Zsolty20
senior tag
Egyébként most nézem, hogy ott van a Known issues-zok között, hogy a játékosok szétkapcsolhatnak játék közben, tehát tudnak róla és valszeg dolgoznak is vele, csak mindent összerakni nem túl egyszerű. Pláne egy olyan motornál aminek a támogatás már asszem legalább 5 éve megszűnt és ki is vonták a forgalomból, tehát mindent nekik kell megoldani.
-
Zsolty20
senior tag
Teljes jogos az felháborodásod, de jelenleg annyit tudunk tenni, hogy kitartunk. Szerintem nem rossz játék, vannak hibái és ezek javítva is lesznek és igen, valóban szar a disconnect, de ez majdnem az összes netes játékra ráhúzható. Ha a szerver kapacitás megfelelő lesz, akkor valószínűleg a dc is megszűnik, legalábbis le fog redukálódni. Ha steamen felakartok venni barátlistára akkor BlackLunar néven megtaláltok
-
Zsolty20
senior tag
Tegnap nekem is volt disconnect, legalábbis kész volt a térkép, már volt kimenekítés de csak ment a töltés és nem csinált semmit. Ilyenkor muszáj alt+f4-et nyomni, mert különben kakukk.
Ez kb olyan, mint amikor első szériás új telefont veszel, azokban még lehet hiba amiket később javítanak. -
tag
Én első naptól kezdve játszok PS5-ről, 3. nap után esténként már 5-10 percet is várni kellett, meg sok volt a random disconnect.
A mai patch óta 1 óra után sem tudtam belépni a szerver kapacitás hiba miatt. Valamit nagyon elbénáztak most, mert haverok PC-ről a patch után pár percel már játszottak.Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest