Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #85714 üzenetére
Kérhetek egy decket?
Gold 3-tól feljebb nem tudtam menni
-
csuzda
aktív tag
Tegnap mondom barátomnak, hogy én 7200ért nem akarom megvenni a battle passt. Erre mondja, hogy neki 6200-at emelt le a kártyájáról. Ezután folytatta, hogy neki minden ár forintban van, nekem meg euróban. Megnéztem a felhasználómat és Magyarország van beállítva, akkor nekem miért euróban van minden? Segítségetek előre is köszönöm!
-
csuzda
aktív tag
25 pakkból 1 legendás, 6 epic... Megerősített, hogy ilyen esélyek mellett tényleg nem kell nekem a battlepass
-
csuzda
aktív tag
válasz
szinesz.bob #85641 üzenetére
Nekem már 1-2 hete, azt hittem ez általános hiba
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Most kegyetlenül felidegesített a játék... Tegnap nézegettem az achievementeket és akkor láttam hogy van egy 60/60 Tabbycat küldetés. Ma nekiláttam, hogy megcsináljam, első meccsen minden tökéletes volt. Karakterem az volt amikor 5 battlecry lap kijátszása után megkapom azt a vadászt, ami duplázza a battlecry-t. Majom adta körönként a banánt, volt quilboar hogy blood gemből tudjam húzni. Teltek a körök, 3 életem maradt és az elsővel kellett játszanom. Tudtam, hogy vége, 1 köröm van felhúzni 59/55ről. Leraktam azt a kártyát ami a szomszédoknak +1/+1-et és tauntot ad, ezzel felment 61/57-re. Elkezdtem eladni a fölösleges szörnyeket mire ez történt.
3 szörnyem volt lent 2 minion típusból és nem adott a macskának egy életet se... Miért? Valaki magyarázza meg nekem, mert jelenleg olyan dühös vagyok, hogy mindját letörlöm az egészet a fenébe és vissza se gondolok erre a sz@rra. -
csuzda
aktív tag
válasz
grizlisandor #85503 üzenetére
Köszönöm a választ!
Genshin Impact-ben úgy van, hogy az új season előtt 1 nappal véget ér az előző, abból indultam ki
-
csuzda
aktív tag
Srácok hány nap van hátra a kiegészítőből? 96 vagyok és félek, hogy nem lesz meg
Annyit találtam, hogy augusztus 3.-án jön az új kiegészítő. Akkor másodikáig tart a barrens? Vagy előtte pár nappal véget ér? Duels-ben azt írja, hogy Season ends in 3 days. Én buta vagyok ehhez a játékhoz
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Full kezdőként melyik pack-ot lenne érdemes megvenni? Mármint van 1400 pénzem és 14 packot tudnék venni, de nem tudom melyik kiegészítőből érné meg. Azt sem tudom mi lenne a meta, nekem a legjobban a Warlock jön be. Eléggé el vagyok tévedve még a játékban
Segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest