Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Egyre inkább azt gondolom hogy ez az évekkel ezelőtt kukázott engine a sok bug okozója, olyanra akarják használni, amire nem alkalmas. Azért már eltelt jó pár hónap a megjelenés óta és még mindig alapvető, idegesítő hibák vannak a játékkal.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz gabor7th #438 üzenetére
Hát az a kérdés, hogy mi jobb: csak a fő küldetést letolni 9-en és menekülés, vagy megcsinálni mindent 7-en nyugisabban? Mondjuk ha épp kell még sample is, akkor hiába tolod le csak a fő küldetést 9-en, ha nem jön szembe az anal plug, akkor 0 sample-lel mész ki (ha meg elkóricálsz, akkor jön a szívás a végén), a 7-es szinten meg a térképet takarítva tuti meglesz legalább a 3 sample.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz VágniValó #272 üzenetére
Orbital Laser, 500 kg bomb jó cuccok, de szerintem csak később lesznek elérhetőek. Illetve pl az 500 kg-os bomba akkor igazán jó, ha megvan az a ship upgrade ami után 2x le tudod dobni mielőtt elindulna a cooldown rá. Ez az upgrade meg szintén később lesz aktuális, nem 7-es karakter szintnél.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Fegyverből a Stalwart, az még a legmagasabb szinten is használható marad. Egyébként szinte minden strategem jó valamire, szóval nézd meg a kis bemutató videókat, és vedd azt, ami tetszik. Mire lvl30 leszel addigra úgyis meglesz az összes, mert jön a pénz dögivel.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én még gondolkozom az új warbond-on, de aki próbálta már: vannak az új fegyverek között jók? (Az R-36-ról jókat olvastam.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz CptAdamica #238 üzenetére
Gondolom. Aztán majd idővel jön a 3 oldalról egyszerre támadnak minket rész is
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én sem teljesen értem ezt, amíg fejlődsz, addig esélyed sincs elérni ezt, viszont ha már minden megvan, akkor utána pillanatok alatt eléred a limitet - bár akkor meg szintén nincs sok értelme tárolni, mert úgyse tudod elkölteni. Mondjuk jött pár strategem, de azok megvétele után is pillanatok alatt meglett ismét az 50k.
Talán a medál azért limitált, mert egyrészt kapod a major orderből akkor is ha nem játszol, másrészt ha jön új warbond, akkor ne egyből tudj mindent megvenni belőle.@Peace: a héten jön új warbond, gyűjts már inkább arra 140-et
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Milyen lépést kellene tartani? Az összes ismerősöm (és lassan én is) megunta a játékot pár hét után, akármilyen újítás jön be, az max pár napig lesz érdekes. Nem pukkadt ki a lufi, de szerintem a továbbiakban is ez várható: ha valaki eléri a lvl 30-40 körüli szintet, letol pár lvl8-9-es missziót, megszerzi közel az összes fejlesztést, akkor rá fog unni. Amíg lesz elég új belépő, addig lesz sok játékos, utána már csak egy pár tízezres kemény mag fog maradni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Valamelyik nap lenne valakinek kedve megcsinálni pár nehezebben megszerezhető trófeát?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hát nem. Tegnap este beszálltam egy 3 fős partiba letolni a napi ordert. Folyamatosan kiesett valaki, de 2-3 perc után vissza tudott jönni. Aztán extraction közben egyedül maradtam, és nálam is crashelt a játék. Újraindítottam, de persze nem találtam meg ugyanazt a partit (Lehet meg is szűnt, mert épp nem volt benn senki.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hogy ez megint bugosabb lett a patch után, azon már nem is csodálkozom...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én is kötném valamilyen szinthez az adott nehézség megnyitását, bár akkor meg nem lehetne felhúzni a kicsiket ha van mondjuk 3 haverja a magasabb szinten.
A mobok kerülése meg mint írtam is pont ellentétes a játék alapvető értékével.
A fő strategemek lvl20-ra megvannak, tényleg csak a töltelék hiányzókat kell később behúzni. Utána meg csak gyűlik a pénz a semmire.
A medálok is egy idő után nem kellenek már semmire, és ugyanez igaz a sample-ökre.Lehetne abba az irányba elmenni, hogy:
-fejlődjön a karaktered
-lehessen fejleszteni a strategemeket
-lehessen tovább fejleszteni a ship-et
-lehessen a sisakon / köpenyen is valamilyen plusz statPersze ha ez mind meglenne, akkor mit csinálnának a következő 2-3 évben?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-Egyrészt fejlődsz. Mikor először találkoztunk a Chargerrel, akkor 4-en alig gyűrtünk le egyet (kis túlzással). Most meg ha egy lángszórós társunkon van 3, akkor szól, hogy mehetünk, mert ő intézi őket.
-Másrészt a játék arról szól, hogy egyre nagyobb fegyverekkel egyre több és nagyobb ellenfelet demokratizálsz.
-Harmadrészt ahogy írod is: ott van pink sample, illetve több az egyéb jutalom is.DE: sajnos kicsit szerintem elmérték a dolgot a fejlesztők. A 8-9-es szinten már akkor se tudsz mindent megölni, ha mind a 4-en jók vagytok, ott már más stratégia kell: bújkálás, elszaladás, kite-olás, stb. Szóval pont a fun része esik vissza ott a játéknak, ahol a legnagyobb fun-t kellene okoznia. (Egyébként soloban is le lehet tolni a 9-es szintet, de ott már tényleg nagyon jónak kell lenni )
Az egyébként nem gond, ha a küldetés alatt nem végig érzed azt, hogy ez meglesz, mert akkor tud nőni az adrenalin is. Viszont ha szenvedős a dolog, akkor érdemes 1 szinttel visszamenni. Sokkal jobb (és jövedelmezőbb) egy fun küldetést letolni, ahol a mellék küldetésekre is van idő, mint sokkal több idő alatt 1000x halva épp csak a fő küldit letolni az eggyel nehezebb szinten.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz BandiHUN #188 üzenetére
17-es szinten meg mi is 5-6-os küldetéseket toltunk. Xp, pénz, sample és medál jön onnan is, majd ha meglesz minden strategemed, akkor ráérsz felmenni a 7-9-es nehézségre.
Én is azt látom hogy szétszakadt a mezőny, sok régi játékos már nem is online, és tényleg sokan próbálnak a szintjükhöz képest túl erős küldetésekkel haladni, ami szenvedős játékot jelent, és nem is hatékony.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Jó nagy változások, sajnos ma nem tudtam kipróbálni őket, de remélem holnap. Biztos, hogy lesz pár fegyver népszerűségi változás nálam is, mennem kell majd egy lvl8-as robotos missziót az új ellenfél miatt, és úgy tűnik, hogy 1-2 idegesítő ellenfél kevésbé lesz az a jövőben
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
PS-en is droppol erősen, pláne mikor sok minden történik egyszerre. A játék valami "tróger" engine-en fut, bár gondolom minden engine-re jellemző, hogy belassul, ha egyszerre 4-en darálnak és 100 bogarat meg 10 robbanást kell megjelenítenie.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én PS-en játszok általában minden este PH-s arcokkal, ott simán a játék ingame funkcióját használjuk a kommunikációra.
Egyébként azzal kezdhetnének valamit, hogy akkora eltérés lehet ugyanazon nehézségen belül, hogy egyszer simán lehozzuk halál nélkül a mapot, máskor meg a mission is alig van meg, nemhogy a side-ok meg a kimenekítés...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
A legutóbbi patch óta többször crashel a játék PS5-ön
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
6 titán + 4 charger egyszerre vagy az egész mission alatt? Ez utóbbi lvl7-en is előfordulhat már.
Egyébként a tegnapi patch előtt is volt olyan, hogy óriási különbség volt a 3-as küldetés sorozat alatt, 2 simán meglett, a harmadik meg fail, mert iszonyat sok ellenfél jött.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz simirizsa #135 üzenetére
Semmit sem tehetsz, tudnak róla:
Various issues involving friend invites and cross-play:
Cross-platform friend invites might not show up in the Friend Requests tab.
Players cannot unfriend other players befriended via friend code.
Players cannot unblock players that were not in their Friends list beforehand.
Players cannot befriend players with Steam names shorter than 3 characters.Talán a következő patchben javítják.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz ricsiv92 #129 üzenetére
Ja persze, bug mindig előfordulhat. Én pl estem már be textúrába. De volt olyan is, hogy mély vízben sem sikerült megfulladni és mivel víz alatt voltam így lelőni se tudtak. Aztán valahogy csak meghaltam, de persze a sample container maradt a víz alatt (ez utóbbi mondjuk lehet feature is).
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz CptAdamica #112 üzenetére
Kis kiegészítések a kezdőknek:
-A shield generator mintha csak később (lvl20) körül lenne elérhető, szóval az nem lesz meg kezdetben. (Mint ahogy az Orbital Laser és Railcannon strike se.) Viszont a robotos pályákra szinte kötelező, mert különben sokkal gyorsabban meghalsz, mint a bogaras pályákon.
-A flamethrower jó a bogarak ellen (csak a titan ellen nem), de elég könnyű vele másokat és magadat is kinyírni, szóval csak óvatosan
-A grenade launcher jó a bogárlyukak és a robotgyárak bezárására, így nem kell kézigránátot használni rájuk.
-A spear szerintem nem jó, sokat hibázik.
-A jump pack szintén nem kezdő cucc, de valóban hasznos tud lenni bizonyos szituációkban.
-A railgun is csak lvl20-on elérhető, és szerintem nem egy könnyen használható fegyver, szintén nem ajánlom keződknek.@BandiHUN: ha robbantani kell épületet, akkor ahhoz általában le lehet hívni a strategemek között megjelnő Hellbombot, azt be kell aktiválni, és utána futás, mert nagyot durran
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz grizlisandor #114 üzenetére
Supercreditet tudsz venni medalból és a térképen elszórva is lehet találni. Nekem pl simán játékkal összejött 1000, így ki is oldottam a második pass-t. De egyébként ezekben nincs nélkülözhetetlen cucc, onnan talán csak a lézeres fegyver és a stun gránát az, amit érdemes elhozni, az elsőből meg talán még ennyi sem.
De ezeket feloldva szintén tudsz venni bennük medálért további supercreditet, szóval teljesen önnfenntartóvá tudod tenni a dolgot, ha lenyomod mellé a napi 2-3 küldetést.Az mondjuk látszik, hogy a játékban direkt hagytak helyet a fejlődésnek, pl a sisakok és köpenyek mind ugyanazt a statot adják, és nincs passzív se rajtuk. A páncélok se túl változatosak még, szóval idővel ez el tud majd bonyolódni és lehet hogy a passokból kiszedhető cuccokra is nagyobb szükség lesz, de ha megmarad az, hogy a mapokon is van felszedhető SC, akkor ez messze barátságosabb, mint a többi hasonló játék, főleg hogy kb féláras volt maga a játék is.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz BandiHUN #111 üzenetére
Sokan megvették, sajnos sok köztük a felkészületlen / gyengébb játékos is, erre megoldás, hogy haverokkal / ismerősökkel kell menni. Én is innen a PH-ról mentem egy csomó emberrel (PS topic) és tök jól működött a dolog
Szerintem nem top lövödözős játék még így sem, CS, PUBG, Apex előzik, de a top coop lövölde.
A játék elején az xp a lényeg, hogy minél előbb fel tudd oldani a cuccokat. A játék szép lassan végigvezet ezzel a strategemeken, nem tudod már lvl5-ön feloldani azt, ami lvl20-on kell majd. Mi a sentry-kel próbálkoztunk a játék elején, nekem pl a stalwart volt sokáig a fő support fegyverem és persze az eagle csapások jöttek még jól. Az Orbital cuccok (120 / 380) kicsit randomok, azok sokszor minket nyírtak ki
Az 500kg bomba kicsit inkonzisztens, de ha megvan hozzá minden ship fejlesztés, akkor azért használható lesz.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Zsolty20 #110 üzenetére
Mire visszajössz, addigra egy halott játék lesz ez
Azért nem olyan rossz a helyzet (bár esik vissza az aktív játékosszám még az új dlc ellenére is), de kicsit a fun faktorra rá kell menniük a fejlesztőknek, figyelni kellene arra, hogy az egyszer már javított hibák ne térjenek vissza, és újak se nagyon jöjjenek, és a legfontosabb, hogy tartalom kell ide dögivel, mert 60-80 óra után egyelőre nem nagyon van mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz BandiHUN #109 üzenetére
4-es szint már kezdi hozni a Helldivers érzést, talán ott már érdemes arra figyelni, hogy nem kell minden ellenfelet lelőni, illetve az erősítést kérő bogarat ki kell lőni minél előbb. A guard dog (főleg a lézeres) később is jó lesz a bogarak ellen, a kis dögöket szépen leszedi és elég csak a nagyobbakkal foglalkozni. 7-9-es szinten azért már szokott jönni 6-8 titan meg 12-15 charger egy nagyobb mapon (vagy több is), de ha 4-en vagytok rá, akkor azért le lehet ezt is kezelni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Új bugok (leaglábbis korábban nem tapasztaltam):
-Az eddig is volt, hogy pl a Body Type-ot vagy az Emote-ot átállította magától a játék, de most már a Primary fegyvert vagy a gránát típust is visszaállította alapra - nem volt mosoly az arcomon, amikor ez küldetés közben derült ki
-A játék úgy kezel mintha új játékos lennék, és mindenféle alap információkat ír ki játék közben (pl "Az ott egy Sample, vedd fel"). Vagy ez esetleg valami beállítható dolog, és ki lehet kapcsolni?[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Egyébként ma 4-es szinten belehaltunk 2-en egy robotgyár pusztítós küldetésbe, mert megállás nélkül jöttek a drop shipek. Ez bug lehetett?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Könnyítenek lvl7-9 nehézség között a következő patchben. Tényleg picit túlzás volt néha a titánok száma.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #61 üzenetére
Ez sokszor szerintem abból fakad, hogy nem akarnak randommal menni, de nem tudják ezt jól beállítani a menüben.
Egyébként a kezdeti tök pozitív és támogató community (bár ott is volt sértődés abból, hogy ki vette fel a sample-t), kezd kicsit hígulni. Mondjuk ez tök szubjektív érzés, a legtöbbször ismerősökkel megyek, néha találkozok csak randomokkal.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
A játék elején érdemes az XP-re menni, hogy gyorsan elérd a lvl 20-at. Ehhez a legjobb, ha pár perc alatt letolod a fő küldetést és már kéred is a kimenekítést.
A második körben a pénz és a medálok kellenek a cuccok megvételéhez, ehhez érdemes lehet már picit jobban takarítani a map-et, hogy meg is tudd venni a feloldott cuccokat.
Végül a sample gyűjtés lesz a legfontosabb a hajó fejlesztéséhez, ezt lvl4-es vagy lvl7-es nehézségen szokták az emberek gyűjteni, és itt érdemes szinte telejsen pucolni a térképet, hogy az elérhető sample-ök 80-90%-át megtaláld.
Igazi end game nincs, egyre jobb cuccokban kell letolni az egyre magasabb szintű küldetéseket. Most hogy nehezedett a játék, azért már elég nagy kihívás egy lvl9-es küldetés, még 4 magas szintű, jó játékossal is. (No meg a bugos nem túl hatékony stratgemek sem segítenek ebben, pl 500 kg bomb.) Korábban akár solozni is lehetett lvl9-en, ez most már szinte lehetetlen, kb 1-2 szinttel tolták fel a nehézséget a korábbiakhoz képest.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz l.skywalker #53 üzenetére
Mi a játék elején Sentry-ket vittünk, Stalwartot meg ami épp elérhető volt. (Már nem teljesen tiszta, hogy mi hanyas szinten nyílik meg.)
Középtájon bejöttek az Orbital és Eagle cuccok, megnyíltak az erőssebb support fegyverek, pl Anti-Tank és Autocannon.
Lvl 20 után mindenki Railgunozott (amit nerfeltek, így már nem), itt az Orbital Laser és Orbital Railcannon van sokaknál, illetve az Eagle Airstrike. Fegyverből a lángszóró, grenade launcher, arc thrower jött be a korábbiak mellé. Vagy shield generatort vagy lézeres gurad dogot hoz mindenki a hátán.
Mivel még szinte mindig ad 1 Exo-t a küldetés, ezért ezt külön még nem nagyon teszi be senki, később gondolom ez is kelleni fog.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Nincs sztori a játékban, vagy legalábbis csak nagyon sablonos.
A küldetések között nem nagyon vagy "jobb" meg " rosszabb", általában el kell menni 3-4 helyre, ott megcsinálni valamit, és mehet a menekülés. A nagyobb 40 perces mapokon értelemszerűen több a sample és a mellékküldetés, mint a 12 perceseken.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest